Autors Tēma: Mēs nevaram dabūt Daļu?  (Lasīts 2103 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Mēs nevaram dabūt Daļu?
« : 2014. gada 04. novembris, 11:02:57 »
Kaut kā abidno, ka mūsējie nevar mugurkaulu sev ieviest. Abidno, ka nevar kaut piestutēties pie leišu mugurkaula (ti gāzes kuģa). Kaut kādi tirliņi mēs te pa vidam esam.

Atslēdzies ragana

Re: Mēs nevaram dabūt Daļu?
« Atbilde #1 : 2014. gada 04. novembris, 11:56:31 »
Es esmu cieši nolēmusi nākamreiz piedzimt kautkur citur vai vismaz ar lielākām iespējām kaut ko mainīt. >:DD

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2014. gada 04. novembris, 12:01:37 »
tikai nepiedzimsti par sievieti Afganistānā
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2014. gada 04. novembris, 12:33:22 »
Svilp, vai traka, vai? Kaut kur lasīju, ka esmu iepriekšējā dzīvē bijusi vīrietis un dzīvojusi Birmā kā spiegs. :faint:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #4 : 2014. gada 04. novembris, 14:10:16 »
Mums varbūt nemaz nav tā sliktāka situācija. Pietiekami informācijas un izglītības, lai saprastu kontekstu, pietiekami dzīves grūtību, lai neizlutinātos... Domāju, esam kaut kur virsējos 5 % pēc brīvības pakāpju esamības.

« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 04. novembris, 14:13:18 no flyingcat »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2014. gada 04. novembris, 14:26:23 »
Kaut arī man bieži vien viss ir līdz brošai, mums tiešām nav tā sliktāka vieta un situācija ...  :talking:

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2014. gada 04. novembris, 14:42:54 »
Paga, bet mums taču ir Inčukalnā gāzes krātuve. OK, nevar aizbraukt gāzei pakaļ, bet tomēr. Leišiem nebija nekādas savas krātuves...
Cik drošs tas kuģīša netālu no Kaļiņingradas flotes, nu nez....

Atslēdzies itta

« Atbilde #7 : 2014. gada 05. novembris, 12:39:52 »
Viss būtu pat super, ja tikai valdībā esošajiem tiktu kāda daļa no tās gudrības, kas ir tiem, kuri tur nesēž pastāv iespēja, ka viss būtu daudz labāk, bet ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2014. gada 05. novembris, 13:26:06 »
valdība šajos jautājumos ir ļoti subjektīva. Ja šamos tas neinteresē personīgi, tad neinteresē vispār

Pluto

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 05. novembris, 16:30:43 »
Paga, bet mums taču ir Inčukalnā gāzes krātuve. OK, nevar aizbraukt gāzei pakaļ, bet tomēr. Leišiem nebija nekādas savas krātuves...
Cik drošs tas kuģīša netālu no Kaļiņingradas flotes, nu nez....

Nu vajag sastādīt biznesa plānu un sakasīt naudu sērkociņiem, tad var iet pie viņiem ar piedāvājumu. :D

Bet ja kāds nesaprot, kapēc mēs tajā Lietuvas projektā nepiedalamies
1) Jo kāds par mūsu nepiedalīšanos saņem pietiekami daudz, lai ar dolāru dedzināšanu varētu sildīt savu māju.
2) Lietuvieši realitātē idiotus nemaz tik ļoti nemīl, kā to rāda pa teļuku.