Autors Tēma: Politinformācija 26.1.  (Lasīts 919 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Politinformācija 26.1.
« : 2014. gada 03. novembris, 18:10:13 »
Pa Krieviju klīstot bauma, ka ja gribi izņemt naudu no Sberbank (lielākā privātpersonu banka), lielāku summu, jāsniedz paskaidrojumi kam tērēsi un mēģina atrunāt. Tieši kā pirms krīzes 90ajos...
Naftai jauns antirekords - 79,60, vispār šorīt bij ļoti droši spēlēt uz kritumu, divas dienas ukraiņi brēc, ka krievijas karaspēks nāk...
Trijās dienās Krievija izdarījusi trīs izmeģinajumšāvienus no stratēģiski svarīgākajām iekārtām ar kodolraķetēm -  vienu no zemūdenes, vienu no mobīlās raķešsistēmas un vienu no bubvedēja. Trīs sivēntiņi, mļa.

Atslēdzies olgucis

Re: Politinformācija 26.1.
« Atbilde #1 : 2014. gada 03. novembris, 23:34:39 »
Šo te par to, kā viņu tur - Sberbanku... vēl pagājušās dienas  sākumā feisbukā tauta aprunāja... Nez vai taisnība, bet pieredze rāda, vajag tikai kādam  ko  skaļi "nosapņot" un tauta jau sāks rindās kārtoties pēc naudas, un tad toč tā banka nolemta... un gan jau no citām ko sāks piesardzibas labad vilkt skanošo  ārā.
Par to, ka kāds mammis gribēja savu naudu izņemt, un kā šo nedēļu dzenāja, prasīja paskaidrojumus un kaut kādu  rakstisku apliecinājumu, tādu kā vienošanos ar darījuma partneri, kur to naudu liks.... arī lasīju. Murgs kaut kāds - mana nauda, kur gribu, tur lieku, vai burkā, vai zem spilvena... a varbūt vienkārši nodzert grib, kam kāda daļa...
Kašmars, godīgi, bet  vairs nekam neticu, varbūt kāds iemetis infu, lai uzkurinātu tautu... 50 : 50, man liekas. Kaut gan, kaut kas nelāgs tur notiek. Ja jau tauta jūt, ka  viss velk uz kara sākumu, tad tiešām, naudu bankā  nav jēgas turēt ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 03. novembris, 23:40:12 »
Notiek nežēlīgs informācijas karš un ukraiņi ir ellīgi labi skolnieki. Tapēc es uzsvēru, ka "bauma". Nafta 23.30. uzstādīja jaunu antirekordu, uj nebūs labi...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2014. gada 03. novembris, 23:45:08 »
Par ukrainiem ticu. Bij piereedze. Bet nu tās ir nacionālās īpatnības, tāpēc jau nevienu nost nav jāšauj.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2014. gada 04. novembris, 01:06:49 »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2014. gada 04. novembris, 01:10:28 »