Autors Tēma: Šķiršanās  (Lasīts 13240 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Šķiršanās
« Atbilde #15 : 2017. gada 30. jūnijs, 08:43:12 »
Nekad... NEKAD neietu tiesāt šķiršanās procesu. Tur ir tik ļoti daudz no ārpuses nezināmā, tur ir vairākas un vairāku līmeņu patiesības (un nepatiesības). Vienam cilvēkam iztiesāt attiecības, kas veidojušās gadiem.. to nevar neviens.

Nekā Tu nesaproti :) Tur tak uz viena sola draudzene, bet uz otra - pilnīgi svešs cilvēks, vēl blēdis kā izrādās...te pat tiesāt nav ko.
Ādu pār kārti un gaļu kubulā :) 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2017. gada 30. jūnijs, 09:01:31 »

Nekā Tu nesaproti :) Tur tak uz viena sola draudzene, bet uz otra - pilnīgi svešs cilvēks, vēl blēdis kā izrādās...te pat tiesāt nav ko.
Ādu pār kārti un gaļu kubulā :) 
Ak vai, jā, vērtējums ir TIK ļoti atkarīgs no tā, kurā ierakumu pusē vērtētājs :D
Atceros, kad es šķīros, viena kolēģe bija patiesā nesaprašanā - KĀ?! Tu tā vienkārši aizgāji no viņa dzīvokļa?! Tu taču varēji pieprasīt dzīvokļa sadali! (Zemteksts - muļķe tāda!)
Saku - tas ir VIŅA dzīvoklis. Tas nebūtu godīgi.
Kāds tur štrunta godīgums, tu taču varēji sev pusi dabūt!!!
 Saku - nē, nevarētu pat gribēdama, jo, lai arī es dzīvoju pie viņa, oficiāli bija otrādi - viņš bija pierakstīts pie manis. Patiesībā VIŅŠ būtu varējis pretendēt uz MANU dzīvokli, bet neizdarīja to, pats godīgi no mana dzīvokļa izrakstījās.
Nu bet protams, kā gan savādāk, tā būtu neiedomājama CŪCĪBA, ja viņš iedomātos pretendēt uz tavu dzīvokli, tas taču TAVS!!!
 :rat:

Jāatzīst, man tobrīd žoklis atkārās...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2017. gada 30. jūnijs, 09:08:53 »
Jā....par morālajām ciešanām vismaz mantu no laulātā izspiest  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2017. gada 30. jūnijs, 09:36:20 »
Jā....par morālajām ciešanām vismaz mantu no laulātā izspiest  :sarcasm:

Plāksteris $ izskatā? :D Iespējams..., bet varbūt tā manta
vienkārši iespēja ieriebt tam otram ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2017. gada 30. jūnijs, 10:42:40 »
Diemžēl tēmā un savādāk nav jau iespējams, tik daudz nezināmo, ka bezkaislīgi spriest nav iespējams. Dzīvē ir situācijas, kad kāds kādam ir tā nodarījis pāri, ka cietušajam ir tiesības riebt. Ceru, ka šis nav tas gadījums. Aizvainojums ir akla vāle, slāna kur patrāpās. Man liekas, ka vienīgais gadījums, kad tiešām var vālēt ir ja  daudzi kopdzīves gadi ir izpostīti ar nodevību (šeit nav domāts sānsolis plezīra pēc, bet gan "piedo, es mīlu citu"). Tad, ar vārdiem - a ko meklējies neaprunājies/jusies?, var arī ar vāli...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 30. jūnijs, 17:17:14 »

Tā kā tēma ir apstājusies, ceru, autore man piedos nelielu offtopiku.Šodienas jaunatnes daļa (iespējams, kad ir līdzīga pieredze vecāku ģimenē) rīkojas gudrāk (?). Neprecas vispār. Principā. Nedomāju, ka pilnīgi vienmēr, kad pēc X gadu kopdzīves, sākoties pirmajām runām par to, ka jaunkundze grib gredzenu un zīmogu, straujā attieksmes maiņa un attiecību pārtraukšana no vīrišķās puses ir tikai un vienīgi atbildības trūkums.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2017. gada 30. jūnijs, 17:33:58 »
Zigi, kas liedz atvērt savu tēmu? :(

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2017. gada 30. jūnijs, 17:34:53 »
Nez... man apkaart jaunatne precas kaa traka...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2017. gada 30. jūnijs, 17:35:45 »
cietušajam ir tiesības riebt.

Noopietni? Nē nu ir jau, protams. Ej, nakšņo pie draudzenēm, darbā, jo es "riebju"... Tas nekas, ka Tev no rīta uz darbu. Esmu stiprākais un - riebšu. Pieauguši cilvēki? Cmoon...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2017. gada 30. jūnijs, 18:09:17 »
Tā arī neatbildēts jautājums -kurš ir šķiršanās iniciators?
Bet nevaram spriest par Tavas draudzenes vīru, jo infa vienpusēja, vien ka rīkojas slikti.
Motīvus kādēļ, to jau mēs nezinām...

Lūk, šādām situācijām noder laulību līgums, kur visas mantiskās lietas savlaicīgi atrunātas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2017. gada 30. jūnijs, 19:52:15 »
Man liekas, ka vienīgais gadījums, kad tiešām var vālēt ir ja  daudzi kopdzīves gadi ir izpostīti ar nodevību (šeit nav domāts sānsolis plezīra pēc, bet gan "piedo, es mīlu citu"). Tad, ar vārdiem - a ko meklējies neaprunājies/jusies?, var arī ar vāli...

Kā Tu šo stādies priekšā? Mīlestība līdz kapa malai? Un ja neizdodas, mocīties atlikušos gadus, jo - līdz kapa malai taču? Beigusies mīlestība ir nodevība?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2017. gada 30. jūnijs, 19:58:35 »
tuk - pieņemsim, ka abi. skaidrs tak, ka detaļas nestāstīšu, tāpat jau netipiski sev te dvēseles kliedzienu ieliku. vienu gan zinu - labsirdīgāku, nesavtīgāku cilvēku par savu D es dzīvē neesmu satikusi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:11:24 »
Kā nesavtīgu draudzeni, bet vai viņu intīmās, dvēseliskās  attiecības arī pārzini kā savas?
Ja jā, tad draudzene tiešām nesavtīga, pat savu intīmo, diviem vien paredzēto dzīvi
draudzīgi un dāsni apspriedusi.

Neviens jau nestrīdas, ka vīrs netur solīto un rīkojas neglīti pēc tevis stāstītā. :)

Ko Tu īsti gribi?, lai mēs gānām to vīrieti viņu nepazīstot? 
Attiecības veido divi cilvēki, ja neprot, tad ir kā nu ir...

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:29:16 »
tuk - pieņemsim, ka abi. skaidrs tak, ka detaļas nestāstīšu, tāpat jau netipiski sev te dvēseles kliedzienu ieliku. vienu gan zinu - labsirdīgāku, nesavtīgāku cilvēku par savu D es dzīvē neesmu satikusi

Tad kāpēc šķiras? Vai viņa ir iniciatore?
Man liekas, lai cik draudzīgi šķiras, vienai pusei vienmēr kaut kāda sāpe būs. Kā tā izpaužas, cita lieta. Slēptās īpašības  varbūt parādās

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #29 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:30:38 »
Ir vairākas pieredzes...uzjautrināja viena, kura pieprasīja, lai atdodu vāveres kušķa spalvas....nu, jā ...man tās glabàjās makà...tāds mìļš spalvu kušķìtis...un bija jāatdod!...atdevu.....