tagad es redzu ka runas par shi portaala nemitigajiem ierobezhojumiem ir pamatotas
Es, kā daudzu citu forumu iemītnieks, esmu par šo citur lasījusi tikai pozitīvas atsauksmes, kurām piekrītu - sakārtota vide, patīkami sarunu biedri. Man šeit ir bijušas asas diskusijas, taču tas ir viedokļu dažādības (atsevišķu lietotāju gadījumos nevēlēšanās iedziļināties) jautājumos jautājumi. Iedod linkus uz tām negatīvajām atsauksmēm, kaut PM.
Citēšu no kāda cita foruma. "Vārda brīvība nenozīmē d**st, kas ienāk prātā. Tas nozīmē spēt atbildēt par pateikto." Ja Tu nečurā uz Brīvības pieminekļa, savas izteiksmes brīvības vārdā, tad nepietaisi arī citur svešas mājas. Vai nu cieni, vai tinies. Es zinu divus forumus, kur ir šāda kārtība, tajā otrā, kurš nav šis, es esmu viena no tiem, kas nodrošina kārtību. Ļaut visiem visu ir vieglāk. Nav tāda "Tas jau tikai interets". Visu, kas ir internetā, kāds ir radījis un tam kādam bija sava vīzija, ko viņš/a grib tur redzēt un tas ir jāciena. Tas, ka vadība ietur savu stilu, ir normāli. Internetā vietas ir daudz, radi savu, ja kas nepatīk. Reizēm man šķiet, ka būtu ko ieteikt šejienes vadībai, bet es apzinos, kur es esmu un kas es esmu. (Ja kādam no vadības interesē, ko varu ieteikt, varat piekāpt uz čatu, ultimātu man nav, ir tikai ieteikumi, ko mēs daram savādāk, ja nu jums noder, jo skatos, ka te revolucionāri uzrodas biežāk, kā pie mums).