Autors Tēma: Šķiršanās  (Lasīts 13221 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Šķiršanās
« Atbilde #30 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:31:10 »
Es vispār negribu, lai kāds kādu gānītu :) un intīmās attiecības mēs neapspriežam, nē. Pietika jau ar publiskajām, neintīmajām, ko katrs varēja redzēt. Tā ka minējumi par dāsnumu... ok, minējumi. bez epitetiem.

Manuprāt, jautājums jau tiak formulēts, un daži pat saprata - par šķiršanos. Cieņpilnu, no abām pusēm, ir/nav redzēts. Kas grib - padalās, kas ne- ne. Bez minējumiem, kurš maita kurš cietējs :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:34:20 »
Ir vairākas pieredzes...uzjautrināja viena, kura pieprasīja, lai atdodu vāveres kušķa spalvas....nu, jā ...man tās glabàjās makà...tāds mìļš spalvu kušķìtis...un bija jāatdod!...atdevu.....
Tas tak normāli! Jebkura vāvere šķiroties savu spalvu kušķi atprasītu!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:38:55 »
Redzēts.. [solīda šķiršanās] nav, dzirdēts ir. Pēc tam, kad viss jau nomierinājies.
Pašas kontā ir 1 (viena) šķiršanās. Manā skatījumā ir liela atšķirība starp emocionālo (faktisko) un juridisko šķiršanās būšanu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:42:54 »
Nu ir redzēts ka šķiras normāli un bērni tādēļ necieš. un
ir arī redzēts ka šķiras ar naidu - gan vīrieši, gan sievietes...
Bet ko tas palīdz tai draudzenei... nezinu... katram jau sava dzīve.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #34 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:43:29 »
Tas tak normāli! Jebkura vāvere šķiroties savu spalvu kušķi atprasītu!
no Tuk kunga piedzīsi, ja nu kas? ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2017. gada 30. jūnijs, 20:54:23 »
Ir šķiršanās pieredze, turklāt es biju iniciatore. Mantu sadalījām ātri un bez problēmām, dzīvojamā platība palika man, bet es izmaksāju eksim daļu naudā. Emocionāli gan gāja smagi - razborkas un vēl bērns pa vidu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2017. gada 30. jūnijs, 21:00:47 »
no Tuk kunga piedzīsi, ja nu kas? ;)

Tukkungs nav fetišists un kušķi līdzi nenēsā, nebūs ko atprasīt,
ja nu kas ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #37 : 2017. gada 30. jūnijs, 21:23:33 »
Ir vairākas pieredzes...uzjautrināja viena, kura pieprasīja, lai atdodu vāveres kušķa spalvas....nu, jā ...man tās glabàjās makà...tāds mìļš spalvu kušķìtis...un bija jāatdod!...atdevu.....
Izvirpulis.
Es gan tikai mūsu pirmo prezi makā un palagu tīkliņmaisiņā nēsāju līdz. Tas arī viss.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 30. jūnijs, 21:28:44 no Broms »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #38 : 2017. gada 30. jūnijs, 21:32:27 »
Izvirpulis.
Es gan tikai mūsu pirmo prezi makā un palagu tīkliņmaisiņā nēsāju līdz. Tas arī viss.

Palagu kā pierādījumu zaudētai nevainībai?  :faint:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #39 : 2017. gada 30. jūnijs, 21:39:44 »
Nu jā. Reizēm gadās aizmirst kopā ar lietussargu, bet nekas. Pēc laulības apliecības kopijas jau atrod kam atdot.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #40 : 2017. gada 30. jūnijs, 21:53:47 »
Liels kušķis bija?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2017. gada 30. jūnijs, 21:56:48 »

Kas nu kuram makā - kam zvīņas, kam kūsis

Atslēdzies dip

« Atbilde #42 : 2017. gada 30. jūnijs, 22:00:25 »
Pārcilāju prātā sev zināmos šķirtos pārus. Pārsvarā šķiršanās ar naidu, pazemošanu. Dažiem - uz mūžu. Jā, kas notiek cilvēkā? Bremzes tiek atlaistas? Vairs nav jāizstellējas? Parādās būtība?

Tāpat kā sērām ir savas scenārijs, tāpat laikam arī šķiršanās procesā. Ne visiem vienāds, protams.

Un nez, vai es pati būtu miera dūja.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2017. gada 30. jūnijs, 22:01:36 »
Ja dāmas neatprasītu mūža nogalē pilns maks ar spalvām, penziju nevajag...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #44 : 2017. gada 30. jūnijs, 22:11:21 »
Izvirpulis.
nervozē?...neuztraucies džekiņ, nekā tāda ar Broma kundzi vakar nebija, un viņas kušķis nav pie manis!....tu pats kaut "Dekameronu"  esi lasIjis? ...autoru vari nosaukt?