Autors Tēma: Nakats, Zigis un Taspats  (Lasīts 2793 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Nakats, Zigis un Taspats
« : 2017. gada 29. jūnijs, 16:23:01 »
Vajadzētu Nakatam, Zigim un Tampašam kopā piekosties.

Varētu būt, ka šie baigi ņirdzīgi strīdas :)

Taspats visu laiku skaļi lasītu jebko: zacenes sastāvu, šmigas marku un apavu izmēru, bet kad Zigis pajautātu Tampašam ko šis ar šo infu gribējis pateikt, taspats turpinātu skaļi lasīt avīzi, ko ieraudzījis noplēšot tapetes.
Rezultātā Zigis pateiktu, ka ir neforši neticēt gaišajai pagātnei, bet Nakats lasītu Dekameronu un onanētu.

:)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 29. jūnijs, 16:54:16 no Spārka »

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Nakats, Zigis un Taspats
« Atbilde #1 : 2017. gada 29. jūnijs, 18:24:08 »
Haha, no tavas mutes manai nervu sistēmai, - patiesi  senāk ceturtdiena bija atslodzes diena, kad varēja pēc darba līdz pusnaktij bujānīt :)  Tagad gadi un vecums, kā arī pienākumi liedz tādu jautrību. ;)  Un ceturdiena , alaba kā būs vēl piektdiena, kad nodarba tāpat nekas jēdzīgs nesanāks, bet sestdienu negribas bojāt :)
Bet agrāk jā, savāca dzeramo pa visādām dzimšanas dienām, kad nedrīkst dzert ... un tad pa kādu ceturtdienu, no resnā gala līdz tievajam visu tīru līdz ne lāsītes!  Jā un šī jaukā tradīcija pārtrūka uz 2009 gada krīzi ;) Pēc tam jau vairs tā nevar ... nav nedz kompānijas nedz īsti arī vēlmes!
 :w: :spicglaze: :just_popcorn: Heh, es pat tajā laikā skatījos eirofutbolu :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2017. gada 29. jūnijs, 19:26:18 »
Lielāki joki būs , Broms, ja visi dzersim pie Tevis....kad nolūzīsi, tad iebāzīšu roku Broma kundzes biksiņās, sen šai nav bijis prieciņa...pēdējo reizi pagājušā gadsimtā? ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2017. gada 29. jūnijs, 19:42:40 »
Lielāki joki būs , Broms, ja visi dzersim pie Tevis....kad nolūzīsi, tad iebāzīšu roku Broma kundzes biksiņās, sen šai nav bijis prieciņa...pēdējo reizi pagājušā gadsimtā? ;)

A biksiņas skapī/veļas grozā/vannas istabā.

Vau!! Iekārdināji. Es sākšu ar mazumiņu (ķipa - priekšspēle) - iebāzīšu roku vīra zeķēs.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2017. gada 29. jūnijs, 19:58:38 »
Nabaga lūriķa sapnīši - pad***īt uz sētas krāsotāju otrā ielas pusē vai uz svešām biksiņām vannasistabā... :veee:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2017. gada 29. jūnijs, 20:10:28 »
Nabaga lūriķa sapnīši - pad***īt uz sētas krāsotāju otrā ielas pusē vai uz svešām biksiņām vannasistabā... :veee:
uzbudināties, vērojot lūriķi, jau ir nākošais līmenis šajā spēlē ! ;)...esi gan izsmalcināta

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2017. gada 29. jūnijs, 20:23:18 »
Daža laba texti man vienmēr liek atcerēties vecu anekdoti.

Pie upes makšķerē dēls, tēvs un vectēvs. Pretējā krastā parādās kaila daiļava.
Dēls nomet makšķeri - peldam pāri!!!
Tēvs satinot auklu - paņems laivu.
Vectēvs turpinot makšķerēt - no šejienes tak tāpat labi redzams...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2017. gada 29. jūnijs, 23:27:50 »
3.2.? 3.5.?  :scratch: :clap:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2017. gada 29. jūnijs, 23:49:49 »
3.2.? 3.5.?  :scratch: :clap:
.
 "Veikt apzinātas darbības ar mērķi izsaukt citos dalībniekos agresīvu reakciju" - nopietni? Izsauca?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2017. gada 30. jūnijs, 06:13:02 »
Nu re, te arī testa uz humora izjūtu rezultāti... :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2017. gada 30. jūnijs, 08:48:29 »
.
 "Veikt apzinātas darbības ar mērķi izsaukt citos dalībniekos agresīvu reakciju" - nopietni? Izsauca?

Uz šo jāatbild bija? Vai retorisks jautājums? Atvaino muļķa vērsim, - nesaprotu.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?