Autors Tēma: baigi nopietns jautājums  (Lasīts 12591 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: baigi nopietns jautājums
« Atbilde #75 : 2014. gada 04. novembris, 20:17:08 »
Tak guli ar abiem, un miers.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #76 : 2014. gada 04. novembris, 20:18:01 »
Peec sliidoshaa grafika.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #77 : 2014. gada 04. novembris, 20:27:06 »
Kad saskaries ar dažādu tautību cilvēkiem ikdienā, pārstāj viņus uztvert kā " svešos" . Vini kļūst vienkārsi par cilvēkiem - citi patīk, citi ne. Man darba sakarā ir darīšanas ar...tūlīt saskaitīšu...13 tautību pārstāvjiem. Tā ka rases vai tautības apsvērumi vispār nespēlē nekādu lomu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #78 : 2014. gada 04. novembris, 20:38:48 »
Es esmu aarzemees n-tos gadus, taapeec ljoti labi zinu. Kad dziivoju Latvijaa, domaaju taapat kaa tu. Redz, es uzreiz vareeju pateikt, ka tas pirmais puisis ar ir no taas pashas seerijas. Tak dari kaa gribi, tik nedomaa tajaas kategorijaas, kaa mees vai muusu viirieshi. Tur - apvainosies, gods un cienja utt. Ja tieshaam negribi guleet ar vinju, vienkaarshi esi strikta, nedomaa par to, kaa neaizvainot, izpildiisies vinjsh pamatiigi, bet paaries. Galvenais notureet uznjemto liiniju.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #79 : 2014. gada 04. novembris, 20:47:49 »
Kas ir sērija? Viņiem ir dažādas tautības, izcelsmes valstis, valodas un reliģijas. Jā, abi nav latvieši. Man kaut kā ar latviešiem neveidojas...pārāk lēni un pasīvi manā skatījumā.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #80 : 2014. gada 04. novembris, 20:57:12 »
Vaiiii flyingcat!.... tautībai nav nozīmes vienkārši visi cilvēki.... jā jau jā. Bet vai tad par velti ir lekciju lekcijas sarakstītas par starpkultūru/starpnāciju komunikāciju biznesa vidē?  Lūdzu neignorē šo faktu.

Tava partnera izrādītā "vīriešu solidaritāte" man liekas nejauka. Piedod.

Ja nav jūtu, tad par ko vispār runa... Lai tev izdodas labi tikt galā ar šo situāciju, nekāds bizness nav tā vērts, lai sev tā pāri nodarītu...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #81 : 2014. gada 04. novembris, 21:17:48 »
Nu tak vinja vienkaarshi gulj ar vinju. Ja pati apzinaas, ka taa ir tikai paarguleeshana, tad jau nekas. Bet, kaa jau teicu, nevajag domaat muusu kategorijaas, gandriiz visi tie iprieksheejie ieteikumi bija muusu mentalitaates viirietim, shamam tas nav nekas. Vienkaarshsi jaabuut kaa cirvim, jaaceert un jaanotur liinija. Lai vinjsh domaa, ko grib. Vinjsh jau tik un taa nedomaas kaa mees.

Atslēdzies j

« Atbilde #82 : 2014. gada 04. novembris, 21:36:41 »
Nu tā viņš arī Tavu biznesu paņems- "papriekš tevi un tad mūsu gaļu un maizi"

Atslēdzies Broms

« Atbilde #83 : 2014. gada 05. novembris, 07:27:57 »
Arābs?!
Nu tad caurumu pret caurumu - prasi šim naftas urbumu :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #84 : 2014. gada 05. novembris, 17:41:36 »
Es izdomāju, ko teikt: biznesā es visu varu priekš tevis  izdarīt, bet sekss ir pārāk personiski... mēs vienkārši neesam tādās attiecībās, lai mums būtu sekss. Punkts un āmen.

Par atšķirīgām mentalitātēm es saprotu, nav jau pirmais gads :)  Sākuma daudz kas likās vnk mežonīgi, bet ir pierasts, un ir arī labās puses.

Puiša reakcija man arī nepatika...bet, cik nu es sapratu pēc tiem argumentiem, tas bija kaut kas par to, ka katram mērkaķim ir glaimojoši, ja viņa mātīti grib mērkaķis ar augstāku statusu barā :D Neesmu vainīga, ka jūs, puiši, esat tik primitīvi :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #85 : 2014. gada 05. novembris, 17:49:36 »
Da neesam mēs primitīvi. Ar galvu es saprotu puiša reakciju un psiholoģiskās tās saknes. Bet nemācēšu uzrakstīt. Varu apgalvot, ka ja tas būtu kas slikts, godīgi pateiktu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #86 : 2014. gada 05. novembris, 18:05:35 »
Žēl, ka Tu nemāki uzrakstīt... es arī labprāt gribētu saprast. Mēs gandrīz sastrīdējāmies, es nobremzēju, jo pārāk labi zinu, ka neko sliktu viņš nedomāja... bet teksti, nudien, bija tādi... it kā viņam nebūtu nekādu iebildumu. Es jau arī netaisījos pīt viņu tur iekšā, gribēju tikai paprasīt padomu, kā labāk izgrozīties. Un vismazāk taisījos prasīt atļauju pārgulēt ar citu :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #87 : 2014. gada 05. novembris, 18:12:44 »
Sorrī, nemācēšu. Sajūtās ir, arā nenāk.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #88 : 2014. gada 05. novembris, 21:28:38 »

Nu ja šams ir arābs, viņiem pavisam savādāk iegrozītas smadzenes. Pa manam viņi uzskata, ka visas sievietes sapņo ar viņiem pārgulēt. Tur  vajag vienkārši  vai nu  kaut ko muļķīgu atbildēt, vai arī parasto,  - Es nedrīkstu, man ir vīrietis.

Jo viņš nekad neticēs, ka tu viņu negribi, bet ka tu esi  sava vīrieša paklausīgs sievišķis, to viņš vēl ir spējīgs saprast. Citus vīriešus viņi respektē, un ka tev  ir svarīgi to klausīt arī var saprast, - jo viņiem tur tas ir likums, ko sievietes nedrīkst savu vīrieti neklausīt. Vienkārši, kad tie  arābī  sāk apgrozīties eiropā un  paskatās kā sieviešu uzvedīvas normas atšķirās no viņu, uzskata, ka te visas ir  palaistuves, ka veči visas ir izlaidušas un līdz ar to viegli paņemamas. Viņam pietiek ar to, ka  tu viņam uzsmaidi, to viņš uztver kā aicinājumu, un to, ka pēc tam mēģini "spārdīties pretīm", kā zīmi, ka tu vēlies, lai viņš tevi iekaro. šitie nekad neticēs, ka viņus var kāda negribēt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #89 : 2014. gada 06. novembris, 08:59:08 »
Puiša reakcija man arī nepatika...bet, cik nu es sapratu pēc tiem argumentiem, tas bija kaut kas par to, ka katram mērkaķim ir glaimojoši, ja viņa mātīti grib mērkaķis ar augstāku statusu barā :D Neesmu vainīga, ka jūs, puiši, esat tik primitīvi :D
grib ta grib, bet ja dabū arī?