Autors Tēma: baigi nopietns jautājums  (Lasīts 12594 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: baigi nopietns jautājums
« Atbilde #45 : 2014. gada 04. novembris, 15:20:13 »
Arābu izcelsme daudz ko izsaka. Vismaz es neielaistos.  Vai arī mēģinātu paskaidrot, ka nekas nesanāks, kamēr nebūšu iemīlējusies līdz ausīm. :))

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2014. gada 04. novembris, 15:20:43 »
Seksa partnera vieta ir aizņemta...bet tur ir nianses. Viņš to cilvēku pazīst, un man nafig nevajag, lai viņš zinātu, ka man kaut kas ir ar to cilvēku...Santa Barbara, visumā :laugh: tad var panesties razborkas par tēmu, kurš ir pirmais pērtiķis barā...nedod Dievs.

Viņš ir no arābu valsts, bet sen jau Eiropā. Citos apstākļos es varbūt arī piekristu...bet man ir tāda sajūta, ka viņš privātās attiecībās varētu būt baigi īpašniecisks un dominējošs. Tas man noteikti nederēs. Tieši tapēc lēmums ir neiesaistīties, lai nesanāk lielāki sūdi.
jēz..... Tur nav cita varianta kā uzrādīt citu vīrieti par aš "līgavaini". Ar ko nav savstarpēji pazīštami un cīņa nesanāks. Aktieris vai kkāds mākšlienieks vislabāk . Un jauns un smuks protams. Kaut noalgo...

daddy

• Viesi
« Atbilde #47 : 2014. gada 04. novembris, 15:21:53 »
neaizmirsti vēl vismaz katru otro vakaru atbraukt pakaļ un vest dāmu te vakariņās, te uzreiz mājās... (Nu vismaz tā sakot ārzemniekam, patiesībā var izlaist aiz stūra pie tramvaja pieturas)

KUR TU ŠITĀDAS PASAKAS ESI SAKLAUSĪJIES??!
...pastāvīgās attiecībās neviens nevienam pakaļ nebrauc...princi Tu, baltajā zirgā...  :laugh: :laugh:

Atslēdzies tex

« Atbilde #48 : 2014. gada 04. novembris, 15:23:35 »
Vai arī tik nelabā situācijā, derētu tomēr kaut par lezbieti izlikties... Un "līgavu" uzrādīt... Te jebkas derēs, lai tik tiktu vaļā...

daddy

• Viesi
« Atbilde #49 : 2014. gada 04. novembris, 15:24:59 »
oi, viņš var "ieprasīties" par trešo!! es tādu zidevību nelaistu garām! :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #50 : 2014. gada 04. novembris, 15:27:08 »
Seksa partnera vieta ir aizņemta...bet tur ir nianses. Viņš to cilvēku pazīst, un man nafig nevajag, lai viņš zinātu, ka man kaut kas ir ar to cilvēku...Santa Barbara, visumā :laugh: tad var panesties razborkas par tēmu, kurš ir pirmais pērtiķis barā...nedod Dievs.

Viņš ir no arābu valsts, bet sen jau Eiropā. Citos apstākļos es varbūt arī piekristu...bet man ir tāda sajūta, ka viņš privātās attiecībās varētu būt baigi īpašniecisks un dominējošs. Tas man noteikti nederēs. Tieši tapēc lēmums ir neiesaistīties, lai nesanāk lielāki sūdi.

Jūs nelasat ko cilvēks Jums saka?

Atslēdzies tex

« Atbilde #51 : 2014. gada 04. novembris, 15:27:25 »

KUR TU ŠITĀDAS PASAKAS ESI SAKLAUSĪJIES??!
...pastāvīgās attiecībās neviens nevienam pakaļ nebrauc...princi Tu, baltajā zirgā...  :laugh: :laugh:

Tiešām?!? :( :(
Gribi teikt, ka man sēž uz kakla (ilgstoši!) un vēl kājas šūpo?
Ek, lai jau, galvenais, ka garšīgā leņķī.... Te tomēr nerātnību sadaļa...

Atslēdzies tex

« Atbilde #52 : 2014. gada 04. novembris, 15:29:12 »

Lasām. To ka nedrīkst teikt, kurš ir īstais sex parrtneris.
Tātad jāiestudē kāds cits.
Ja tas esošais nav ar švakiem nerviem un pats neielaidīšies cīņā par dāmu....

daddy

• Viesi
« Atbilde #53 : 2014. gada 04. novembris, 15:30:08 »

Iztulko lūdzu? Tipa tā kā varētu, bet nav, kas pagrūž? :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #54 : 2014. gada 04. novembris, 15:33:10 »
Es raustos demonstrēt citu vīrieti. Viņam vienmēr vajag būt krutākajam, dominēt. Negribu nevienu nolikt zem sitiena. Lai labāk es esmu tāda... drusku jocīga :) ir tak sievietes, kam sekss nav svarīgs, ir pat, kas savam vīram nedod...

Nolohojos, toč, tajā brīdī, kad noticēju, ka esmu drošībā. Mums tiešām labas attiecības bija. Un priekš arāba viņš ir civilizēts :)

Par to biznesu, tur vēl jautājums, kuram vairāk jābaidās. Viņš tur vairāk nopelna - attiecīgi vairāk var pazaudēt :D

daddy

• Viesi
« Atbilde #55 : 2014. gada 04. novembris, 15:33:13 »
Gribi teikt, ka man sēž uz kakla (ilgstoši!) un vēl kājas šūpo?

katrs ir pats savas laimes kalējs un krusta nesējs :D   

daddy

• Viesi
« Atbilde #56 : 2014. gada 04. novembris, 15:37:46 »
Viņam vienmēr vajag būt krutākajam, dominēt. Negribu nevienu nolikt zem sitiena.

Tur arī slēpjas viņa vājums, ka viņam vajag savu "krutumu" atkal un atkal pierādīt, arī aicinot Tevi uz sexi...
savukārt man neko nevajag pierādīt, es tāds esmu dabiski :) ak jā, un man ir laba polise :)  un arī miesassardzi var sarunāt, tikai tas būs dārgāk :) 

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #57 : 2014. gada 04. novembris, 15:50:00 »
labāk jau vienreiz nodrāzies un miers :D  :laugh:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #58 : 2014. gada 04. novembris, 15:51:18 »
labāk jau vienreiz nodrāzies un miers :D :laugh:

Godīgi - es tā arī darītu, ja zinātu, ka ar vienu reizi tikšu cauri. Not a big deal :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #59 : 2014. gada 04. novembris, 15:52:32 »
. Lai labāk es esmu tāda... drusku jocīga :) ir tak sievietes, kam sekss nav svarīgs, ir pat, kas savam vīram nedod...
Aha, tas gan viņu atturēs, ja nekas cits līdz šim nav atturējis..... Tas tak labi, ka vīram nedod, es ir īštāks vecis un es to būš pierādīt  ... Gribēs tik un tā... Vēl vairāk - uztvers kā izaicinājumu...

Nekas cits Tev neatliek kā piēņemt ddaddy piedāvājumu un prezentēt jau esošu vīrišķi, ar ko šiš nevar sacensties. Vai nu pašpārliecības ziņā. Vai stipri baltu, jaunu un smuku (aš manierīgu žigolo)...

Vai saku vēlreiz, sagribi ko tādu ko pat šis nevar atļauties.tipa nav gana kruts... NaF tak tomēr pats bagātākais un krutākais pasaulē...