Autors Tēma: KNAB'am jauns vadītājs!  (Lasīts 846 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
KNAB'am jauns vadītājs!
« : 2017. gada 16. jūnijs, 12:14:53 »
Citāts
Jaunais @KNABinforme vadītājs Jēkabs Straume aicina korumpantus atrast sirdsapziņas paliekas un domāt par valsti.

Šis teiciens man atgādina teicienu par jostu savilkšanu :) Kāda ir jūsu attieksme pret Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB)vai viņam bez Strīkes ir cerība auglīgi strādāt?

Atslēdzies Luīze

Re: KNAB'am jauns vadītājs!
« Atbilde #1 : 2017. gada 16. jūnijs, 12:18:30 »
Tplv, Tu mani nebeidz pārsteigt... Tikai šodien pamanīji, ka iecelts jauns KNAB vadītājs?

Strīķe nav un nekad nav bijusi auglīga/rezultatīva darba garants. :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2017. gada 16. jūnijs, 12:20:31 »
Man šis teiciens pilnīgi nemaz neatgādina par jostu savikšanu

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2017. gada 16. jūnijs, 12:26:05 »
Man gan, jo tas bija laiks, kad dzima Šķēles, Lembergi utt kur pārējie staigā pastalās ;)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 16. jūnijs, 12:51:46 »
Un šodien Jutai vārda diena :) Ir vērts atcerēties par KNAB :)

"Man bija visas iespējas nofotografēt vai nofilmēt DP veiktās darbības, taču es apzinos, ka DP autotransports un iesaistītie operatīvie darbinieki ir valsts noslēpums, tāpēc es to nedarīju un neizlieku publiskai apskatei. Arī mutiski es nedrīkstu atklāt novērošanas detaļas. Ja es šādi būtu rīkojusies, tad klaji pārkāptu likumu," uzsvēra Strīķe.
Strīķe arī apzinās, ka DP darbinieki pilda tikai vadības pavēles, tāpēc viņas komentārs sociālajā tīklā "facebook" bija adresēts DP vadībai.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 16. jūnijs, 12:57:38 no tas_pats_lv »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #5 : 2017. gada 16. jūnijs, 13:30:51 »
Un šodien Jutai vārda diena :) Ir vērts atcerēties par KNAB :)

"Man bija visas iespējas nofotografēt vai nofilmēt DP veiktās darbības, taču es apzinos, ka DP autotransports un iesaistītie operatīvie darbinieki ir valsts noslēpums, tāpēc es to nedarīju un neizlieku publiskai apskatei. Arī mutiski es nedrīkstu atklāt novērošanas detaļas. Ja es šādi būtu rīkojusies, tad klaji pārkāptu likumu," uzsvēra Strīķe.
Strīķe arī apzinās, ka DP darbinieki pilda tikai vadības pavēles, tāpēc viņas komentārs sociālajā tīklā "facebook" bija adresēts DP vadībai.

es arī savus bijušos kolēģus pa lielu gabalu pazīstu...un kas tur tāds? :) 

Jēkabs jau nu tāds dikti apņēmīgs izskatās. Nevar gan teikt, ka iepriekšējie vadītāji būtu bijuši mazāk apņēmīgi, tāpēc jācer, ka vismaz publiskais cirks beigsies, kas arī grāva uzticību valstij.

Baigo pienesumu no tās iestādes negaidu. 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2017. gada 16. jūnijs, 15:25:09 »
Lai noturētos krēslā, kādam jau bùs jākalpo...interesanti, kas būs viņa īstais boss?
...un čalis šķiet māk labi visus galus sabāzt ūdenī...profesija tāda....arī neko negaidu