Autors Tēma: Ziemeļkorejas raķetes  (Lasīts 6355 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Ziemeļkorejas raķetes
« : 2017. gada 04. jūlijs, 11:29:33 »
Parunāsim par Ziemeļkorejas raķetēm... kā zināms Ziemeļkorejai ir arī kodolgalviņas. Bet īsteni interkontinentālās raķetes nav. No otras puses nevajag aizmirst, ka kodolieročī ir iebiedināšanas līdzeklis. Neviens bez ASV nav viņus nekad lietojis. No otras puses uz Zemes ir tik daudz kodolieroču, lai 6x iznīcinātu visu zemi. Vai jūs baidieties no kodolieroču izmantošanas? Un no Ziemeļkorejas kodolieročiem?

Atslēdzies Spārka

Re: Ziemeļkorejas raķetes
« Atbilde #1 : 2017. gada 04. jūlijs, 12:08:29 »
Parunāsim par Ziemeļkorejas raķetēm... kā zināms, Ziemeļkorejai ir arī kodolgalviņas. Bet īsteni interkontinentālās raķetes nav. No otras puses,, nevajag aizmirst, ka kodolieročī i ir iebiedināēšanas līdzeklis. Neviens,, bez izņemot ASV, nav viņus tos nekad lietojis. No otras puses, uz Zemes ir tik daudz kodolieroču, lai 6x iznīcinātu visu zemi. Vai jūs baidie āties no kodolieroču izmantošanas? Un no Ziemeļkorejas kodolieročiem?

Off topic.
Ko es sacīju par cieņu pret lasītāju?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. jūlijs, 12:13:48 no Spārka »

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2017. gada 04. jūlijs, 12:21:48 »
Arī latviešu valodas eksāmena rezultāts ir bijis sliktāks nekā vidēji valstī

Es nezinu -laikam tā īsti nebaidos, tikai uztraucos kopā ar japāņiem

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2017. gada 04. jūlijs, 13:28:28 »
(Izziņai) Hmzs, man liekas man latviešu valodas eksāmens nemaz nav bijis ir tikai bijis 9 klasē sacerējums. :) Dabūju 8 :)

Un kas tev teica ka japāņi baidās, viņi cīnās par reģionālas varas statusu, kas jaucas visos kaimiņtautu likteņos, bet 2 pk rezultāti liedz to darīt militāri. :)     

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2017. gada 04. jūlijs, 13:42:51 »
Es kaut ko nesaprotu? Japāņiem nav jābaidās, ka deģenerāts uz tiem pastāvīgi notēmējis kaujas galviņas? Ak Japāņi jaucās.
Ir versija, ka pēdējos gados ZK ir strauji pietuvojusies spējai spļaudīties ar atombumbām ne bez palīdzības no malas...

Vispār es priecātos, ja diskusija aizvirzītos sekojošā virzienā: ko darīt ar ZK, protams cilvēki nav vainīgi, ka jau piedzimuši par zombijiem, bet vai nevajadzētu tai, nu jau vienai no pēdējām sērgām, ko uzmest uz galvas? 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 04. jūlijs, 14:00:38 »
Vispār es priecātos, ja diskusija aizvirzītos sekojošā virzienā: ko darīt ar ZK, protams cilvēki nav vainīgi, ka jau piedzimuši par zombijiem, bet vai nevajadzētu tai, nu jau vienai no pēdējām sērgām, ko uzmest uz galvas?

Jā, kāpēc tad Ziemeļkorejai vispār ir un vajadzēja kodolieročus (līdzīgi kā Pakistānai un Indijai)? Te jāatceras vēsture, Ziemeļkoreja ir kara stāvoklī ar Dienvidkoreju.
Citāts
Korejas karš bija pilsoņu karš Korejas pussalā (1950—1953) kurš izvērtās par starptautisku konfliktu, kurā bruņotā konfliktā sadūrās ANO deleģēto valstu koalīcija (ar ASV vadībā) un tā saukto komunistu bloka Āzijas valstis (Ziemeļkoreja, Ķīna un PSRS).
Un tā kā Ķīnas TR uzlabo attiecības ar ASV, tad Ziemeļkorejai vajadzēja nodrošināt savu neatkarību, lai nekļūtu par tirdzniecības līguma sastāvdaļu. Un ar ko mūsdienu var to nodrošināt? Ar kodolieročiem :) Ziemeļkorejai kodolieroči vajag, lai nodrošinātu savu brīvdomību (lai neatkārtos Irāka).   

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2017. gada 04. jūlijs, 14:12:58 »
Jā, kāpēc tad Ziemeļkorejai vispār ir un vajadzēja kodolieročus (līdzīgi kā Pakistānai un Indijai)? Te jāatceras vēsture, Ziemeļkoreja ir kara stāvoklī ar Dienvidkoreju.Un tā kā Ķīnas TR uzlabo attiecības ar ASV, tad Ziemeļkorejai vajadzēja nodrošināt savu neatkarību, lai nekļūtu par tirdzniecības līguma sastāvdaļu. Un ar ko mūsdienu var to nodrošināt? Ar kodolieročiem :) Ziemeļkorejai kodolieroči vajag, lai nodrošinātu savu brīvdomību (lai neatkārtos Irāka).   

Vai man dieniņ, viss ir tik slikti?
Nevajadzēja uzbrukt DKorejai, kad bez ASV steidzamas iejaukšanās, par zombijiem paliktu vēl viena valsts. Tad arī nebūtu kara stāvokļa. Lien ar karu un tad brīnās, ka ir kara stāvoklis. Un tā kā ĶTR ir piespiesta/nopirkta/pati gudra un atsakās no monstra balstīšanas, nācās kādam citam piepirkt šo maiņas kārti. Lai viens tirāns varētu saglabāt savu neatkarību, pastūmis priekšā slimu cilvēku masas? Nē. Lai varētu kā reketieri atkal pie starptautiskās sabiedrības atnākt un piedāvāt problēmas atrisināt.
Sarkanie radīja šo problēmu kamolu un tagad izspēlē.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #7 : 2017. gada 04. jūlijs, 14:20:20 »
Nevajadzēja uzbrukt DKorejai, kad bez ASV steidzamas iejaukšanās, par zombijiem paliktu vēl viena valsts.
Tā bija Korejas iekšējā lieta. Un neviens 50 gada režīms nebūtu izvilcis bez reformām, līdz mūsdienām. Kur tagad pastāvīgas kara draudu situācijā, turas tīri labi un negrasās krist vai mainīties. Kas veido Ziemeļkoreju? Vai neka kara psihoze? 

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2017. gada 04. jūlijs, 14:46:25 »
Tā bija Korejas iekšējā lieta. Un neviens 50 gada režīms nebūtu izvilcis bez reformām, līdz mūsdienām. Kur tagad pastāvīgas kara draudu situācijā, turas tīri labi un negrasās krist vai mainīties. Kas veido Ziemeļkoreju? Vai neka kara psihoze?

Iekšējā lieta? Pārģērbti sarkanarmieši, ar PSRS ražotiem tankiem un kalašņikoviem pietuvojas Seulai spļāviena attālumā pa ceļam varojot un dzīvus dedzinot vietējos korejiešus nav nekāda iekšējā lieta. Ne visi noskatās, kad izvaro.
Nekas neturas, pārdod narkotikas un savus vergus bagātākiem kaimiņiem (jau Krievijā uzieti, nomaskēti par ķīniešiem), šantažē un izspiež pārskaitījumus no ASV un Japānas, un guļ ar kādu no diktatūrām, lai būtu aiz kā muguras to visu darīt. Tā jau nemaz nav valsts, lai kristu, bet bandītisks formējums, kas ieaudzinājis padotos uzticībā sev pirkstus griezt.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #9 : 2017. gada 04. jūlijs, 15:05:24 »
Iekšējā lieta? Pārģērbti sarkanarmieši, ar PSRS ražotiem tankiem un kalašņikoviem pietuvojas Seulai spļāviena attālumā pa ceļam varojot un dzīvus dedzinot vietējos korejiešus nav nekāda iekšējā lieta. Ne visi noskatās, kad izvaro.
Nekas neturas, pārdod narkotikas un savus vergus bagātākiem kaimiņiem (jau Krievijā uzieti, nomaskēti par ķīniešiem), šantažē un izspiež pārskaitījumus no ASV un Japānas, un guļ ar kādu no diktatūrām, lai būtu aiz kā muguras to visu darīt. Tā jau nemaz nav valsts, lai kristu, bet bandītisks formējums, kas ieaudzinājis padotos uzticībā sev pirkstus griezt.

Kāpēc (...)  Tev radās 'viss slikti'?  Vajag dārgāko 'ka viss labi' - Ziemeļkoreja apkalpo ASV valdību ar cietumu pakalpojumiem ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. jūlijs, 16:04:47 no pitons »

Atslēdzies nex

« Atbilde #10 : 2017. gada 04. jūlijs, 16:05:11 »
Kāpēc Tu, PTLV, kad pietrūkst teksta, pieliec klāt uzbraucienus?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 04. jūlijs, 16:10:31 »
Kāpēc Tu, PTLV, kad pietrūkst teksta, pieliec klāt uzbraucienus?
Nē, Mao novirzījās no realitātes kaut kādā "sviesta", pilnīgi bez pamata, es nevienam neuzbraucu. (pieskati sevi. pitons)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. jūlijs, 16:36:43 no pitons »

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 04. jūlijs, 16:37:40 »
Šķiet, ka te mums ir viens sirsnīgs , laimē trīsošs ZKorejas fans!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 04. jūlijs, 17:05:58 »
Šķiet, ka te mums ir viens sirsnīgs , laimē trīsošs ZKorejas fans!
Es nedomāju kā kādam tas ir sevišķi liels atvieglojums, jo kodoltrieciens nešķiro fanojošos, no nefanojošajiem. :) Un papildus, vai ASV prezidenta acīmredzamais viedums (es trīcu laimes trīsās par ASV prezidenta viedumu, ļoti bieži) patiesi var novest līdz nejaušam triecienam vai vājprāta kodoltriecienam? (mēs visi ceram ka nē, bet ja kāds tā necer savā sirdī vajadzētu piezvanīt 113 un novērst šo pārpratumu). 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #14 : 2017. gada 04. jūlijs, 18:25:00 »
Starp citu, Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins taisni tagad ciemojas valsts vizītē pie Vladimira Putina Maskavā (paceļam uz Hamburgu, kur notiks G20 sanāksme), kur visa cita starpā apspiež arī starptautisko situāciju Sīrijā un Ziemeļkorejā. Un Ziemeļkorejas gadījuma ir izdarīts kopīgs paziņojums par risinājumu Ziemeļkorejas problēmai.
Es domāju, ka plāns ir piespiest Ziemeļkoreju ievērot moratoriju uz "ākstīšanos" un atgriešanos pie sarunu galda, apmaiņā pret amerikāņu THAD aizvākšanu un kaut kādu ekonomisko palīdzību. Diez kā tas izklausīsies oficiālos vārdos.