Autors Tēma: ...tagad nē!...rīt...  (Lasīts 8880 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

...tagad nē!...rīt...
« : 2017. gada 21. jūnijs, 22:09:32 »
...gandrīz literatùra!.... Literatùra!
Latvija, 90.gadu sākums, brīvība un arī brīvība no likumiem! Drīkst visu, kas nav aizliegts!...un aizliegts ir maz...
Man ir čoms, draugs, klasesbiedrs Juris. Daudz kopīgs piedzīvots skolā un ārpus tās...tagad ceļi jau padsmit gadus šķīrušies, tiekamies reti - dažas reizes gadā, kad iedzeram un uzrīkojam atmiņu vakaru...velns, tie ir 90.mitie, kad gan Vācija, gan Krievijā bizness...nu, tur ir ko runāt un makšķernieku stāsti! :)
Juris pametis sievu ar bērniem, apprecējis jaunu, gadus 8-10 jaunāku...uz kàzām nebiju, bet Juris vēl pirms neatkarības atgùšanas, teica, ka saticis īstu sexbumbu!...tik gultā laiku pavada un drāžas kā trusis n-tās reizes...jauno sievu Ievu toreiz nepazinu un neredzēju...
Tagad 90.gadi+, satieku Juri - prieks redzēt veco čomu, un, protams, piekrītu atbraukt vakarā pie viņa mājās un kopīgi izlakt pàris litrus brendija ( vēl viskijs nav modē un laikam vēl par dārgu)...
Lielisks vakars. Dzeram un ko tik neatceramies un ko tik neapspriežam - gan minibārus rietumu viesnīcās, gan apsildāmos sēdekļus auto (patiess brīnums!), gan Rembo filmas utt..iepazīstos arī ar jauno sievu Ievu...normāla beibe, sēž pie galda, iedzer arī, skrien uz virtuvi pēc kafijas utt...koroče, netraucē džeku sarunām!...un, jā - smuka!
Tā kā dzīvokli Juris ir noīrējis ārpus Rīgas, tad , protams, palieku tur pa nakti....vai precīzāk - nolūstu ! :D
...paiet kāds pusgads, neviens neskaita, daudz kas strauji mainījies!...mīlu tāpēc 90.gadus!...atkal satiekamies un, protams, atkal sarunājam vakaru/nakti dzert kopà!...pņemu jau savu litru līdz (šoreiz jau Džonijs Daniels - dzīve iet uz augšu!) un dodos uz pieRīgas mazpilsētu...
Šoreiz viss sanāk citādi....sēžam pie galda, drusk jau iedzeram, un Juris paziņo, pasaka, ka viņam slikti...esot nogurums, galva sāp un esot brīdi jāpaguļ...nu, neko nesaprotu...džeks aiziet uz guļamistabu atlaisties...varbūt vajag àtros? ..fvzin, neesmu mediķis ...pagulēs un būs ok...jauns džeks - drusk pāri 30...man tik pat un nesaprotu , kas var notikt
Palieku pie diviem(gandrīz) litriem visīša un Ievas...dzeram, pieklājīgi spriežam, kas noticis Jurim un ka viņš tūlīt celsies no gultas..
Stāstu anekdotes, runājam par filmām utt...man ir gāzes pistole - toreiz neredzēts brīnums, ejam laukā pašaut ! ...esmu lielīgs un apburo§s!
Laiks iet, ir jau nakts, alkohols pludo....ejam kopā uz virtuvi....un kaut kā sastumjamies kopà... nu, sākam skūpstīties..ilgi...
Pilnīgi dabiski iebāžu roku viņai biksītēs....spalvu kušķis un viss ļoti mitrs, instiktīvi taustu, kur ir klitors ...te Ieva aptur manu roku....
Tagad nē !...rīt! ...viņš var atnākt...
Es drusk atskurbstu....nu, jā ...velns...vēl iedzeru un dodamies gulēt, ir kādi trīs četri naktī...
Tā ir hruščovka, pusotristabas dzīvoklis...saimnieki guļ gala istabā, bet man izvelkamais krēsls lielajā dzivojumā istabà pirms guļamtelpas, kuru šķir plānas durvis...
Un ko es dzirdu? Juris klusi šņāc (nebļauj), bet es aiz durvīm visu dzirdu, - mauka, kuce !...un sitienus ...žļarkst! žļarkst!...
Esmu adrenalīnā - sit manu meiteni, kuru tiko skūpstīju! Ko darīt? Iejaukties? Nepieļaut?...bet nav jau mana, ir cita sieva...
Vairāk nesita...un es paliku aiz durvīm...
Pēc tam tur bija sex.... Juris viņu drāza
Devos uz savu izvelkamo krēslu, padročīju un....

nolūstu! :D

Atslēdzies Camma

Re: ...tagad nē!...rīt...
« Atbilde #1 : 2017. gada 21. jūnijs, 22:42:56 »
Vai tas ir kas neparasts?
Trūkst literārās apgaismības. Neierosina. Čuššššš.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2017. gada 21. jūnijs, 22:51:34 »
Otrā rītā no Jura pa feisu nedabūji?

Ko jūs tur īsti dzērāt? Džonu Volkeru vai Džeku Danielu?  :thinking:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2017. gada 21. jūnijs, 23:18:00 »
Vai tas ir kas neparasts?
Trūkst literārās apgaismības. Neierosina. Čuššššš.
mana Aspazija mani iznīcina ...
Mani arī uzjautrinàja pēdējās ziņas par mūsu dižgaru attiecībàm!....izrādās, ka Aspazija, kura katru mēnesi veica pāra ekonomiskos aprēķinus, katru mēnesi ir savilkusi saldo un.zem svītras noteikusi - cik Rainis ir palicis parādā viņai! :) Žetons! :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2017. gada 21. jūnijs, 23:30:15 »
Nemaz nav slikti. Tas Juris -varbūt viņš tā speciāli uzkurbulējās, lai būtu iemesls Ievu iekausti't?

Bez Aspazijas būtu tikai Jānis Pliekšāns, tas nu ir skaidrs

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2017. gada 21. jūnijs, 23:32:35 »
Nemaz nav slikti. Tas Juris -varbūt viņš tā speciāli uzkurbulējās, lai būtu iemesls Ievu iekausti't?

Bez Aspazijas būtu tikai Jānis Pliekšāns, tas nu ir skaidrs

Varbūt viņš tā uzkurbulējās un Ievu iekaustīja, lai tiktu pie seksa?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 21. jūnijs, 23:35:10 »
Senākos laikos šitādus mākslas darbus varēja sūtīt uz princesi, tur bija rubrika :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2017. gada 22. jūnijs, 00:42:47 »
Instinktīvais klitors... spalvu kušķis...
Šitādā līmenī 3.klases skolnieks Alberts varētu rakstīt. Vispirms palasīties sieviešu-alkoholiķu žurnālu ''Zilīte'' un tad meklēt Galvā Spaiņa mūzu...
"'Autora drebelīgās roķeles skrecelē uz paplukušas papīra lapeles scēnu no župošanas epizodes, pohās aiztūkušās ačeles traucē skrecelējumu laist taisni, rakstāmais ķeras draņkīgajā papīrā. Erotiskas ainas vietā sanāk žurgainas atmiņas par paldiesdievam neizdevušos drāziņu''.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 22. jūnijs, 01:55:49 »
Alkohols ir visu grēku māte.
Ja cilvēks uzskata sevi par ko drusku augstāku par dzīvnieku, tad vajadzētu vismaz ielāgot to, ka pašpasludinātajam statusam nepiestāv dzīvesveids kā pērtiķu barā ar kolektīvās lietošanas mātītēm.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2017. gada 22. jūnijs, 04:26:15 »
Nujau sakritāt krāgā  :thinking: , un pašiem nav ? itnekā tamlīdzīga pagātnē??? ;)

par politiku...slikti, par jaunībsdienu viskko..arī naf labi  :scratch: :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2017. gada 22. jūnijs, 06:46:10 »
Nekā šimlīdzīga nav gan, laikam man pliekana dzīve bijusi...?
Kautkādā krūmmales "davai vienu uz trijiem" šitas stāstiņš noteikti labi iederas, bet tā kā es savus intīmos piedzīvojumus labi ja ar vislabāko draudzeni tikai apsmaidu kopā, tad šādas publiskas atklāsmes izlasīt, protams, varu, bet piedalīties sarunā - pašvaki...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #11 : 2017. gada 22. jūnijs, 07:33:27 »
Bet paliek jau cerība, ka ar jauno Jura sievu nebūs jāgaida "rītdiena".
Nav taču vairs 30 gadi, un miegs noteikti ciešāks.
Patiesi augstas draugu attiecības.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2017. gada 22. jūnijs, 08:29:06 »
Kāda tad beigās morāle? Tev nebūs dzert un sava drauga sievu iekārot? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2017. gada 22. jūnijs, 09:11:08 »
Nu, dāmas, kamēr 90.tajos mēs cieši gulējušas, izrādās, džeki mūs (domās) pat dalījuši

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2017. gada 22. jūnijs, 09:39:26 »
Kāpēc neviena dāma šeit neuzskata, ka vajadzēja lauzties iekšā guļamtelpā un aizstāvēt sievieti no sitieniem?