Autors Tēma: nakts pļāpas...  (Lasīts 3523 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

nakts pļāpas...
« : 2014. gada 04. novembris, 01:32:54 »
vakardien uz manas ielas noticies neskaidrs naves gadījums...kad helikopters riņķoja virs galvas daudz nedomajam,jau pierasts,ka ar to badijus ķer un riņko šad un tad...
bet tagad jau veselu diennakti pa logu paveroties redzu,kā ...(nu iesliipi no manas majas tas notikums) sargā pierādiijumus... vopšem pie majas durvīm stav policistes(nezinu kadeelj sievietes) pa vienai un mainās laikam pa kkadam 4-5 h...un tak stav vislaik kaajās...tagad ar....omg..lauka vējš,aukstums...iela tumša...a viņa tur viena stav un sargā...jezzz...
es, laikam jau sēdetu pie sētas sen(laikam tadēļ ar neesmu policijaa) :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

Re: nakts pļāpas...
« Atbilde #1 : 2014. gada 04. novembris, 02:07:25 »
aaaaa, vekur vēl..pie nakts pļāpām :))
šitā jūs bieži darat???
gan jau ka nē  ;) ,mēs gan  :taunt:

IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2014. gada 04. novembris, 07:02:38 »
Nekad neesmu varējusi saprast, kāda mārrutka pēc jāmocās ar diviem krāniem, ja var uzlikt vienu jaucēju? :laugh:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2014. gada 04. novembris, 08:02:52 »
Nekad neesmu varējusi saprast, kāda mārrutka pēc jāmocās ar diviem krāniem, ja var uzlikt vienu jaucēju? :laugh:

Mazohisms laikam.  :banhead:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2014. gada 04. novembris, 08:44:35 »
Sadisms arīdzan!
Man pārs reizes gadījies nagus noplaucēt. Šamiem, laikam, dižs prieks bija....
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2014. gada 04. novembris, 10:01:55 »
Tur kkas bija ar veciem šmucīgiem sildītājiem, kuros ūdens var arī nostāvēties vai nosprāgt pele...
Ar domu, ka siltais ūdens vairs nav dzeramais ūdens, bet mazgāties ar to var.
Tāpēc atsevišķi, lai šmucīgais siltais nesainficē auksto.
Protams, pie modernas ūdens uzsildīšanas sistēmas, kurā siltais ūdens atzīstams par tikpat labu kā, kad tikko vēl bija aukstais, nekādas jēgas no tā nav.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 04. novembris, 10:10:48 »

Tur kkas bija ar veciem šmucīgiem sildītājiem, kuros ūdens var arī nostāvēties vai nosprāgt pele...
Ar domu, ka siltais ūdens vairs nav dzeramais ūdens, bet mazgāties ar to var.
Tāpēc atsevišķi, lai šmucīgais siltais nesainficē auksto.

Fūūū cik pretīgi...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2014. gada 04. novembris, 10:23:53 »
A pagriezt tikai auksto, ja ņem ūdeni iekšķīgai lietošanai, nevar? Man šķiet, pie mums tieši tā arī dara. Ja vispār dzer no krāna. Šodien jau daudzi dzeramo ūdeni pērk.
Personīgi man savs boileris, un droši zinu, ka beigtas peles tur nepeld, bet krāna ūdeni vienalga lietoju tikai vārītu. Nevārītu dzeru pirkto - labo no mučeles  :) 
Bet iedomājoties, ka vajadzētu mazgāties  zem diviem krāniem  :laugh:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2014. gada 04. novembris, 10:52:41 »
Štrunts par peli, savulaik maģistrālajā ūdensvadā, cik atmiņa neviļ, līķis tika atrasts  :o . Labi, tas laikam bija cauruļu remonta laikā un ūdens tur vēl nebija palaists. Bet nedomāju, ka cauruļvadu ūdens būtu ar kaut ko slikts. Tā garša atkarīga no ūdens ieguves vietas. Un par dzeramu oficiāli atzīts jebkurā vietā piegādāts cauruļvadu ūdens Rīgā.
Un nedomāju, ka nopērkamajās lētajās 5l pudelēs būtu kaut kāds īpaši citāds ūdens. Ja nu ir garantija, ka tas sūknēts no urbuma, tad varbūt ir labāk.

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2014. gada 04. novembris, 10:55:00 »
A pagriezt tikai auksto, ja ņem ūdeni iekšķīgai lietošanai, nevar? 
Var un tā arī dara, ka atver tikai auksto un zobus tīra ar to. Man ar pavisam aukstu nepatiktu, bet ir angļi, kas tīra ar aukstu.
Redz, pēc teorijas, ja pa to pašu krānu tecējis siltais ar visu, kas no, piemēram, puvuša peles līķa var izdalīties, kamēr tas pilnībā sadalās, tas inficējot arī auksto un zaraza var palikt krāna iekšpusē - tāpēc krāni atsevišķi.
Protams, pie moderniem, noslēgtiem, ātri izlietojamiem sildītājiem nav vairs aktuāli, bet vēsturiski sildītājs bija kkāda muca bēniņos virs krāsns...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 04. novembris, 11:10:13 »
Betons, maģistrālie vari utt tiek laboti, mainīti, pieņemu, ka tur ūdens ir gana labs dzeršanai. Bet bieži vien starpposmos starp to un krānu ir dauzdzīvokļu māja ar trubām, kas nav mainītas kopš uzcelšanas brīža.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #11 : 2014. gada 04. novembris, 11:10:17 »
Man ir Vsevoloda Ovčenņikova grāmatiņa no padomju laikiem "Ozola saknes".

Mūsdienās sauktos "kas ir angļi". Ļoti laba grāmatiņa. Iesaku. Neskatoties uz to, ka autors padomju.

Še anekdote no grāmatas.

Francūzietei Londonā savajagas uz tualeti.
Atrod tualeti, tur uzraksts : Lēdijām - 1 penijs, Sievietēm - bez maksas.
Francūzietei no aizvainojuma un brīnumiem asaras sāk birt.
Pienāk policists: Kundze , kas noticis? Vai varu palīdzēt? Vai aizdot jums 1 pensu?
Francūziete: Pateicos, priecājos protams, ka jūs mani uzreiz ievērtējāt pie lēdijām, bet brīnos, ka angļu izpratnē atšķirība starp lēdiju un vienkārši sievieti ir vien 1 pensa vērta!

Nu mūsdienās tur cita naudiņa jāieliek , anekdote veca.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2014. gada 04. novembris, 12:06:52 »
ak,jūs par tiem krāniem  :confused:
pēc zināma laika(gada vai diviem) pie tā pierod :)
trakoti janciigi ir mazgaties vannā, kur daliitie krāni un dušas naf :D... vot izskalojiet galvu taa piem.
es māku... pareejie gjimenē nemaak... un tadel vanna ir tikai mana  :rocking:

nesen skatiijos sludinajumus majam un pie viena ,ka ekstra bija mineta- virsgalvas duša vannā!!! vot !! lai zin,ka buus moderna māja :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2014. gada 04. novembris, 13:41:26 »
ak,jūs par tiem krāniem  :confused:
pēc zināma laika(gada vai diviem) pie tā pierod :)
trakoti janciigi ir mazgaties vannā, kur daliitie krāni un dušas naf :D ... vot izskalojiet galvu taa piem.
es māku... pareejie gjimenē nemaak... un tadel vanna ir tikai mana  :rocking:

nesen skatiijos sludinajumus majam un pie viena ,ka ekstra bija mineta- virsgalvas duša vannā!!! vot !! lai zin,ka buus moderna māja :)

Angļi ir ietiepīgi konservatīvi. Bet nu jau viss mainās. Nu jau pat Londonas taxi ir japānā ražots Nissan.. :smile:

Atslēdzies Es456

« Atbilde #14 : 2014. gada 04. novembris, 14:00:47 »
Man teica, ka tie divi krāni ir viena vienīga iemesla dēļ - ūdens taupības nolūkos vairāk lieto izlietnē ielietu ūdeni, nevis tekošu. Ja jāielej ūdens glāzē, vai izlietnē, kāda starpība pa cik krāniem.