Autors Tēma: Viena saruna  (Lasīts 1353 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Viena saruna
« : 2017. gada 01. jūlijs, 14:11:17 »
Vakariņu laiks, ap galdu sasēdusi ģimene (sīkbērnu nav). Vēl viens ģimenes loceklis ierodas un drūmi paziņo:
''Dabūju trīs gadus''.
Pārējie turpina ēst.
"Ar TO lapu es ātri tiku galā, uzrakstīju pa visu lapu, ka alkoholu nelietoju. Dāma aiz letes teica, ka par to viņai esot šaubas.''
''Kā ar glazņiku?''
''Jooo, tur bij cīpari. Kamēr anketu pildīju, uzbāzu lasāmbrilles un aizmirsu. Rāda tabeli, a es ne sūda neredzu! Domāju, nu i dimbā. Glazņiku dāma arī satraukusies, ka šitāds apkārt braukājot. Beigās saka, ka kaut kas nav īsti kārtībā. Un tad es atģidos - mī un žē, man tak tālumam otras brilles! Nu tad tak pavisam cita lieta!''
"Nuja, tu kā tas onka no ''Auniņa Šona''- tam ar bija brilles no burku dibeniem''.
''Vēl man tur kaut kādus zirņu papīrus rādīja''.
''Ā, tās tabeles daltoniķu ķeršanai''.
''Būtu vismaz kādas plikas dāmas sazīmējuši, citādi pavisam garlaicīgas bildes.''
''Tad tak daudzi nāktu divas, trīs un vēl vairāk reizes acis baudīt''.
"Jā, tam ausu baudītājam vajadzētu labākas protēzes ielikt, citādi piešļupstēja man pilnas ausis...''
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

Re: Viena saruna
« Atbilde #1 : 2017. gada 01. jūlijs, 15:01:42 »
Mīļum, Tev kā vēsturniecei (piedod, mediķei) stāsts ir ļooti naturāls un kā no dzīves...visos Tavos stāstos trūkst maģijas...saproti?...brīdi atmet to praktisko skatījuma pusi un pasapņo! ;)
Rubī tur iekšā kaut kādu mistiku! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2017. gada 01. jūlijs, 19:01:39 »
Vai tad uz daltonismu vēl pārbauda?
Kkad klīda runas, ka būs kā eiropā, vairs nebaudīs...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 01. jūlijs, 19:38:43 »
Hmm..man ģim.ārste vnk izziņu iedeva, ne acu, ne ausu ārstu nelika apmeklēt. Laikam jau pati manīja, ka viss ok, pat attiecībās ar alko ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2017. gada 01. jūlijs, 19:38:58 »
Nakat - nafig mākslīga mistika? Kur tā ir, tur ir, kur tās nav, tur prasta sadzīve rada jautrību! Es uz dzīvi skatos no jautrās puses - citādi pat mušas sāk sprāgt.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2017. gada 01. jūlijs, 23:16:13 »
Braucam cauri Polijai, ik pa laikam sazināmies ar otru vāģi un koriģējam apstāšanās vietas, meklējam naktsmājas....
Otrā rītā, kad iebraucam Vācijā, pakaļbeņķa iemītnieks svētlaimīgi nopūšas: ''Beidzot var logu no iekšpuses noslaucīt un piedurknes izgriezt, citādi tās Pržemišļas...''.
Visus sakost!