Autors Tēma: Daudz zināsi, dabūsi pa degunu?  (Lasīts 5646 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Daudz zināsi, dabūsi pa degunu?
« Atbilde #60 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:53:06 »
 Daddy, un tad, kā seriālos, bērns salimst, vajadzīgas asinis vai kas tur, atklājas nesaderība utt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #61 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:59:42 »
Daddy, un tad, kā seriālos, bērns salimst, vajadzīgas asinis vai kas tur, atklājas nesaderība utt.

nu tur protams 101 situācija iespējama, kad tas var atklāties, bet var arī neatklāties un tāpēc speciāl lietas paātrināt nav prātīgi...
viņā saulē jau viss atklāsies, bet tur cilvēki vairs nebūs ļauni un viens otru par šitādām lietām nost nežmiegs...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #62 : 2017. gada 08. jūnijs, 12:22:30 »
Ja notikumam jau gadi , hm, 10 ( nu sapazinās, sakars, tad bērna gaidīšanas laiks ) un bērnam jau 7 gadi, kuru, Ragana, Tu vispār grasījies kaunināt un pie prāta vest(vīru, vai?) vai draudzeni apgaismot?
Tici man, nevienu! Pārdomas bija par to, vai būtu PAREIZI darīt to zināmu sev tuvajam cilvēkam, vai nē. Jo- tā tomēr ir dubulta dzīve, ko dzīvo viņas otra puse. Un tas nozīmē daudzus krāpšanas gadus. Bet ne es to lemšu, lai notiek viss dabiskā ceļā un pēc katra sirdsapziņas.

Atslēdzies dille

« Atbilde #63 : 2017. gada 08. jūnijs, 12:44:08 »
Tici man, nevienu! Pārdomas bija par to, vai būtu PAREIZI darīt to zināmu sev tuvajam cilvēkam, vai nē. Jo- tā tomēr ir dubulta dzīve, ko dzīvo viņas otra puse. Un tas nozīmē daudzus krāpšanas gadus. Bet ne es to lemšu, lai notiek viss dabiskā ceļā un pēc katra sirdsapziņas.

Tu nepieļauj situāciju, ka viņa jau to zin? Vienkārši neapspriež ar citiem, pat tuvākajiem.
Un situācija, ka vīrs un sieva jau visu ir izrunājuši savā stapā, arī neiespējama?

Pareizi ir nebāzties ar informāciju, kuru no Tevis neprasa un negaida.
Nav ko būt par soģi citu attiecībās, jo nekad nezinām, uz kādiem pamatiem tās būvētas un kas ir tas, kas divus cilvēkus patiesi tur kopā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:03:01 »
Arī domāju, ka jāliekas mierā, īpaši,ja tā dubultā dzīve tik ilgstoša.

Gan jau sieva zina, apzināti vai neapzināti.
Jābūt ģeniālam aktierim, lai tik ilgstoši nekļūdoties spēlētu,
un totāli neieinteresētai savā vīrā vai totāli blondai egocentriķei,
lai nepamanītu tik ilgu dubultdzīvi...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #65 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:31:57 »
Jābūt ģeniālam aktierim, lai tik ilgstoši nekļūdoties spēlētu,

bebis ir milzīga kļūda manuprāt...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #66 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:59:11 »
Te vēl jautājums, kā šī informācija pie Raganas nonākusi - nejauši (izliktos par beigtu), pašas secinājumi 1+1=2 (vēl jo vairāk izliktos par beigtu, jo redzēti tādi dedukcijas piemēri...) vai kāds pateicis. Tad rodas jautājums - ar kādu mērķi teicis?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ragana

« Atbilde #67 : 2017. gada 08. jūnijs, 15:12:13 »
Tu nepieļauj situāciju, ka viņa jau to zin? Vienkārši neapspriež ar citiem, pat tuvākajiem.
Un situācija, ka vīrs un sieva jau visu ir izrunājuši savā stapā, arī neiespējama?

Pareizi ir nebāzties ar informāciju, kuru no Tevis neprasa un negaida.
Nav ko būt par soģi citu attiecībās, jo nekad nezinām, uz kādiem pamatiem tās būvētas un kas ir tas, kas divus cilvēkus patiesi tur kopā.

Godīgi runājot, 100% pārliecības nav, ka viņa nezina. Tomēr, fakts pats par sevi ir pietiekoši traumējošs, lai es to varētu palaist garām.
Kāpēc Tu mani nosauc par soģi??? Ne es kādam vainu piespriedu, ne noņēmu. Cilvēka rīcības vērtējums manī, protams, ir, neesmu nekāda svētā. :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #68 : 2017. gada 08. jūnijs, 15:13:37 »
Te vēl jautājums, kā šī informācija pie Raganas nonākusi - nejauši (izliktos par beigtu), pašas secinājumi 1+1=2 (vēl jo vairāk izliktos par beigtu, jo redzēti tādi dedukcijas piemēri...) vai kāds pateicis. Tad rodas jautājums - ar kādu mērķi teicis?
Nejauši, bet neapgāžami (tas vienkārši jāpieņem). Teicis neviens nav.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #69 : 2017. gada 08. jūnijs, 15:43:40 »
Nejauši, bet neapgāžami (tas vienkārši jāpieņem). Teicis neviens nav.

Ieraudzīji kkur bērna datus, tēvavārdu?, vēl jo vairāk, aizmirsti un  nejaucies.

Atslēdzies dille

« Atbilde #70 : 2017. gada 08. jūnijs, 15:45:38 »
Godīgi runājot, 100% pārliecības nav, ka viņa nezina. Tomēr, fakts pats par sevi ir pietiekoši traumējošs, lai es to varētu palaist garām.
Kāpēc Tu mani nosauc par soģi??? Ne es kādam vainu piespriedu, ne noņēmu. Cilvēka rīcības vērtējums manī, protams, ir, neesmu nekāda svētā. :)

Atvaino, lūdzu, neadresēju to tieši uz Tevi, es tā vispārīgi. Tāpēc vēlreiz atvaino!
Nav mana darīšana, bet kāpēc viena maza, forša bērniņa eksistence tevi tik ļoti šokē?

Kad pieaugušā vecumā ieraudzīju savu pusbrālīti, man sākumā gluži drebuls piemetās, bet viņš ir tik foršs!
Varbūt cilvēki vispār visas šīs lietas bezgala pārspīlē un lieki satraucas?
Ir tik daudz dažādu variantu, kāpēc kaut kas ir sanācis, kā sanācis. 

Atslēdzies ragana

« Atbilde #71 : 2017. gada 08. jūnijs, 16:06:58 »
Bērna eksistence nešokē. Vīrieša uzvedības modelis gan.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #72 : 2017. gada 08. jūnijs, 16:08:04 »
Tas jau nemaina neko, tikai manu attieksmi pret kādu. :sad_smiley:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #73 : 2017. gada 08. jūnijs, 16:12:02 »
Man šķiet, ne jau tas bērns Raganu šokē,
bet gan draudzenes krāpšanas fakts, tas ka viņa dzīvo ar cilvēku kurš viņu māna,
izmanto viņas uzticību.
Un kā laba draudzene nezina kā rīkoties, atstāt draudzeni dzīvot ilūzijās, vai atklāt vīra dubultdzīvi.
Runa dille, nav par bērnu, bet par vīru.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #74 : 2017. gada 08. jūnijs, 20:02:41 »
pateiktu, ja
1) es 100% buutu paarliecinaata, ka info ir preciiza nevis "viena tante teica"
2) ja es zinaatu, ka mans draugs par to tok neko nezin (nevis varbuut izliekas ka nezin, jo taa vieglaak dziivot, nav ruupes par sveshu beernu)
Draugs taapeec ir draugs, ka VAR teikt. Un man buutu ljoti nepatiikami, ka manam draugam gadiem ir melots
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/