Autors Tēma: ...tagad nē!...rīt...  (Lasīts 8875 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: ...tagad nē!...rīt...
« Atbilde #15 : 2017. gada 22. jūnijs, 09:49:19 »
Kāpēc neviena dāma šeit neuzskata, ka vajadzēja lauzties iekšā guļamtelpā un aizstāvēt sievieti no sitieniem?

To mēs smalkjūtīgi noklusējam, Tu jau tāpat Skabūzī, cik nopratu.

Bet kā tur ar tiem dzērieniem īsti, bija, nakata kungs? ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2017. gada 22. jūnijs, 10:34:21 »
Minne - nav šams skabūzī. Tikai sāka suniski priecīgi lēkāt, izdzirdot par Spārkas atvaļinājumu. :rofl: Zina, makans, ka sapelnīsies no Pitona ankambari.
Visus sakost!

Atslēdzies nex

« Atbilde #17 : 2017. gada 22. jūnijs, 11:02:12 »
pitonam pofigs

bet ja labi sarunā, varu arī iespundēt, ja gribās vientulību...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2017. gada 22. jūnijs, 11:14:23 »
Nu, visas tik tiklas un neviena, protams, ar vīra draugu nav kniebusies ! :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2017. gada 22. jūnijs, 11:53:16 »
Ta rekur tā morāle parakusies, nu Nakata, nu vella zellis!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2017. gada 22. jūnijs, 12:05:38 »
njā, tam stāstiņam vajadzēja kkādu rezumējumu, vai morāli...savādāk prasās rakstiit vismaz blogotavā, kur viedokljus nevajag, bet var piefiksēt notikumus.

nee nu bet, padomājot  :scratch: pie tāda alko daudzuma nekāds īpašais seksis tāpat nebūtu...
un ja jau jūs tikai maķenīt pabučojāties  :thinking: , tad ,KĀto zināja Juris??? viņš lūrēja caur duru šķirbu??
 kapēc nenoskaidroji kas šim noticis,ka notinās???un vispār,ja jau draugs(???)kotad negāji un neteici- eij vecais liecies mierā...man nevajag tavu sievu, es tik maķenīt pavairāk ierāvis esmu...
nu lab pofik..es tikai tā....runāšanas pēc runāju....20.gados un 40gados šādas situācijas izspēlējas dažādi..
mazums viņiem priekšspēle tāda....un vecim patīk palūrēt,kad kāds iekāro viņa sievu...
mazums, bija sakašķējušies un sieva lai atriebtos bučojas ar vīra draugu...
oij milzums variantu...
bet nujā secinājumu kkādu prasās...jeb nobeigumu....
draugi šodien vēl esat???(tas varētu būt nobeigums)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2017. gada 22. jūnijs, 14:05:11 »
Nu, visas tik tiklas un neviena, protams, ar vīra draugu nav kniebusies ! :)
Zini, vot tiešām neesmu. Ne ar vīra draugiem, ne ar draudzeņu vīriem. Varbūt tāpēc man arī tie draugi un draudzenes joprojām ir, ka viņiem dvēselēs nekakāju. Neviena kniebšanās nav tādas cenas vērta.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2017. gada 22. jūnijs, 14:33:56 »
Zini, vot tiešām neesmu. Ne ar vīra draugiem, ne ar draudzeņu vīriem. Varbūt tāpēc man arī tie draugi un draudzenes joprojām ir, ka viņiem dvēselēs nekakāju. Neviena kniebšanās nav tādas cenas vērta.

Vot, zelta vārdi par draudzeņu vīriem un vīra draugiem (arī draugu sievām un sievas draudzenēm)...
Itin kā cilvēku pasaulē trūktu...   :smoker:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2017. gada 22. jūnijs, 16:36:38 »
Nakata kungs mani ignorē  :party:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2017. gada 22. jūnijs, 17:11:57 »
Tēmas sakarā atcerējos storiju vecajā smilškastē, kur viena dāma sūdzējās, ka mīļākais viņu krāpj, jo kniebjas arī ar citām. Tas, ka pati precējusies, dāmu gan neuztrauca it nemaz. :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #25 : 2017. gada 22. jūnijs, 18:38:38 »
Kāpēc neviena dāma šeit neuzskata, ka vajadzēja lauzties iekšā guļamtelpā un aizstāvēt sievieti no sitieniem?

Tāpēc, ka Tu spēles laukumu nepārzini. Tu bakstījies - viņa teica:rīt. Jurka sadeva pa muti (tā tāda ģimenes seksa priekšspēle) - un nekādu rīt. Katrai sēnei savs groziņš.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2017. gada 23. jūnijs, 21:24:48 »
Instinktīvais klitors... spalvu kušķis...
Šitādā līmenī 3.klases skolnieks Alberts varētu rakstīt. Vispirms palasīties sieviešu-alkoholiķu žurnālu ''Zilīte'' un tad meklēt Galvā Spaiņa mūzu...
"'Autora drebelīgās roķeles skrecelē uz paplukušas papīra lapeles scēnu no župošanas epizodes, pohās aiztūkušās ačeles traucē skrecelējumu laist taisni, rakstāmais ķeras draņkīgajā papīrā. Erotiskas ainas vietā sanāk žurgainas atmiņas par paldiesdievam neizdevušos drāziņu''.
klau, mana mīļā Aspazija! ...varbūt bùsi mana literārā redaktore?  ..piejerēju tekstus uz mobilā, spaidot ekrānu ar resna veča pirkstiem, piedod par kļūdām un saproti tak, neredzu daudz tur, kas sarakstīts un nevaru izlabot un arī nomainīt vārdus pret labskanīgiem....nu, jā ...pirmajā uzlējumā sanāk kā Princesē...kušķis ?...nu,fuj...maigais apmatojums ar nojausmu par sekojošo? :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #27 : 2017. gada 24. jūnijs, 00:09:54 »
mazums viņiem priekšspēle tāda....un vecim patīk palūrēt,kad kāds iekāro viņa sievu...
Šis man arī ienāca prātā. Ir tādi cilvēki, kurus uzkurbulē lūrēšana pa atslēgas caurumu ... Un nolamāšana, pļekš pa seju un drāšana, iespējams, ir tieši tas, kas smukajai sievai vislabāk ģeld. Autoru, iespējams, vnk izmantoja ... Un kas zina, cik bieži un cik daudz cilvēkus līdzīgi ... uzaicina ciemos, piedzirda, lien bučoties, atstāj gribot un ... guļamistabā atkal kaisle sit visaugstākos viļņus. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #28 : 2017. gada 24. jūnijs, 12:00:49 »
Zini, vot tiešām neesmu. Ne ar vīra draugiem, ne ar draudzeņu vīriem.
re, interesanti, ka Kvadra vienīgà pasaka, ka nekniebjas ar vīra draugiem....pārējās dāmas nesaka to, tātad secinām, ka 90% to tomēr dara...
Nu, Līgo vakars pagājis un šajās nerātnības variet atzīties, kas pagājušā naktī notika, kad vīrs bija kaut kur pazudis....iespējams, ka ar kaimiņieni kaut kur papardēs...
Pēc padsmit, divdesmit un vairāk gadu laulības dzīves tak nekas briesmīgs...tā tak Līgo nakts! :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2017. gada 24. jūnijs, 12:07:03 »
re, interesanti, ka Kvadra vienīgà pasaka, ka nekniebjas ar vīra draugiem....pārējās dāmas nesaka to, tātad secinām, ka 90% to tomēr dara...

Tu tiešām esi idiots. Kvadra pateica daudzu domas, un pārējām nav tas jāatkārto kā papagaiļiem.