Autors Tēma: čao, kakao !  (Lasīts 28876 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: čao, kakao !
« Atbilde #120 : 2017. gada 08. jūnijs, 22:00:54 »
Skaties - visi tilti deg,
Bet tu spītā klusē,
Tā mēs abi paliekam,
Katrs savā pusē...

Tas džeks nevar pārpeldēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #121 : 2017. gada 09. jūnijs, 09:38:08 »
Tas džeks nevar pārpeldēt?
Var var, nezaudē cerību gan jau izpeldēs! :) Tagad iesvētību paģiras vienkārši ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #122 : 2017. gada 10. jūnijs, 08:04:12 »
Ērgļi arī pirž
bet protams!...un vistas nepirž!...vistas knābā espumisan!

Atslēdzies figvam

« Atbilde #123 : 2017. gada 23. jūnijs, 17:40:05 »
es tikai nesapratu kapec manas bildes izdzestas?
viens kas pats laikam feiko pateica ka nav istas un uzreiz tapec jadzesh??
aljo garazh?

Atslēdzies reno

« Atbilde #124 : 2017. gada 23. jūnijs, 18:35:53 »
kurš vairs atceras tavas bildes...

Atslēdzies figvam

« Atbilde #125 : 2017. gada 23. jūnijs, 18:37:35 »
tagad es redzu ka runas par shi portaala nemitigajiem ierobezhojumiem ir pamatotas

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #126 : 2017. gada 23. jūnijs, 18:45:09 »
Šitas nava portāls šitas ira pļāpuforums, čalīt. Drausmīgi pamatoti ierobežoti nemitīgi apspiests!

Atslēdzies figvam

« Atbilde #127 : 2017. gada 23. jūnijs, 18:52:38 »
mja,te darit toch nav ko
shajaa diikjii bebri neaug

Atslēdzies Mao

« Atbilde #128 : 2017. gada 23. jūnijs, 19:39:52 »
Veiksmes!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #129 : 2017. gada 23. jūnijs, 21:14:08 »
Tāds pliks purkšis bez ķiploka ozona?
Ja tu būtu īsts anarhists kā figvam idejas nesējs, tad ielaistu izspiedējvīrusu šajā kūtī un piedzītu 1000 € no pitona kā izpirkumu! :D
...slabo , purkšķi? ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #130 : 2017. gada 24. jūnijs, 00:02:27 »
Diemžēl pabieži nākas brīnīties par tautiešu "laipnību".  :sarcasm:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #131 : 2017. gada 25. jūnijs, 18:13:13 »
tagad es redzu ka runas par shi portaala nemitigajiem ierobezhojumiem ir pamatotas
Es, kā daudzu citu forumu iemītnieks, esmu par šo citur lasījusi tikai pozitīvas atsauksmes, kurām piekrītu - sakārtota vide, patīkami sarunu biedri. Man šeit ir bijušas asas diskusijas, taču tas ir viedokļu dažādības (atsevišķu lietotāju gadījumos nevēlēšanās iedziļināties) jautājumos jautājumi. Iedod linkus uz tām negatīvajām atsauksmēm, kaut PM.
Citēšu no kāda cita foruma. "Vārda brīvība nenozīmē d**st, kas ienāk prātā. Tas nozīmē spēt atbildēt par pateikto." Ja Tu nečurā uz Brīvības pieminekļa, savas izteiksmes brīvības vārdā, tad nepietaisi arī citur svešas mājas. Vai nu cieni, vai tinies. Es zinu divus forumus, kur ir šāda kārtība, tajā otrā, kurš nav šis, es esmu viena no tiem, kas nodrošina kārtību. Ļaut visiem visu ir vieglāk. Nav tāda "Tas jau tikai interets". Visu, kas ir internetā, kāds ir radījis un tam kādam bija sava vīzija, ko viņš/a grib tur redzēt un tas ir jāciena. Tas, ka vadība ietur savu stilu, ir normāli. Internetā vietas ir daudz, radi savu, ja kas nepatīk. Reizēm man šķiet, ka būtu ko ieteikt šejienes vadībai, bet es apzinos, kur es esmu un kas es esmu. (Ja kādam no vadības interesē, ko varu ieteikt, varat piekāpt uz čatu, ultimātu man nav, ir tikai ieteikumi, ko mēs daram savādāk, ja nu jums noder, jo skatos, ka te revolucionāri uzrodas biežāk, kā pie mums).

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #132 : 2017. gada 25. jūnijs, 22:10:12 »
Ir divas nesavienojamas lietas - kārtība un interesanti! :) Tas ir tikpat kā spameri administratori un kārtība ;)  :P Maru kaut ko vēlas, bet viņā nezin kā to sasniegt ;)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #133 : 2017. gada 26. jūnijs, 01:49:57 »
Nezi, vai šī zivs no delfu dīķa nav iepeldējusi - ne tik sen vēl delfu forums darbojās, lai gan nebija norādīts delfu pirmajā lapā, bet, šķiet, nu vairs nē. Vismaz man neizdevās pa veco ceļu aiziet.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mao

« Atbilde #134 : 2017. gada 26. jūnijs, 09:00:00 »
Ir divas nesavienojamas lietas - kārtība un interesanti! :) Tas ir tikpat kā spameri administratori un kārtība ;) :P Maru kaut ko vēlas, bet viņā nezin kā to sasniegt ;)

Čja bi korova mičala...