Autors Tēma: čao, kakao !  (Lasīts 28911 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: čao, kakao !
« Atbilde #75 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:01:37 »
A ko var zināt, varbūt šitais ir varžu bučotājs :D

Atslēdzies figvam

« Atbilde #76 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:06:55 »
A ko var zināt, varbūt šitais ir varžu bučotājs :D
No beerniibas atceros dziesmu,kurai bija shaadi vaardi:
'neko nevar skaidri zinaat- atliek vieniigi mineet'... :nam:

Atslēdzies figvam

« Atbilde #77 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:08:52 »
Notici man - vajag!
Spaarka, Jums laikam "pumpas metaaas', ja kaads nelieto atstarpes vai neliek komatus?
filologje, ja ?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #78 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:10:08 »
Spaarka, Jums laikam "pumpas metaaas', ja kaads nelieto atstarpes vai neliek komatus?
filologje, ja ?
valodas fašiste (kā runā, ne tikai valodas)

Atslēdzies figvam

« Atbilde #79 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:11:29 »
A priekškam vēl princese, ja mājās skaistā sieva?
par vardeem un princeseem manis teiktais nebija teemeets uz Juusu izskatu (jo to taapat neredzu), bet gan uz raksturinju

Atslēdzies figvam

« Atbilde #80 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:14:36 »
valodas fašiste (kā runā, ne tikai valodas)
nu tad jau es Juus aatri vien izbesiihsu pat gribot negribot ar savaam ne-atstarpeem u.c.atkaapeem no ideaalas pareizrakstiibas
bet gruuti Jums laikam sadziivot ar taadu valodas perfekcionismu?
p.s. varu nomierinaat vieniigais ar to,ka nebuushu sheit biezhi -nav taadu plaanu te laiku nosist regulaari

Atslēdzies tuk

« Atbilde #81 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:15:45 »
Mēs tak pīles dīķī...

Atslēdzies figvam

« Atbilde #82 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:21:49 »
Mēs tak pīles dīķī...
kur piiles miit -tie jau veel diezgan veertiigi diikji, bet ir taadi kuros tikai deeles un vardes maajo :D
(to es gan neteicu par sho forumu,jo neesmu veel ticis skaidriibaa par faunas specifiku sheit)  ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #83 : 2017. gada 06. jūnijs, 23:57:10 »
Sveiks, sveiks!
Tu neņem galvā daudz. Te ne Tu viens esi tāds, kurš sāk ar aktīvu ūdens kustināšanu. Ir bijuši arī citi, tik sievietes izliekas tos nesenos notikumus neatceramies. Bet tas nekas, - visi dzīvi un tagad pat bez uzraksta "moderated". Skabūzis, tā ir vieta neordinārām personībām  :taunt:  ar neierāmētu domāšanu. Tā kā neņem daudz galvā, neuzvedies pavisam kā zilonis trauku veikalā, un galā viss būs labākajā kārtībā. Galvenais, - nepazūdi, ienāc un pasaki kko, ja ir kas sakāms vai piebilstams. Es neesmu te nekāds boss, bet svaigas vēsmas nekad nav par daudz. Tu paaudzināsi mūs, mēs - Tevi :) ... Nu, tā kaut kā! Es atkārtoju, - neesmu te nekāds saimnieks, bet (atzīšos) sarunām par politiku viedokļu te pārāk maz :), tāpēc būtu priecīgs, ja Tu nepazustu.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #84 : 2017. gada 07. jūnijs, 00:32:53 »
Ui, politikas vēl par maz! Figvam, nesāc arī tu.

Atslēdzies figvam

« Atbilde #85 : 2017. gada 07. jūnijs, 00:57:21 »
Sveiks, sveiks!
Tu neņem galvā daudz. Te ne Tu viens esi tāds, kurš sāk ar aktīvu ūdens kustināšanu. Ir bijuši arī citi, tik sievietes izliekas tos nesenos notikumus neatceramies. Bet tas nekas, - visi dzīvi un tagad pat bez uzraksta "moderated". Skabūzis, tā ir vieta neordinārām personībām  :taunt:  ar neierāmētu domāšanu. Tā kā neņem daudz galvā, neuzvedies pavisam kā zilonis trauku veikalā, un galā viss būs labākajā kārtībā. Galvenais, - nepazūdi, ienāc un pasaki kko, ja ir kas sakāms vai piebilstams. Es neesmu te nekāds boss, bet svaigas vēsmas nekad nav par daudz. Tu paaudzināsi mūs, mēs - Tevi :) ... Nu, tā kaut kā! Es atkārtoju, - neesmu te nekāds saimnieks, bet (atzīšos) sarunām par politiku viedokļu te pārāk maz :) , tāpēc būtu priecīgs, ja Tu nepazustu.
pateicos par labajiem vaardiem un atbalstu,ceru nenozust 'ar galiem" kaut regulaars rakstitaajs nebuushu :smoker:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #86 : 2017. gada 07. jūnijs, 01:52:05 »
Esmu Tevī iemīlējusies

Atslēdzies magda

« Atbilde #87 : 2017. gada 07. jūnijs, 09:14:33 »
.... ko tik ļauži nesadara aiz bezdarbības?!! :faint:  Provo?

Atslēdzies figvam

« Atbilde #88 : 2017. gada 07. jūnijs, 14:19:55 »
Esmu Tevī iemīlējusies
paldies Minne,man arii patiik humors

Atslēdzies figvam

« Atbilde #89 : 2017. gada 07. jūnijs, 14:20:39 »
.... ko tik ļauži nesadara aiz bezdarbības?!! :faint:  Provo?
vel viena ' optimiste'   :ou: