Autors Tēma: Ezeriņš NT  (Lasīts 4098 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Ezeriņš NT
« : 2014. gada 04. novembris, 11:32:39 »
Beidzot bija iespēja tikt uz izrādi, mans secinājums - visas Spēlmaņnakts nominācijas ir pelnītas un pat pietrūkst vienas! Es noteikti arī Saldoverei būtu devusi nomināciju par blusas stāstu, bet viņiem nācās kaut ko atmest, jo tāpat ir Kairišai, Sluckai, Laizānam par otrā plāna lomām plus gaismas, mūzika un režija. Vienīgi gan labprāt iemainītu grima nomināciju pret to - Saldoverei:)

Seņkova ideja un realizācija ļoti patika katrā sīkumā. Mūzika un noskaņa šermulīga. Stštījumi perfekti. Norenbergam sākuma kritikas pārmet vecmodīgo tēlošanas manieri, bet es gribētu teikt, ka nebiaj TIK vecmodīgi un senili, bija gana normāli, es pat biju gaidījusi ko vēl vairāk lielai zālei raksturīgu, bet bija ļoti ok! Skanim neliels stāsts un epizodēs nepiedalījās, bet par viņuun Anži man jāsaka - nepārsteidza.  Bet tas nav negatīvais "nepārsteidza" - es vienkārši JAU ZINĀJU, ka viņi ir izcili labi stāstnieki. Un, lai arī abi nav mani visiecienītākie aktieri, es savulaik uz Ārprātīgā piezīmēm ( Anžes monoizrādi) gāju divas reizes! Viņš ir kolosāls stāstītājs. Un tas pierādījās arī Ezeriņā.
Par Laizānuun Slucku gan arī man jāsaka- pārsteidza tikai nedaudz. Jo arī par viņu spējām esmu ļoti augstās domās:)  Bet vislielāko pārsetigumu un prieku sagādāja cienījamā Kairišas kundze! It kā veco laiku māksliniece, cienījama kundze, nopelniem bagāta - bet kā viņa iekļāvusies grupā un kā pakļāvusies visām jaunā režisora idejām! Tāds komandas biedrs, ka par to vien jau nominācija!

Atslēdzies ragana

Re: Ezeriņš NT
« Atbilde #1 : 2014. gada 04. novembris, 12:00:46 »
Šo un to noskatos, lai gan neesmu ļoti liels teātrmīlis, bet Norenbergs man uzdzen šermuļus. Iemeslu nezinu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2014. gada 04. novembris, 12:51:31 »
Grēks jau tā teikt, bet par šermuļiem piekrītu. Bet iemeslu zinu - tā ir vecā skola, vienveidīgs un netolerants spēles stils. Es tā māku un es tā maucu. BET! Jau Kartupeļēdājos ( DDT) tas bija stipri pietušēts un Ezeriņā, tā`pec , ka maza epizode, arī baudāmi pietušēts.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2014. gada 04. novembris, 12:52:19 »
Nu, arī tas labi. :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2014. gada 06. novembris, 14:44:33 »
Man vēl tikai joprojām plānā šī izrāde, jo biļetes nav dabūjamas. Nākamnedēļ Dailē jāskatās Bovarī kundzes pirmizrāde.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #5 : 2014. gada 06. novembris, 14:49:53 »
Izklausās ļoti ļoti baudāmi :)  :thumbsup:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2014. gada 06. novembris, 15:46:30 »
tiem, kas ierakstīja plānotājā - turpmāk ļoti rūpīgi būs jāvaktē, jo šogad izrādes vairs nebūs. Jāgaida kad sāks tigot nākamgadam.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2014. gada 12. novembris, 00:39:01 »
Kur lai vēl pabļaustās par biļetēm, es pat šampi atvēru, pati!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2014. gada 12. novembris, 08:57:02 »
apsveicu!!
Es jau vakar tavu tvītu izlasīju un nopriecājos. Šodien skatos - šobrīd vēl 4 biļetes ir, naskākais var pagūt!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2014. gada 12. novembris, 09:39:23 »
Tikai viena palikusi jau.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2014. gada 12. novembris, 09:48:33 »
Viss. Atkal nav biļešu, pat nesagaidot "rītdienu".

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2014. gada 12. novembris, 10:08:36 »
Toties Vecene pieejama. Traki interesē, kas būs jaunā vecene. Iešu otrreiz! Bet tiaki tad pirkšu, kad uzzināšu, kurš būs. Un janvārī atkal ir Voiceks. Un, ja vecenē imho cits varēs aizstāt, tad Voicekā ne `mūžam.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2014. gada 12. novembris, 10:23:26 »
Vai tad viņš nedrīkst vairs spēlēt?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2014. gada 12. novembris, 13:28:46 »
viņš drīkst! Bet bija atteicies no lomas, lai varētu kārtīgi strādāt deputātos, lai nav raustīšanās uz mēģinājumiem un izrādēm. BEt nu - Voiceku jau nu gan spēlēs, jo to tik reti rāda, ka navvērts aizstājēju gatavot.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2014. gada 09. decembris, 10:03:08 »
Ezeriņš uzlidojis kosmosā...