Autors Tēma: Vīriešā seksuālie uzbrukumi  (Lasīts 2701 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Vīriešā seksuālie uzbrukumi
« : 2017. gada 07. jūnijs, 14:12:48 »
Labi situēts vīrietis veicis seksuālus uzbrukumus sievietēm Ķengaragā

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesai krimināllietu pret vīrieti, kurš uz ielas veicis seksuāla rakstura uzbrukumu trim sievietēm.
Vīrietis apsūdzēts par seksuālu vardarbību. Viņam draud brīvības atņemšana no četriem līdz desmit gadiem. Krimināllietā ir trīs cietušās personas, aģentūrai LETA pastāstīja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina.
Krimināllieta tiek skatīta slēgtās tiesas sēdēs. Šobrīd tiesas sēde nozīmēta uz 16.augustu.
Valsts policija par vīrieša aizturēšanu paziņoja 2016.gada septembrī. Vīrietis ir labi situēts, agrāk nav nonācis policijas redzeslokā par nevienu likumpārkāpumu. Sievietēm viņš uzbrucis gaišā dienas laikā, un visi uzbrukumi notikuši Ķengaragā, lai gan varmāka šajā mikrorajonā nav dzīvojis.
Pirmais uzbrukums noticis 2016.gada 22.augustā, kad tobrīd 31 gadu vecais vīrietis sievietei pielavījies un pēkšņi viņu apgrābstījis. Pēc trīs dienām citai sievietei viņš plēsis nost drēbes, savukārt 12.septembrī policijā vērsusies sieviete, ar kuru vīrietis jau bija veicis netiklas darbības.
Līdz ar to policija secināja, ka varmāka savos uzbrukumos progresē, tāpēc tika izvērsti aktīvi meklēšanas pasākumi, līdz 14.septembrī ļaundari izdevās aizturēt. Lai aizturētu noziedznieku, policija norīkoja pat slēptas patruļas, kurās iesaistīja arī daiļā dzimuma policistes.
Cietušās sievietes ir 26 līdz 30 gadus vecas. Pateicoties tam, ka sievietes asi reaģēja, varmāka acīmredzot savas darbības nevērsa vēl plašāk. Noskaidrojās, ka vīrietis upurus izvēlējies nejauši.
>>>>>
Man patīk ka līdz 3 sievietēm var uzmākties. Vismaz kāda cerība saglabājusies ...  Un kāpēc viņš izvēlējies Ķengaragu ir tak Grīziņkalns kur pa naudiņām var apgrābstīt vai Rīgas apvedceļš kur var grābstīties mašīnā cik vien var  :) 
Un uzslava visiem sievietēm, kas asi reaģēja uz tādu nekaunību! 

Atslēdzies Luīze

Re: Vīriešā seksuālie uzbrukumi
« Atbilde #1 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:11:06 »
Varbūt maksāt negribēja, lai arī ir labi situēts. Labi, ka notvēra to maniakālo grābstekli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:00:53 »
Tāpēc jau situēts, ka lieki netērējas, kā tur bija - kapeika pie kapeikas, skat, jau rublis! ;)

Atslēdzies figvam

« Atbilde #3 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:20:12 »
un kaads ir shii veestijuma meerkjis? informeet tautu par noziegumiem?
naakamreiz parkopee lielakus palagus,tev piestaav

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2017. gada 07. jūnijs, 19:18:12 »
Es arī nesapratu. Laikam Tplv rūpējas par šejienes sievietēm, grib pasargāt, brīdināt.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 08. jūnijs, 08:52:36 »
"Mums sievietēm ir jābūt solidārām, ja vienai uzbrūk, visām jāmetas virsū!" Nevis katram jāglābj sava ... Un redz Ķengaragā sievietes to var ar bez Broņas! Un tā ir laba ziņa, savā ziņā savdabīga Džutas strādnieču gara atgriešanās!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2017. gada 08. jūnijs, 09:27:08 »
"Mums sievietēm ir jābūt solidārām, ja vienai uzbrūk, visām jāmetas virsū!"
Vai tad tas tev kas jauns, tplv? Sieviešu solidaritātes diena - 8.marts. Ceru, ka sarkanas tulpes vienmēr nopērc.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #7 : 2017. gada 08. jūnijs, 10:57:14 »
Man vairāk uztrauc fakts, ka ikdienā ļoti bieži nekādas solidaritātes nav. Ir sieviešu grupās ir nepieņemtas īpatnes, kas var cīnīties vienas pašas.  Un ja es dzīvotu Ķengaragā, es ļoti bieži ļautos panikai un gribētu savu sievu pavadīt, bez jebkāda romantiska iemesla. ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:08:51 »
Ķengaragā dzīvoju daudzus gadus, Maskačkā arī, neviens nekur nepavadīja.. kur tu, Ptvl, tajā laikā biji?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #9 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:12:35 »
Es dzīvoju Kīpsalā, Āgenskalna priedēs, Iļģuciemā un Juglā :) 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:16:02 »
Arī bandītiski rajoni. Vēl Teikā esmu dzīvojusi.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:44:39 »
Arī bandītiski rajoni. Vēl Teikā esmu dzīvojusi.

Mani bandītiski rajoni neuztrauc, mani uztrauc agresīvi krievi, bet kur gan viņi nav? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2017. gada 08. jūnijs, 20:55:05 »
Es dzīvoju Kīpsalā, Āgenskalna priedēs, Iļģuciemā un Juglā :)

Tu gan esi īpatnēji spējīgs

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 09. jūnijs, 09:41:07 »
Tu gan esi īpatnēji spējīgs

Es nezinu, tas laikam šūpulī ielikts, man līdz 18 gadu vecumam bija 5 dzīves vietas, kaut gan nepametu vienu mazu pilsētiņu ;) Un Rīgā redz vēl 4 :) Un gribu palikt Teikā :D, bet cerības mazas  :fryingpan:

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2017. gada 12. jūnijs, 12:07:27 »
IMO, šim "labi situētajam kungam" vislabākais sods pēc tiesas būtu vārda uzvārda un bildes publicēšana visos iespējamajos masu medijos :D