Autors Tēma: 2 no 3 sievietēm nevar sasniegt orgasmu seksa laikā  (Lasīts 8104 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
2 no 3 sievietēm nevar sasniegt orgasmu seksa laikā
« : 2017. gada 08. jūnijs, 11:24:09 »
2 no 3 sievietēm nevar sasniegt orgasmu seksa laikā
Citāts
Seksuālās attiecības ir pāra kopdzīves ļoti svarīga daļa. Harmoniskas attiecības veidojas ne tikai līdz ar kvalitatīvu komunikāciju, abpusēju sapratni un līdzīgām interesēm, bet arī veselīgu seksuālo dzīvi. Tika veikts pētījums, lai noskaidrotu, cik daudz cilvēku spēj sasniegt orgasmu. Rezultāti uzrādīja lielu nevienlīdzību starp sievietēm un vīriešiem, un tas iedvesmoja vienu no vadošajiem zīmoliem uzsākt sociālu kustību pret orgasma nevienlīdzību.

Mūsdienās sabiedrība joprojām uzskata, ka orgasms ir tikai vīriešu privilēģija, ko apstiprina arī pagājušajā gadā veiktais «Durex» pētījums. Lai gan sievietes atzina, ka nespēj sasniegt orgasmu katru reizi, tomēr 95% norādīja, ka ir apmierinātas ar situāciju.

Es patiesi nebiju domājis ka ir tik slikti. Bet mani iepriecina tas ka 95% ir apmierinātas ar esošo situāciju. un pilnīgi piekrītu:
Citāts
Orgasms ir veselīgs

Ir zināms, ka seksuālajai apmierinātībai ir pozitīva ietekme uz cilvēka kopējo labsajūtu, kā arī tā veicina harmoniskas attiecības starp partneriem. 80% sieviešu un 89% vīriešu atzina, ka pastāvīga seksuālā apmierinātība pozitīvi ietekmē veselību, garastāvokli un vispārējo labsajūtu.

Tomēr mūsdienās pāriem joprojām ir grūti runāt par savām problēmām guļamistabā. Vairāk nekā puse aptaujas dalībnieku jūtas neērti, runājot par neapmierinošu seksu ar savu partneri.

Es pats esmu samerā slikts partneris gultā, esmu neuzmanīgs un egoistisks, līdz ar to manu uzvedību nosaka ikdienas psiholoģiskā spriedze. Reizēm pat ir tik slikti, ka es zinu ka daru sievietei pat mazliet pāri, BET MAN TO VAJAG! :(  to var izskaidrot , bet nevar kontrolēt!

Atslēdzies Broņa

Re: 2 no 3 sievietēm nevar sasniegt orgasmu seksa laikā
« Atbilde #1 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:35:18 »
Tev kaut kāda pastiprināta interese par šīm lietām. Jā, un lielākā daļa vīriešu seksā ir nekam derīgi.. tā vismaz saka.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:43:09 »
Tev kaut kāda pastiprināta interese par šīm lietām. Jā, un lielākā daļa vīriešu seksā ir nekam derīgi.. tā vismaz saka.

Man ir savdabīga vainas apziņa, zināt es zinu, bet izdarīt to var tik ļoti harmoniskās dienās :(

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:44:44 »
Nepārvērtē savu vīrieša nozīmīgumu aktā :) Bieži sievietes O ir atkarīgs vēl no 100 blakusapstākļiem. Un vīrieša prasmes nav NR.1

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:45:11 »
Ir jau visādi kursi. Varbūt seksologs jāapmeklē?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #5 : 2017. gada 08. jūnijs, 11:56:38 »
Gūt var dodot, gūt var ņemot, ņemot gūtais neatdodams... zinu, ka esmu savai sievai parādā  :sad_smiley:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2017. gada 08. jūnijs, 13:45:27 »
Eh, jūs...  :no: nu kā var sievieti bez orgasma atstāt...  :faint:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2017. gada 08. jūnijs, 13:58:51 »
Eh, jūs...  :no: nu kā var sievieti bez orgasma atstāt...  :faint:

Sieviešu orgasmiem mēdzot būt dažādi veidi - klitorālais, vaginālais, romantiskais, kulturālais, kredītkartes, u.c.  :taunt:
visi vienlaikus ir par traku...

Turklāt Nāras apgalvojums par vīriešu prasmju mazo ietekmi uz sieviešu OO ir 100% pareizs. Līdz ar to arī vīriešu vainas tur nav necik... pašas nemāk atslēgties vai putni galvā, bet vainīgs vīrietis.  :faint:   
Zinātniski noskaņots vīrietis to problēmu empīriski pārbauda pie vairākām sievietēm, un ko domā - reizēm viss notiek!  :smile:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:11:07 »
Turklāt Nāras apgalvojums par vīriešu prasmju mazo ietekmi uz sieviešu OO ir 100% pareizs. Līdz ar to arī vīriešu vainas tur nav necik... pašas nemāk atslēgties vai putni galvā, bet vainīgs vīrietis.  :faint:   
Zinātniski noskaņots vīrietis to problēmu empīriski pārbauda pie vairākām sievietēm, un ko domā - reizēm viss notiek!  :smile:

Jā, Nāra mums ir īstā seksa guru. :D

Kaut gan taisnība jau ir, ka viss ir galvā. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:18:05 »
Jā, Nāra mums ir īstā seksa guru. :D
Kaut gan taisnība jau ir, ka viss ir galvā. :)

Nezinu, neesmu pārbaudījis :) 

Ok, lai nebūtu tā, ka vīrieši galīgi "ņipričom", pateikšu, ka ir reizes, kad vnk nevajag sākt...
bet vīrieši ar šo bieži grēko (jūs nezināt kā tas ir, reizēm domāt ar 2 galvām vienlaikus...  :blushing:

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 08. jūnijs, 14:29:10 no daddy »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:20:02 »
Nāra drusku savādāk domājusi, ja sieviete iemīlējusies, putni galvā dzied, tauriņi lido, vīrietī viss ir labs, i čābiskais sekss labs.
Un jā, Nāra šajos jautājumos spečuks.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:28:46 »
Nāra drusku savādāk domājusi, ja sieviete iemīlējusies, putni galvā dzied, tauriņi lido, vīrietī viss ir labs, i čābiskais sekss labs.
Un jā, Nāra šajos jautājumos spečuks.

nu viss jau pareizi... a ja sagruzījusies pati, vēl vīru sagruzī, tad tur nekāds orgasms i nespīd, tur līdz impotencei nav tālu...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:40:48 »

nu viss jau pareizi... a ja sagruzījusies pati, vēl vīru sagruzī, tad tur nekāds orgasms i nespīd, tur līdz impotencei nav tālu...

Tāpēc vajag regulāru un kvalitatīvu seksu, lai visas problēmas liktos dzīves sīkums. :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 08. jūnijs, 14:55:21 »
Tāpēc vajag regulāru un kvalitatīvu seksu, lai visas problēmas liktos dzīves sīkums. :D

Un kurā brīdī lai strādā? Vai varbūt tu nezini kas īstenība ir kvalitatīvs seksis? 

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2017. gada 08. jūnijs, 15:03:16 »
Manuprāt, viens no lielākajiem mītiem - klitorālais/vaginālais, jo mehāniski orgasma izpausme ir viena. Varu iztēloties kā kāda jaunuve salasījusēs apcerējumus par šiem abiem un izsecinājusi, ka viņai bijis tikai pirmais, par katru cenu cenšas tikt pie tā krutā otrā un, sasniegusi to, galīgi aplaužas. Vajag baudīt mirkli, nevis censties sasniegt kādu teorētisku mērķi  :P
No amount of advance planning will ever replace dumb luck