Autors Tēma: baigi nopietns jautājums  (Lasīts 12552 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: baigi nopietns jautājums
« Atbilde #30 : 2014. gada 04. novembris, 14:54:16 »
Ja nu viņš izšķiras no sievas (ja jums tik laba saskaņa)?

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2014. gada 04. novembris, 14:58:28 »
Ja nu viņš izšķiras no sievas (ja jums tik laba saskaņa)?
Beidz, nu kur tas ir redzēts?....

daddy

• Viesi
« Atbilde #32 : 2014. gada 04. novembris, 14:59:19 »
ai, kas gan izglābs vāju sievieti, ja ne dzentlmeņi??!  :angel:
...es izlikšos par Tavu sexa partneri - tb pavadīšu Tevi welcome vakariņās un citus vakarus no 20:00 sākšu bombīt, ko nenāc mājās!?

...par atlīdzību vienosimies, sexu nepiedāvāt :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #33 : 2014. gada 04. novembris, 15:00:55 »
Vot, man tas variants ar nopietnām attiecībām arī liekas pieņemams. Tur viņam nebūs, ko likt pretī :D

Es jau viņu ar vienu smuku dāmu iepazīstināju. Un viņa ir pastāvīgos meklējumos, un bez aizspriedumiem par vecumu vai sievas esamību. Nepavilkās :(

Man ir sajūta, ka viņš to redz kā tādu uzticēšanās kritēriju...nu, ka tad viņš pilnībā kontrolē situāciju. Ja es būtu viņš, droši vien darītu tāpat :)
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 04. novembris, 15:03:23 no flyingcat »

daddy

• Viesi
« Atbilde #34 : 2014. gada 04. novembris, 15:05:37 »
Vot, man tas variants ar nopietnām attiecībām ari liekas pieņemams. Tur viņam nebūs, ko likt pretī :D

dullā, viņam to tik vien vajag, lai Tu pasaki "jā" uz jebkuriem nosacījumiem... Ja viņš uz citu sievieti nepavilkās, ta tā ir Tava pārbaude...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2014. gada 04. novembris, 15:05:42 »
Daddy labs piedāvājums.  :thumbsup:

Interesanti, no kura reģiona vai valsts nāk tas sadarbības partneris? Jo te tradīcijas un mentalitāte atšķiras.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #36 : 2014. gada 04. novembris, 15:06:03 »
Kā šķiet, viņš vienkārši un ērti grib dabūt līgumā neatrunātu bezmaksas papildbonusu. Ja vēlmes nav abpusējas, tad tiešām, kā tex iesaka, bez mulsuma atrast fiktīvu aizbildinājumu un viss.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2014. gada 04. novembris, 15:11:31 »
Vot, man tas variants ar nopietnām attiecībām arī liekas pieņemams. Tur viņam nebūs, ko likt pretī :D

Es jau viņu ar vienu smuku dāmu iepazīstināju. Un viņa ir pastāvīgos meklējumos, un bez aizspriedumiem par vecumu vai sievas esamību. Nepavilkās :(

Man ir sajūta, ka viņš to redz kā tādu uzticēšanās kritēriju...nu, ka tad viņš pilnībā kontrolē situāciju. Ja es būtu viņš, droši vien darītu tāpat :)

Mērķis esi Tu. Vienīgais, kā lauvu apstādināt ir būt lauvai, medīt kopā. Tas nozīmē brīvi runāt par TO, par savām otrajām pusēm, kopā izklaidēties un ATBALSTĪT VIENAM OTRU. Jākļūst par veci.

Atslēdzies tex

« Atbilde #38 : 2014. gada 04. novembris, 15:11:48 »
Vot, man tas variants ar nopietnām attiecībām ari liekas pieņemams. Tur viņam nebūs, ko likt pretī :D

dullā, viņam to tik vien vajag, lai Tu pasaki "jā" uz jebkuriem nosacījumiem... Ja viņš uz citu sievieti nepavilkās, ta tā ir Tava pārbaude...
vo, vo , nekādas nopietnas att.! Ne mazāk par laulību gredzenu kristiešu baznicā, mūžīgu kopdzīvi un kopīgiem bērniem. Ja šis nenāk no vietas, kur atļāuti harēmi, tad neder...

Vai prasi pretī ko tādu, ko pat viņš nevar dabūt.

Vai, vēl labāk , pieņem daddy piedāvājumu, lai viņš (vai jebkurš cits peč iespējas jaunāks un izskatīgāks vīrietis) notēlo jau esošo dzīvesbiedru

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #39 : 2014. gada 04. novembris, 15:13:24 »
Seksa partnera vieta ir aizņemta...bet tur ir nianses. Viņš to cilvēku pazīst, un man nafig nevajag, lai viņš zinātu, ka man kaut kas ir ar to cilvēku...Santa Barbara, visumā :laugh: tad var panesties razborkas par tēmu, kurš ir pirmais pērtiķis barā...nedod Dievs.

Viņš ir no arābu valsts, bet sen jau Eiropā. Citos apstākļos es varbūt arī piekristu...bet man ir tāda sajūta, ka viņš privātās attiecībās varētu būt baigi īpašniecisks un dominējošs. Tas man noteikti nederēs. Tieši tapēc lēmums ir neiesaistīties, lai nesanāk lielāki sūdi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #40 : 2014. gada 04. novembris, 15:14:37 »
ai, kas gan izglābs vāju sievieti, ja ne dzentlmeņi??!  :angel:
...es izlikšos par Tavu sexa partneri - tb pavadīšu Tevi welcome vakariņās un citus vakarus no 20:00 sākšu bombīt, ko nenāc mājās!?

...par atlīdzību vienosimies, sexu nepiedāvāt :D

neaizmirsti vēl vismaz katru otro vakaru atbraukt pakaļ un vest dāmu te vakariņās, te uzreiz mājās... (Nu vismaz tā sakot ārzemniekam, patiesībā var izlaist aiz stūra pie tramvaja pieturas)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2014. gada 04. novembris, 15:15:32 »

Mērķis esi Tu. Vienīgais, kā lauvu apstādināt ir būt lauvai, medīt kopā. Tas nozīmē brīvi runāt par TO, par savām otrajām pusēm, kopā izklaidēties un ATBALSTĪT VIENAM OTRU. Jākļūst par veci.

Mums jau tā kaut kā bija.Tāpēc arī jutos drošībā.Par zemu novērtēju viņa pacietību.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2014. gada 04. novembris, 15:18:17 »
Nu ja, un vēl arābs. di@sā! Neiedosi, var atriebties.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #43 : 2014. gada 04. novembris, 15:18:48 »
Ko Tu tā nolohojies...

daddy

• Viesi
« Atbilde #44 : 2014. gada 04. novembris, 15:19:44 »
nu ta pirmo riņķi esam apgājuši un varam atkārtoties sakot, ka Tev ir:
- miesīgā vaina (STS, mākslīgā krūts, ...)
- garīgā vaina (bailes no vīriešiem, reliģiski apsvērumi )

vai arī pasakli patiesību, ka esi aizņemta un nevēlies ar viņu intīmas attiecības.

Ja Tev bail, ka atsakot bizness pajuks, tad Tu jau esi n o ķ e r t a!! :)