Autors Tēma: Šķiršanās  (Lasīts 13214 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Šķiršanās
« Atbilde #45 : 2017. gada 01. jūlijs, 07:37:55 »
Noopietni? Nē nu ir jau, protams. Ej, nakšņo pie draudzenēm, darbā, jo es "riebju"... Tas nekas, ka Tev no rīta uz darbu. Esmu stiprākais un - riebšu. Pieauguši cilvēki? Cmoon...

Pag, neviens nešaubās par puikas kļūdaino taktiku. Bet, ja cilvēkam vēmiens nāk, nu par piemēru, vai dūres niez un kamols rīklē no otra klātbūtnes, ir diezgan racionāli, ka zem soliņa nakšņo tas, kurš izraisa šos refleksus. Nē, pieņemts ka aiziet stiprākais, nu normāli, bet šis negrib būt stiprākais, šis grib bez zaudējumiem izgulēties savā gultā. Piderass gatavais. Pieauguši cilvēki pajumti krīzē sameklē 3-5 minūtēs, tā vispār nevar būt problēma, tik cik atkal pavaidēt - nu es tak teicu, ka nelietis. Pieaugušiem cilvēkiem, kuru dzīvi bendē ilglaicīgi nepieauguši cilvēki, kontā avārijas situācijām ir jābūt līdzekļiem vismaz 6 menešiem, ja pilnīgi viss sabrūk.
https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/tornjakalns/bgcif.html

Atslēdzies Mao

« Atbilde #46 : 2017. gada 01. jūlijs, 07:41:53 »
Kā Tu šo stādies priekšā? Mīlestība līdz kapa malai? Un ja neizdodas, mocīties atlikušos gadus, jo - līdz kapa malai taču? Beigusies mīlestība ir nodevība?

Nē, tā nu galīgi es nedomāju. Es domāju, ja mīli - nemeklējies/neuzķeries/nenoskaņojies uz citu, ja nemīli vairs, izšķiries (vismaz aizvācies no viņa dzīves) un tad sāc ko jaunu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #47 : 2017. gada 01. jūlijs, 07:54:24 »
Vīrietis mūsdienu parastais vispār ir mīcāms kā māls, terorists ir redzams pa gabalu, tiesību sistēma valstī eksistē, kā mūsdienu sievietes mūžīgi iegrab es ir nesaprast. Pie situācijas, kad dzimumu skaitliskā attiecība ir aptuveni 50/50, foršās atrod foršos, un citas foršās atrod neforšos, tad tos neforšos patriec un un un! atrod foršos. Foršās, pakāsušas vai nesatikušas citu savāktos foršos, sāk sirot apkārt un rau - mētājas neforšais, nāc šu un dzīvo nost. Bet neforšais ir neforšs un tiek patriekts vai pamūk un tiek atrasts foršais, dēļ kā tad nu kāda cita paliek tukšā vai ak vai - raudus guļās zem neforšā. Lohi tie veči.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #48 : 2017. gada 01. jūlijs, 09:26:43 »
Mao, a tas links - priekš kam? Gadījumam, ja nu kāds vēl nav pamanījis, ka pilns SS ar izīrējamiem dzīvokļiem? Vai arī domāts, ka 300eur/mēn. ir gluži vai sviestmaizes piedāvājums, kas būtu vieglu roku izmantojams situācijā, kad pašas gultā gulošais "pidarass gatavais" "grib bez zaudējumiem izgulēties savā gultā"? Nu kas tas ir, 300 eur, sīknauda, krīzes situācijā, kad priekšā šķiršanās un neskaidra nākotne, vai ne?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #49 : 2017. gada 01. jūlijs, 09:36:09 »
Mao, a tas links - priekš kam? Gadījumam, ja nu kāds vēl nav pamanījis, ka pilns SS ar izīrējamiem dzīvokļiem? Vai arī domāts, ka 300eur/mēn. ir gluži vai sviestmaizes piedāvājums, kas būtu vieglu roku izmantojams situācijā, kad pašas gultā gulošais "pidarass gatavais" "grib bez zaudējumiem izgulēties savā gultā"? Nu kas tas ir, 300 eur, sīknauda, krīzes situācijā, kad priekšā šķiršanās un neskaidra nākotne, vai ne?

Lai nešķirās, ja plika D un nākotne biedē. Mēs tak faktus, materiālo stāvokli, esošā īpašuma statusu un t.t. nezinam. Moš dāma jau pālī nodedzinājusi 3 dzīvokļus un džeks, kamēr nenoformējis šķiršanos - sargā dzīvokli. Vai viņa guļ ar citu, kurš ir bezpajumtnieks, un puika negrib būt līdzvainīgs likstās, kas notiek ja sieva paliek stāvoklī no cita, vot sargā gultu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #50 : 2017. gada 01. jūlijs, 09:50:40 »
Šķiršanās stāsts, stāstītājs sieviete.
Vīrs nomocījis, elpot neļauj, naudu nedod, neko praktiski neļauj - ne kur vienai braukt, ne ko vienai pirkt, pat mašīnu dod trīs reizes pārvaicājis, vai brauks ar "galvu". Nu despots.

Nu izšķīrās, tagad dara ko grib - nu jā, darba uz sitienu nav, neatdotu kredītu pilna sauja, toties brīva. Izdarīja viņa pareizi, jo brīvība ir svarīga vērtība, bet vīrs jau nu galīgi nebij idiots, zināja savu duru. Jā, metodes neatrada pareizās, bet dura tak ir dura?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2017. gada 01. jūlijs, 10:33:41 »
Ā, sapratu. Mēs te, kā parasti, pa grāvjiem vien, pa grāvjiem vien...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2017. gada 01. jūlijs, 11:22:38 »
Nē, tā nu galīgi es nedomāju. Es domāju, ja mīli - nemeklējies/neuzķeries/nenoskaņojies uz citu, ja nemīli vairs, izšķiries (vismaz aizvācies no viņa dzīves) un tad sāc ko jaunu.

Ja visu tā varētu izmērīt - līdz šejienei, šim gadam, mēnesim, šim notikumam mīl, tālāk nemīl vai "tikai" ciena (kaut, manuprāt, ar šo kvalitāti arī var mierīgi ilgus, laimīgus gadus dzīvot). Notikumi, lietas, emocijas taču mijiedarbojas, pārklājas un plūst brīžam tik nemanāmi, nesaprotami. Vismaz kādu periodu. Lēkt prom vien tādēļ, ka uznāca sajūta - nemīlu?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #53 : 2017. gada 03. jūlijs, 12:25:10 »
Ja visu tā varētu izmērīt - līdz šejienei, šim gadam, mēnesim, šim notikumam mīl, tālāk nemīl vai "tikai" ciena (kaut, manuprāt, ar šo kvalitāti arī var mierīgi ilgus, laimīgus gadus dzīvot). Notikumi, lietas, emocijas taču mijiedarbojas, pārklājas un plūst brīžam tik nemanāmi, nesaprotami. Vismaz kādu periodu. Lēkt prom vien tādēļ, ka uznāca sajūta - nemīlu?

Lūk no Tevis un apmēram šo es arī gaidīju -  :flowers:
Kad cilvēks ne tikai iemīl, bet arī saņem mīlestību pretī un nolemj mūžu ar to otru pavadīt un ne tikai priekos, bet arī kaujas laukā, tad vajadzētu ieslēgt arī racionālo smadzeņu puslodi un ielūrēt kritiski savu, vismaz trīs tarakānu sirdsapziņās un noskaidrot, kurā frontē sūdi gaidāmi no paša. Jo, kad nolemsi lēkt jaunā rožu dārzā, piedomā vai kādu neierausi līdzi tieši dzeloņos, vai viņš to patiesībā ir pelnījis un, cik tu gribētu ādas novilkt pār acīm par savas dzīves piemēram 5, 10 gadiem, ja tu pats nemaz nebiji tajā otrā nu tādu briesmoni, ka jāmūk, ka tikai šis vainīgs, sajust paspējis/gribējis/nebija ne prātā ienācis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2017. gada 03. jūlijs, 16:45:07 »
Lūk no Tevis un apmēram šo es arī gaidīju -  :flowers:
Kad cilvēks ne tikai iemīl, bet arī saņem mīlestību pretī un nolemj mūžu ar to otru pavadīt un ne tikai priekos, bet arī kaujas laukā, tad vajadzētu ieslēgt arī racionālo smadzeņu puslodi un ielūrēt kritiski savu, vismaz trīs tarakānu sirdsapziņās un noskaidrot, kurā frontē sūdi gaidāmi no paša. Jo, kad nolemsi lēkt jaunā rožu dārzā, piedomā vai kādu neierausi līdzi tieši dzeloņos, vai viņš to patiesībā ir pelnījis un, cik tu gribētu ādas novilkt pār acīm par savas dzīves piemēram 5, 10 gadiem, ja tu pats nemaz nebiji tajā otrā nu tādu briesmoni, ka jāmūk, ka tikai šis vainīgs, sajust paspējis/gribējis/nebija ne prātā ienācis.

Patiesībā nesapratu - man tagad jāpriecājas vai jāšokējas par savu paredzamību?

Un vēl nesapratu, kādēļ uzreiz briesmoņi jāmeklē, lai izlemtu ar kādu šķirties? Šķiras arī cilvēki-vulgaris un bez īpašiem tarakāniem ;)

Bet varbūt es vispār Tavu postu nesapratu

Atslēdzies Mao

« Atbilde #55 : 2017. gada 03. jūlijs, 16:55:03 »
Es jau tikai gaidīju...
Un mēs jau susļiku neredzam, bet viņš ir. :sad_smiley:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #56 : 2017. gada 09. jūlijs, 13:51:53 »
Vai pareizi sapratu, ka Tu iesaki pirms attiecību uzsākšanas izrevidēt savu prātu, apzināt savus tarakānus, saprognozēt iespējamos riskus tarakānu aktivizēšanās gadījumā un aprēķināt partnera iespējamos zaudējumus savu,tavu/manu tarakānu uzbrukuma dēļ?

Piemēram, ja man ir tieksme alko ietekmē sākt flirtēt ar visiem klatesošajiem vīriešiem, tas ir liels risks attiecībām, vai ne? Diezgan loģiski. Ok, es, teiksim, apzinos tādus tarakānus, sarēķinu, ka risks liels. Un ko? vispār neveidot stabilas attiecības? Bet varbūt man ar konkrēto partneri vairs nevilks uz flirtu ar citiem. Un varbūt pat ne uz alko? :D

Tava teorija it kā loģiska, bet...nu....2+2 vienmēr nav 4, toč

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #57 : 2017. gada 09. jūlijs, 23:10:21 »
Ja tieksme uz slko veicina tieksmi flirteet, tad vsm izveerteet vai konkreetais tips nav no greizsirdiigaa gala...
Buutu logjiski...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2017. gada 09. jūlijs, 23:33:05 »
...vai vienkārši, nedzert.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #59 : 2017. gada 10. jūlijs, 00:26:47 »
Jā, un alkoholiķiem vai agresīvajiem būtu veselīgi izrēķināt riskus, ko viņš potenciāli varētu radīt savam dzīvesbiedram (kaut gan nevis potenciāli, bet ar garantiju radīs), nu, un kur šie visi ir, tie godīgie aprēķinātāji?

Kā būtu ideāli, mēs visi zinām.