Autors Tēma: Politinformācija 26.0.  (Lasīts 2337 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Politinformācija 26.0.
« : 2014. gada 03. novembris, 09:43:41 »
Gribi tici, negribi netici. Domā divreiz.
Rumānijā būs otrā prezidenta vēlēšanu tūre.
Donbasa pašpasludinātajās republikās velēšanās uzvar pašieceltie premjeri, balsis attiecīgi katram ir ap 70% un 60%. Nu ja, 96% Krimā  bij perebors. Es akal domāju, ka tas izretinātais iedzīvotaju skaits jau nevienu pasaulē neuztrauc, visi saprot, ka balsojuši gan tīņi, gan Krievijas pilsoņi.
Pu nav muļķis, pastāvot versija, ka viss jau sen būtu beidzies pa labu Ukrainai, bet tā spītīgi nepretojās pa īsto, atriebjas padarot situāciju par dramatisku priekš Krievijas ģeopolitikas.
Ārzemju vēstniecības Krimas iedzīvotājiem ar Krievijas pasēm neizsniedz vīzas.
Francijas prezidents apmeklē Kanādu, franču reģionus. Taisīs pašpasludināto republiku?
Francijā, protestējot pret dambja celtniecību, bojā gājis protestants. Tam pa tuvu uzsprāgusi trokšņa granāta. Protestējot pret dambi...
Ar trīcošām kajām gaidu filmas Redirected pirmizrādi, izskatās varen labs šovgabals un tik daudz lietuviešu piedalījušies veidošanā - režisori, komponisti, operātori, aktieri. Sarauj, Lietuva!
Sakarā ar savulaik "uz remontu" nojaukta sliežu ceļa Lietuvas pusē neesamību, daudzas kravas fiziski nevar nonakt uz Latvijas ostām, tik uz Lietuvas. Vo kaimiņi saucās, apčakarēja.
Pēdējā laikā superjahtu būvniecībā nāk modē trends - pašam izveidot menedžeru komandu un būvēt un komplektēt jahtu saviem spēkiem, ar apakšuzņēmējiem un aktīvi iesaistoties. Ja vēlies superjahtu, cena var sasniegt 2 000 000 par metru.
Kāda Šveices banka kļūdas pēc pārskaitījusi 1 500 000 kādam fondam. Fonda vadītajs nekavējoties pazudis. Dzīvojam vienreiz.

Atslēdzies mellene88

Re: Politinformācija 26.0.
« Atbilde #1 : 2014. gada 03. novembris, 12:19:19 »
hahaaaa...
es arii dazreiz esmu padomajusi...ko dariitu,ja kads kļūdas pēc man konta iemestu kaadu ļimonu... :confused: protams,protams...es zinu...Es noteikti, tik ilgi domatu,ka man pie durviim sen jau stavētu vīriņi brunotās vestītēs...
te malacis, laikam domās pēc tam  :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 03. novembris, 12:33:42 »
Še padoms - jāpiezvana savam juristam un jānoslēdz mutisks līgums, ka viņš vedīs pārrunas naudas izcelsmes, saimnieka tiesību parbaudei un atgriešanas procedūrai, tajā pašā momentā nauda tiek pārskaitīta juristam. Jurists ved pārrunas arī ar neveiklo Banku un medijiem par ķezas publicitāti. Mēs neaizdomājamies, ka pat ar laikā neatnākušu tramvaju var pelnīt, a te tāds nesmukums un kreņķi...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #3 : 2014. gada 03. novembris, 12:43:33 »
Pie mums līdz juristam nenonāktu. Banka pati nobloķētu kontu un pasteigtos nostučīt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 03. novembris, 12:45:13 »
Nep, gadījiens jau ir - Tev kontā stāv ņevjebennā summa un toč nav Tava. Ko nu?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2014. gada 03. novembris, 12:50:16 »
Neko, gaidi, kad atnāks pakaļ :D un gatavojies rakstīt kilometrīgus paskaidrojumus- kas par naudu, no kurienes, kādā sakarā...labākajā gadījumā- 24 % fiziskās personas ienākumu nodoklis.

daddy

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 03. novembris, 12:53:28 »
padoms. KAD SAPŅOJAT, AIZVERAT ACIS! daudz reālistiskāk visu var iztēloties :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2014. gada 03. novembris, 12:55:58 »
Neko, gaidi, kad atnāks pakaļ :D un gatavojies rakstīt kilometrīgus paskaidrojumus- kas par naudu, no kurienes, kādā sakarā...labākajā gadījumā- 24 % fiziskās personas ienākumu nodoklis.

Kāpēc Jūs neklausaties citus cilvēkus? Tā ir tāda sērga varen modīga?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2014. gada 03. novembris, 12:56:00 »
Vot banka nokļūdās un cīparu iemet bloķētā kontā, kur rezervētā summa ir, nu pieņemsim, pārdesmit štukas. Banka savāc rezervēto summu, konta īpašnieka parādsaistības ir dzēstas. Ja paliek pāri, nolohojusies iestāde atlikumu var savākt. Un pofig, lai viņi pāc tam karo savā starpā :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2014. gada 03. novembris, 12:59:11 »
Vot banka nokļūdās un cīparu iemet bloķētā kontā, kur rezervētā summa ir, nu pieņemsim, pārdesmit štukas. Banka savāc rezervēto summu, konta īpašnieka parādsaistības ir dzēstas. Ja paliek pāri, nolohojusies iestāde atlikumu var savākt. Un pofig, lai viņi pāc tam karo savā starpā :D

A vi batjeņka, žuļik, ņe glupij. V banke vam mesto!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2014. gada 03. novembris, 13:00:29 »
nuu, tepat jau izskatās,ka jānožēlo,ka naf pārdesmit štuku paraada(kkaada)... a janu ļevijs ļimons iekriit  :rocking: :evil:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2014. gada 03. novembris, 13:01:27 »
A man kaut kad pašā karšu laika iesākumā bija ieskaitītas pāris štuciņas. Tad man bija jau ievērojama alga - 170Ls. Es tikai pirmo reizi ieliku karti naudas mašīnā, lai skatītos vai alga ieskaitīta. Tur veros un - neko neapjēdzu. Varbūt tā vajag. :laugh:  Neko ārā neizņēmu, bet nākamajā reizē, kad iegāju, bija tikai mana alga.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2014. gada 03. novembris, 13:07:17 »
Ui, man arii vienreiz bija ieskaitiita shefa alga.

Bet atnjeema atpakalj :wtf: :evil:

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 03. novembris, 13:37:16 »
Man pērn uz firmas konta sestdienas naktī no arābu "teroristiem" tika ieskaitīti 75 000 000 $
Kad ieraudziju apkritu, bet tad jau konts bija bloķēts.....
Nenovēlu nevienam šādu "prieku".......konts bija bloķēts nedēļu, visādas pārrunas ar ekonomikas un finanšu policiju, ar vidu utt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2014. gada 03. novembris, 13:39:56 »
un ja paspētu nočekot un izņemt, melnā maskā tērptam? Bet, jā, tur dienas limits priekšā...