Autors Tēma: šovakar LTV7 - Saules apžilbinātie  (Lasīts 2811 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: šovakar LTV7 - Saules apžilbinātie
« Atbilde #15 : 2017. gada 01. jūlijs, 11:54:13 »
Es Redzēju, ka Harijs atbrauc, Redzēju, ka ir enerģisks un atraktīvs, mīl atrasties uzmanības centrā (raksturs tāds, ne jau nu Mariannas dēļ pēkšņi tāds kļuvis), grib ar viņu nākotnē vēl kalnus gāzt, profesionāli, jā, varbūt nokniebties, jo gultā viņa (esot, bet es nesajutu Svintones seksualitāti) vislabākā, bet nesajutu, ka viņš Mariannu grib atpakaļ kā cilvēku, kā sievieti, ar kuru grib būt kopā.

Redzēju, ka Marianna stīvējas, bet nesajutu, ka viņa šos, ar Polu kopā pavadītos 7(?) gadus, būtu patiesībā mīlējusi Hariju.

Ņeverju (Staņislavskij) ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2017. gada 01. jūlijs, 12:00:29 »
Es domāju, ka katrai sievietei viņas mùžà ir bijis vīrietis, kuru viņa mīlējusi un kurš viņu pametis....un te tas puisis atgriežas, ir sapratis savu dzīves kļūdu(pametot Tildu)... un iesaistàs cīņā par viņu...un viņaijau ir savs mājdzīvnieks, bet džeks ir nopietni sagatavojies - paņēmis līdzi "meitu", ko palikt zem šī màjdzīvnieka...un plàns jau izdevās!
Tikai sieviete (Tilda) nav gatava vēlreiz kàpt iekšà šai upè otreiz!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2017. gada 01. jūlijs, 12:26:56 »
Nūuu..interesanti kādēļ Harijs tā sacepās, kad sanāca tā, ka Pols tiešām ar viņa meitu varēja būt pārgulējis?

Pols Mariannas majdzīvnieks? Arī nesajutu neko tādu.

Es pieļauju, ka tāda bijusi režisora ideja un iecere, bet man "nenolasījās". Pieļauju, arī aktieru dēļ

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2017. gada 01. jūlijs, 12:58:55 »
Minne, neko nesaproti no konflikta veidošanas stratēģijas....protams, ka Harijam pa lielam bija pie vienas vietas, kas notiek ar pirms mēneša uzradušos meitu....ne viņš viņai autiņus mazgājis, ne 1.septembrī uz skolu vedis..
Harijam bija svarīgs konflikts ar Polu un pacelt, izziņot to mega līmenī...."tas maita Pols drātē manu meitu!"....nu, kas būtu noticis, ja Harijs izdzīvotu līdz rītam un Tilda uzzinātu par to?
Harijs ārdītos, bet Tilda nostàtos viņa pusē....tāds jau arī tam visam bija mērķis....un visi aktieri ir ģeniāli šai filmā, pat tas policists, kurš finālā lūdz autogrāfu!  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2017. gada 01. jūlijs, 13:02:17 »
Tilda nenostātos nevienā  pusē, jo vairākas reizes pateica, ka Harijs vairs neinteresē un neļaus bojāt attiecības ar Polu

Un itāļu policists bija vnk stulbs

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 01. jūlijs, 13:06:03 »
Nez kādēļ tad Harijs bija gatavs naktī celt meitu, pakot koferus un braukt prom?

Nu, labi, es nepārliecinu Tevi, un ne Tu, ne filma, ne aktieri nepārliecina mani. Paliekam katrs savā vietā vai ejam ar mieru  :hi:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 01. jūlijs, 13:37:37 »
Man filma patika, izrādās biju redzējusi.
Šoreiz vairāk izbaudīju operatora darbu, kadra kompozīciju.
Jā, tas erotisms, tā piesātinājums drīzāk operatora nopelns, iespējams,
tāda arī režisora iecere, kas zin...
Tas psiholoģijas zīmējums - piekritīšu Nakata kng-am...
Baseins, jā..., bet šeit vispār cita stilistika izmantota.
Protams, ir redzētas arī labākas filmas, bet nav ne vainas, ko nu kurš skatīšanās brīdī meklē un atrod, kas nu kuram tajā mirklī būtisks.
Pati esmu tā- saku nē, pēc gada par to pašu jā, tomēr ir . Un otrādi. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2017. gada 01. jūlijs, 13:37:50 »
Tilda nenostātos nevienā  pusē, jo vairākas reizes pateica, ka Harijs vairs neinteresē un neļaus bojāt attiecības ar Polu

Un itāļu policists bija vnk stulbs
bet aktieris to stulbumu tak labi nospēlēja? ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2017. gada 01. jūlijs, 13:53:47 »
Jūs tiešām jutāt erotismu, seksualitāti? Es, par spīti kailajām vai puspiesegtajām krūtīm un pāris seksa ainām, nesajutu neko juteklisku

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #24 : 2017. gada 01. jūlijs, 14:03:26 »
Nē, nu skaidrs, ka vienam patīk māte, otram meita, bet vēl kādam kleita...man patika, sevi asociēju ar Harija tēlu...šī laikam būs filma, kura patīk tāda tipa vīriešiem kà Harijs, kaut gan beigas nelāgas...bet visi jau mirsim! ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2017. gada 01. jūlijs, 17:20:32 »
erotiska bija tikai Tildas mugura vaļīgajās kleitās

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2017. gada 01. jūlijs, 18:54:32 »
Šonakt varēs skatīties arī TV1 un noskaidrot, bija vai nebija erotika :) ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #27 : 2017. gada 01. jūlijs, 20:58:13 »
Pašu gleznu "A Bigger Splash" internetā apskatījāt? ...es no telefona nemocīšos mēģināt to šeit ievietot...nu, ja kāds no datora, tad nebūtu slikti...vēl var parunāt par moderno glezniecību! :D
..un par erotiku -
Kas var būt erotiskāks par čukstošu, balsi zaudējušu sievieti?...viņa tik maiga un nevarīga, nevar pabļaut !..ļoooti sexy ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2017. gada 01. jūlijs, 21:18:08 »
Nezinu, cik man pazīstami vīrieši (daži) teikuši, tad Svintone ir neseksuāla un androgīna būtne viņu izpratnē. Man viņa arī neliekas pārāk jutekliska

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2017. gada 01. jūlijs, 22:05:11 »
Filma, paliels mēsls, bet ja kādam seksuālās rotaļas ir aktualitāte, tad būs īsti laikā. Mani neuzrunāja viņu problēmas.
Jā, aktierspēle laba, aktierspēles gardēži var skatīties, ja nemeklē saturu.