Autors Tēma: RD vēlēšanu rezultāti (pavisam nedaudz statistikas).  (Lasīts 3518 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: RD vēlēšanu rezultāti (pavisam nedaudz statistikas).
« Atbilde #30 : 2017. gada 19. jūnijs, 19:24:10 »
Īstenībā šāda analīzes forma ir interesanta. Redz Zigis ir izdarījis izvēli pēc diviem kritērijiem:zog un labums. Būtu jauki ja Mao un Emīlija spētu nolikt emocijas malā un pamēģināt piedāvāt Rīdzinieku kritērijus pēc kā viņi 2017 gadā ievēlēja šādu Rīgas domi, kas faktiski ir rašistu uzvara, kaut arī klaji aicinājumu uz rašismu īsti nebija.

Starprēciens: vaidieni - nacisti nāk gan bij.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #31 : 2017. gada 19. jūnijs, 21:43:01 »
Starprēciens: vaidieni - nacisti nāk gan bij.

Nu to kunstēšanā par krievu garo roku un maigo varu pat dzirdēt nevarēja :) Un NA'cisti no Jenotības nav panākusi vīzu andalēšanas atcelšanu, laikam galīgi nav NA'cistu interesēs ;) NA vīzās nestaigās :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 19. jūnijs, 22:01:46 no tas_pats_lv »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #32 : 2017. gada 20. jūnijs, 11:59:45 »
Nu to kunstēšanā par krievu garo roku un maigo varu pat dzirdēt nevarēja :) Un NA'cisti no Jenotības nav panākusi vīzu andalēšanas atcelšanu, laikam galīgi nav NA'cistu interesēs ;) NA vīzās nestaigās :)

Cik man zināms - Latvijā pēdējais "nacists" savus tetovējumus vēl pagājušajā gadu desmitā raudādams ar zobiem grauza arā pirms meitiņas peciņas pirmā gājiena uz peldbaseinu.
Un ar vīzām tiek laikam domāts - uzturēšanās atļaujas? Kas tur atkal nogājis greizi - dārgākās Austrumeiropā?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #33 : 2017. gada 20. jūnijs, 12:19:56 »
Cik man zināms - Latvijā pēdējais "nacists" savus tetovējumus vēl pagājušajā gadu desmitā raudādams ar zobiem grauza arā pirms meitiņas peciņas pirmā gājiena uz peldbaseinu.
Un ar vīzām tiek laikam domāts - uzturēšanās atļaujas? Kas tur atkal nogājis greizi - dārgākās Austrumeiropā?

NAcisti nav nacisti, pat ne uz pusi, bet es domāju ka viņi drīzāk piekristu būt zoderkomandā nekā kremļa troļi :)
Priekš kam mums Krievijas pilsoņiem vai Ķīnas tautas republikas pilsoņiem 'uzturēšanās atļaujas' vispār ir jāpārdod?   

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2017. gada 20. jūnijs, 12:32:56 »
NAcisti nav nacisti, pat ne uz pusi, bet es domāju ka viņi drīzāk piekristu būt zoderkomandā nekā kremļa troļi :)
Priekš kam mums Krievijas pilsoņiem vai Ķīnas tautas republikas pilsoņiem 'uzturēšanās atļaujas' vispār ir jāpārdod?

Nu naudiņas ceļu līkloči dažreiz ir pārsteidzoši šķautnaini un bezpretenziozi tendenciozi. Tu neredzi susliku, bet viņš ir. Visbiežāk par to ierēc paši susliki, kuriem kā smejies sevi redzēt ar nu nav tā kā baigi parocīgi.
Bet jautājums "priekš kam tirgot uzturēšanās atļaujas" ir interesants. Atbildes ir ap 10. Piemēram - bezķēziņa eksportprece.