Autors Tēma: baigi nopietns jautājums  (Lasīts 12551 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies harisa

Re: baigi nopietns jautājums
« Atbilde #90 : 2014. gada 06. novembris, 09:37:43 »
izskatās, ka tavs biznesa  arābs zin, ka tu guli ar citu (arābu ?) un varbūt pat ka viņi to ir apsprieduši un tevi jau ievērtējuši...., tā ka viņu abu acīs esi tikai podstilka.
vienīgais ko vari darīt skaidri un gaiši pateikt, ka tevi TAS neinterese, vai arī ... tikai pēc kāzām un tumsā:))

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #91 : 2014. gada 06. novembris, 13:21:38 »
Es neguļu ar citu arābu! Teicu jau, ka tautība, valoda un reliģija atšķiras! Ne jau viss, kas nav latvietis, uzreiz ir arābs :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #92 : 2014. gada 06. novembris, 13:23:41 »
Puiša reakcija man arī nepatika...bet, cik nu es sapratu pēc tiem argumentiem, tas bija kaut kas par to, ka katram mērkaķim ir glaimojoši, ja viņa mātīti grib mērkaķis ar augstāku statusu barā :D Neesmu vainīga, ka jūs, puiši, esat tik primitīvi :D
grib ta grib, bet ja dabū arī?

Pigu viņš dabūs :laugh: mums bija telefona saruna vakar, pēc kuras es esmu nikna un gatava atmest visu diplomātiju. Dabūs viņš pozīcijas izklāstu, ar argumentiem,  pēc pilnas programmas, ja jau tik ļoti vajag!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #93 : 2014. gada 06. novembris, 13:43:07 »
Tak liecies mieraa. Kaads veel izklaasts..
Un tas, ar ko guli, nav ne norveegjis, ne krievs, tur ozh peec austrumiem, dienvidgala.
Es jau teicu un sajutu to pashu, ko harisa. Ja tu guli ar Ali, Irfanu vai Hasanu, tad kaada hrena peec ar Rashidu nevari? Tas no vinju viedoklja.

daddy

• Viesi
« Atbilde #94 : 2014. gada 06. novembris, 13:47:20 »
šinī brīdī lidkaķim vajadzētu atklāt savas pasijas priekšvārdu  :smile:

visa studija sastingusi gaidās...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #95 : 2014. gada 06. novembris, 13:51:41 »
Nu, spriežot pēc jūsu nikiem, lēdijas Harisa un Habibi, jums  ar to galu ir liela pieredze :D

Vispār jautajums nav, ar ko es guļu. Esmu brīva, un guļu, ar ko gribu. A vot tagad - negribu.

Būs jau labi, man ir plāns :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #96 : 2014. gada 06. novembris, 13:54:29 »
Lidkakjim tagad vajadzeetu gan te, gan tur ( tiem abiem vechiem) dziljdomiigi noteikt (kaa muusdienu politikjiem) - komentaaru nebuus! Un to pieguleetaaju arii steidzmi mest paar kaarti, tak neesi taadaa badaa..

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #97 : 2014. gada 06. novembris, 13:56:12 »
Nu vo, tad klausi pieredzeejushaas leedijas.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #98 : 2014. gada 06. novembris, 13:56:19 »
Lūdzu ieklausies , ko saka olgucis! Nav nekādi superšovi jārīko, bet pozīcijai jābūt skaidrai.

Ak šie ārzemju sadarbības partneri!
 Nevajag pat nekādus arābus un austrumus meklēt. Ir pieredzēts, ka gan vāciešiem vienkārši fiziski pa purnu jāsadod, gan angļu džentelmeņi dubļos vārtamies. Nē runa neiet par celtnieku kolektīvu, bet gan par uzņēmumu, kam filiāles visā Eiropā...

Ofisu menedžments, baltās apkaklītes, finansisti un ekonomisti ....
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 06. novembris, 13:59:54 no Pūka »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #99 : 2014. gada 06. novembris, 13:58:03 »
pilnīgi piekrītu kaķam - kaķi staigā kur grib un guļ ar ko grib - un pareizi darā. Es arī gribētu, man vienkārši slinkums no krēsla piecelties  :just_popcorn:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #100 : 2014. gada 06. novembris, 14:03:12 »
Esmu bijusi arī badā...izvēlīga esmu... :( kaut kādā mērā es apbrīnoju un reizēm mazliet apskaužu tās dāmas, kurām izdodas nonākt seksuāla uzbudinājuma stāvoklī, domājot par citu cilvēku naudu. Ja es tā varētu, man tak būtu zelta dzīve! a vot, nesanāk...

Un puisis, ar kuru guļu/satiekos ir pilnīgs zelts... labākā lieta ir tas, ka viņš no manis neprasa neizpildāmas lietas. Ar laiku to sāc novērtēt.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 06. novembris, 14:05:26 no flyingcat »

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #101 : 2014. gada 06. novembris, 14:17:10 »
Puisis tevi pagruuzh citam. Bet tas nu taa. Ja tevi netraucee..
Un jautaajums tieshaam nav par to, ar ko tu guli, bet, redz, ka ir tas tomeer svariigi, lai noveerteetu un saprastu situaaciju. Ja tu buutu uzrakstiijusi, ka viens ir kjiinietis, otrs japaanis, es vispaar kluseetu, paareejie gan jau kaut ko ieteiktu no filmaam vai graamataam sagraabstiitu, bet neviens jau taa iisti nezina, kas taadiem galvaas daraas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #102 : 2014. gada 06. novembris, 14:26:55 »
N.N.N.N. - Neko neviens nevienam nepagrūž!

Atslēdzies harisa

« Atbilde #103 : 2014. gada 06. novembris, 22:51:49 »
 Traci necel, karstu nestrēb, izgrozies diplomātiski, arābi atriebīgi.