Aptauja

Būt Katalonijai neatkarīgai?

6 (37.5%)
3 (18.8%)
Kāda jēga? Nesaprotu...
7 (43.8%)

Pavisam nobalsoja: 15

Autors Tēma: Neatkarību - Katalonijai!  (Lasīts 12618 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Neatkarību - Katalonijai!
« : 2017. gada 12. jūnijs, 11:58:29 »
Hmzs, mēs par šo neatkarību jau zinām, Katalonieši izpildījās ar savu ceļu un nodziedāja Daugava pērkons ... , nenostrādāja, tagad "Manchester City" vadītājs Pep Guardiola ar aicina, jo liekas latīņu zemēs futbols ir populārāks nekā koru dziedāšana.
Jā, bet kā tad ir - Jūs atbalstāt šo Katalonijas (Barselonas) velmi atdalīties no Spānijas karalistes?
p.s. Latvijā taisni tagad Spānijas armijas vienības ;)

Atslēdzies Luīze

Re: Neatkarību - Katalonijai!
« Atbilde #1 : 2017. gada 12. jūnijs, 12:01:45 »
Kas man tur ko atbalstīt vai neatbalstīt. Es tur nedzīvoju. Lai paši lemj.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 12. jūnijs, 12:22:06 »
Kas man tur ko atbalstīt vai neatbalstīt. Es tur nedzīvoju. Lai paši lemj.

Nu es, atšķirībā no Tevis gana labi atceros, kā Islandieši, kas Latvijā nedzīvo, atbalstīja Latvijas neatkarību, mani tas gana uzmundrināja un padarīja to pasākumu ne tikai ar vienu galu - Sibīriju :)  Un kā mēs viņiem atmaksājām - sākām mocīt viņu nosaukumu Īslandieši  utt  :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2017. gada 12. jūnijs, 12:30:08 »
Tautības joprojām jāraksta ar MAZO burtu.
Bet par mazo tautu neatkarību mums sentimentalitāte nostrādā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2017. gada 12. jūnijs, 12:35:54 »
Nu es, atšķirībā no Tevis gana labi atceros, kā Islandieši, kas Latvijā nedzīvo, atbalstīja Latvijas neatkarību, mani tas gana uzmundrināja un padarīja to pasākumu ne tikai ar vienu galu - Sibīriju :)  Un kā mēs viņiem atmaksājām - sākām mocīt viņu nosaukumu Īslandieši  utt  :D

Ok, es atbalstu kataloņu tiesības pašiem lemt par valstisko piederību. :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 12. jūnijs, 12:42:36 »
Ok, es atbalstu kataloņu tiesības pašiem lemt par valstisko piederību. :)

O, kad Tu tomēr esi jaukums :) :*
Labi ka šī saruna nebija par Skotijas neatkarību, jo tad man par tādu tavu izrunāšanos būtu "jāgriež galvā" un jāsūta uz Ziemeļīriju, kā īrietes galvu, lai ir ar ko žogu izrotāt  ;)   Un man būtu ļoti ļoti žēl :(  :sad_smiley:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2017. gada 12. jūnijs, 13:26:17 »
Labi ka šī saruna nebija par Skotijas neatkarību, jo tad man par tādu tavu izrunāšanos būtu "jāgriež galvā" un jāsūta uz Ziemeļīriju, kā īrietes galvu, lai ir ar ko žogu izrotāt  ;)   Un man būtu ļoti ļoti žēl :( :sad_smiley:
Zini ko... ej ka Tu labi tālu...  :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #7 : 2017. gada 12. jūnijs, 14:16:45 »
Zini ko... ej ka Tu labi tālu...  :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:

Tā redz izcēlās Skotijas neatkarības karš :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2017. gada 12. jūnijs, 14:16:52 »
kāpēc kataloņiem var, bet baskiem ne?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2017. gada 12. jūnijs, 14:18:39 »
Un kā ar Ziemeļīriju? Neomulīga sajūta, kad ar automātiem bruņoti cilvēki gar mašīnu rindu pārvietojas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2017. gada 12. jūnijs, 14:21:59 »
Un kā ar Ziemeļīriju? Neomulīga sajūta, kad ar automātiem bruņoti cilvēki gar mašīnu rindu pārvietojas.

Ziemeļīrija jau negrib neatkarību... :) tā ir savulaik anektēta teritorija, tāpat kā Gibraltārs un brexits atjaunos diskusijas, kas kuram patiesībā pieder.   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 02. oktobris, 18:24:04 »
Šodien pilnas ziņas un avīzes ar ziņām par 'Madrides varas' necivilizētību. Lielbritānija ar abām rokām tur ciet Skotiju, jo, diemžēl , Skotijā ir izvietota lielākā daļa UK kodolspēku. Un runa neiet par Kurdistānas neatkarību, kur pie robežām tiek pievilkti tanki un karaspēks. Jā, runāšanas laiks beidzies - jāsāk kaut ko darīt, bet vara domāja, ka viss beigsies ar parunāšanu. Un štrunts ar to Kataloniju un Skotiju, bet Kurdistānā būs reāls genocīds! Un ko mēs viņiem varēsim pārmest?       

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 02. oktobris, 19:27:25 »
Kataloņi jau kuro reizi nošauj greizi. Pēdējo -1939., kad atbalstīja sarkanos republikāņus un pēc tam no Franko dabūja pēc pilnas programmas. Autonomiju jau pēc tam dabūja un tālāk jau pa emociju sliedēm. Valdība pretīm vēl stulbāk -ar gumijas lodēm un stekiem. To nu vairs nenogludināsi.  :ou:

Tik milzīgs tas viņu pienesums nemaz nav -16% iedzīvotāju, 21% no kopprodukta. Un Dievs viņus apbalvojis ar skaistu zemi, kalniem , jūru. Tad jau varētu pabalstīt tos astūriešus, vai ko tur, kas uz akmeņiem sēž.

Man tādas duālas sajūtas -sentiments liek atbalstīt vēlmi atdalīties. Bet, ja tādu referendumu rīkotu   Do\necka,  arī ar nešaubīgu 90% atbalstu, mēs teiktu nelikumīgie cūkas tādi.

Ivanofrankovska ( vai kas tur otrpusrobežai) nobalso un pievienojas Narvai. Pēc pāris gadiem safārējas, balso visi krievi kopā un pievienojas Krievijai.  :rofl: Utt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2017. gada 02. oktobris, 19:54:52 »
Jā, kāpēc kataloņi var un drīkst, bet čangaļi - nē?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2017. gada 02. oktobris, 20:06:33 »
Kataloņi ir atzīta kā  noformējusies nācija ar savu valodu un kultūru. Čangaļi? Nu, tie jau mūsu pašu čangaļi :saule: