Neesmu pārdevusi, esmu pirkusi.
Vislabāk,ja var vienoties savā starpā. Bet jāuzmanās, LV pilns ar visādiem ķertajiem, problēmu māktajiem utt.
Un jā, labāk, lai ir darījuma konts vai, patiesībā vēl labāk pārdevējam, $ uz rokas vai kontā un tad formējam ZG, bet tādu pircēju varētu būt nereāli atrast, jo vairums gan jau grib pirkt ar kredītu.
Es paplašinātu daddy ieteikumu. Sākumā ieliec summu, cik gribi+10%. ss tautai ir pretīga tendence diedelēt - tāpēc vien man riebj kko tirgot, ka pat no adekvātas cenas mēģinās nodiedelēt. Tos 10% tad varētu nolaist.
Jā, ja nezvana neviens labu laiku, tātad varētu būt cena par augstu. Tomēr, ja nesteidzies, baigi neraujies laist lejā. Būtu jārēķinās ar to, ka tā tirgošana var ievilkties mēnešos. Ja gribi fiksi, nolaid cenu, atdod spekulantam (kas vrb pat varēs nolikt naudu uzreiz), kurš pēcāk pārdos lēnām un dārgāk.
Par remontu: tas atkarīgs, kas un kādam mērķim pērk: es pirku bez remonta, neskatoties uz to, jo grasījos remontēt un pārplānot (sapratu, ka man svešs remonts nepatiks, bet pirekš tāda dzīvokļa bija samērā lieli resursi, krietni virs lv vidējā), tomēr attiecīgi arī vēlējos "bezremonta" cenu. Ja pirktu par pēdējo $ un vajadzētu dzīvot iekšā, kāds nu ir, jo tuvākajā 5gadē $ remontam vnk nebūs (un ne mazums "brīvo" sieviešu un jauno ģimeņu, kur vecis pats remontēt neņemas, vnk negrib ķēpāties ar remontu un remontniekiem), tad arī kkāda kosmētika gan jau šķistu labāka kā nekāda, lai tik var tūlīt vākties iekšā. Taču man nederētu, ja par to prasītu $. Tādā kvalitātē un ar manām ekstrām, neuztaisītu,soooo skaitli bezremonts+mans remonts es par tādu pusremontu nedotu, anyway gribētu maksāt kā par bezremontu.