Autors Tēma: Vellapēds  (Lasīts 9174 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Vellapēds
« Atbilde #30 : 2017. gada 19. jūnijs, 14:12:45 »
Katrā gadījumā dibens paliek smuks :go_go:

ar sēdekļa iespiedumu :D

Atslēdzies dip

« Atbilde #31 : 2017. gada 19. jūnijs, 14:20:12 »

ar sēdekļa iespiedumu :D

Nu, ja. Tāpēc jau sēdeklim ir liela nozīme :just_popcorn:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #32 : 2017. gada 19. jūnijs, 14:26:13 »
oijjjjj... :rat: ja es šito visu ņemtu vērā, man nekad nebūtu velosipēda  :thinking:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2017. gada 19. jūnijs, 14:42:23 »
oijjjjj... :rat: ja es šito visu ņemtu vērā, man nekad nebūtu velosipēda  :thinking:

pagaidi, mēs vēl neesam sākuši par spiedienu riepās runāt  :rofl:

Atslēdzies dille

« Atbilde #34 : 2017. gada 19. jūnijs, 15:03:03 »
Ja doma aizbraukt vizināšanās režīmā līdz tuvākai bodei un atpakaļ, nekas nav jāņem vērā. Nu vienīgi to, ka kājas var pieaugt arī pēdējam sū.
Ja vēlme nobraukt palielākus attālumus, lai uzlabotu savu fizsko kondīciju un lai kārtīgi izkustētos, daudz kas jāņem vērā.
Iespējams, ka ir nozīme nopirkt sū, lai secinātu, vai un cik daudz vispār brauks un kā patīk process. 

Atslēdzies itta

« Atbilde #35 : 2017. gada 19. jūnijs, 21:02:34 »
Ja secinaaju, ka man leetu, lai uzreiz neizjuuk, versija ar dupsi gaisaa neder un tie tievie benkji nepatiik, pie visa vajag kaajas bremzes, raamis sieviesu vai viiriesu skjiet lomu nespeelee, kaut eertaak ar sieviesu, bet ir braukts arii ar viiriesu...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #36 : 2017. gada 19. jūnijs, 21:59:15 »
Kāds šitādu nav iekārojis? Nemaz vairs nav jāmin:  http://zzk.lv/lv/product/2391/turbo-levo-fsr-expert-6fattie-2017/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2017. gada 19. jūnijs, 22:29:19 »
Kāds šitādu nav iekārojis? Nemaz vairs nav jāmin:  http://zzk.lv/lv/product/2391/turbo-levo-fsr-expert-6fattie-2017/
Nē, nu par šādu cenu es drīzāk autiņu nopirktu. Jāminās tāpat nav, toties jumts virs galvas, un dubļus virsū nešķiež :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2017. gada 20. jūnijs, 01:25:11 »

Autore viegli noželo, ka tēmu uzsākusi? :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2017. gada 20. jūnijs, 01:28:55 »
Ja secinaaju, ka man leetu, lai uzreiz neizjuuk, versija ar dupsi gaisaa neder un tie tievie benkji nepatiik, pie visa vajag kaajas bremzes, raamis sieviesu vai viiriesu skjiet lomu nespeelee, kaut eertaak ar sieviesu, bet ir braukts arii ar viiriesu...

Par tievajiem beņķiem (meklēt nesolu) i-netā savulaik bija biedējošs raksts, ka tipa tur kaut kas traucējot asiņu piegādi iegurnim (?) ... Īsāk sakot, pabraukā tā ilgāk ar tādu šauro sēdekli, un - laipni lūgts - esi sveicināts impotentu rindās! It īpaši attiecoties uz vīriešiem. Vai varētu būt taisnība, - jājautā mūsu mediķiem.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #40 : 2017. gada 20. jūnijs, 01:29:53 »

Tour de France un Le Mans garajos gabalos viņiem baigi augstās stūres :D

Bobi, nesalīdzini profiņus ar amatieriem!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2017. gada 20. jūnijs, 07:12:54 »
Nu, kur jau runa ir par rezultātu un laiku, aktuāli ir samazināt gaisa pretestību. Kas vizinās sava prieka pēc, var likt stūri kādu grib. Man personīgi arī tā līkā stūre un dupsis gaisā šķiet neērti, braucu ar taisno stūri. Bet arī ne tādā augstumā, kā dažs labs, kas pilnīgi taisni sēž.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #42 : 2017. gada 20. jūnijs, 12:08:33 »
es savukārt vispār nesaprotu tos tjipa relax braucējus kas šļūc ar pakaļu pa zemi un minas ar tādu kā guļam velosipēdu. es pat nezinu,kā viņu sauc. te UK daudz tādi redzēti....nu plac, :scratch: kā var pamīt pedāļus pusguļus pozā un vēl redzēt apkārtējo satiksmi un vēl operatīvi noreaģēt uz situācijas maiņu ?? :confused: un galvenais ka laiž pa braucamo daļu kā ērgļi, viņiem redz čut ļi ne mašīna  :evil:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies faraons

« Atbilde #43 : 2017. gada 20. jūnijs, 23:08:14 »
man obligāti - sieviešu rāmis, mīksts sēdeklis, augstā stūre, kājas bremze un (nedomājiet smieties) bagāžnieks.
man ritenis vajadzīgs, lai pārvietotos no punkta A uz punktu B. gadus sešus braucu ar lietotu Holandes riteni kaut kādu, parastu, pilsētas, lētu. pa asfaltu ideāli. apkope gandrīz nekāda, slaista sapnis.
sagribējās slaistīties vēl vairāk - nopirku saliekamo, lai var sab.transportā iecelt. citādi viss labi, bet tālu braukt vairs nevar, minies kā muļķis, bet ātruma nav. toties uz trotuāriem vieglāk lavierēt. mīnuss - jauns un drusku arī maksā, bail atstāt.  veco nebija žēl.
ja grib riteni ar domu - ak, kā nu braukāšos, tad sanāks, kā ar mājas trenažieriem. cik tos lieto?
ja kā transporta līdzekli, tad te jau rakstīja - kur, kad, kā brauksi. izsecini, kādu vajag.
kaifs no brauciena pa vējam siltā vasaras dienā, kad tauta sab.transportā svīst un gurst - tas atsver visādas velobraucēju grūtības :) [size=78%]. un infrastruktūra pamazām uzlabojas. [/size]

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2017. gada 21. jūnijs, 07:56:30 »
Kas tur ko smieties par bagāžnieku? Es arī, pirmais, ko izdarīju jauniegādātam vellapēdam - piemontēju dubļusargus un bagāžnieku. A kā savādāk, kur tad somu/bagāžu likt, uz muguras, vai? Un dubļu strīpu uz muguras arī nekāroju.