Autors Tēma: Ziemeļkorejas raķetes  (Lasīts 6368 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Ziemeļkorejas raķetes
« Atbilde #15 : 2017. gada 04. jūlijs, 18:45:57 »
Zkoreja paziņos, ka ir sagrāvusi Ameriku, tās sūtniecības tiek šturmētas, lai iegūtu atļauju pārcelties uz komunistisko paradīzi

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #16 : 2017. gada 04. jūlijs, 18:52:41 »
Ziemeļkoreja nav komunistiska bet gan Čuches valsts, par maz ko kāds zin  :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2017. gada 04. jūlijs, 19:32:19 »
Tas ka tītars sevi par pāvu sauc nav dogma pārējiem.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #18 : 2017. gada 25. jūlijs, 19:59:58 »
Citāts: euronews
North Korea’s economy grew at its fastest pace in 17 years in 2016 despite the isolated country facing international sanctions to curb its pursuit of nuclear weapons.
Bez maz vai gribas, lai Latvijai uzliek sankcijas :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2017. gada 26. jūlijs, 10:08:59 »
Zkoreja mani vienmēr interesēja. Liekas, ka tāda dīvaina valsts ar īpatnēju pagātnes auru. Šad tad iedomājos, kā gan viņi tur  dzīvo. Būtu interesanti kādas dienas 3-4, iejukt tai pūlī un padzīvot tai ritmā. Ne ilgāk. Ar noteikumu, ka mani liks mierā un nenošaus uz kaut kādu nebūt aizdomu pamata. Tapāt man gribētos padzīvot Kubā.... vienkārši pavērot, kā tur tās visas lietas notiek. Ar gadiem šajās valstīs ir izveidojies tāds dīvains dzīves stils, nekur citur tāda nav. Būtu, ko atcerēties. Man patīk pārskatīt internetā  daudz maz pieejamās fotogrāfijas, tā dīvaini tas viss.

No raķetēm nebaidos, man vairāk bailes no tā, ka Zkoreja nav prognozējama. Tāpat, ka mūsu lielais kaimiņš. A tā, manis pēc, lai dzīvo- būs interesanti pavērot, kā viņiem tas viss beigsies. Ka beigsies, šaubu nav.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2017. gada 26. jūlijs, 10:34:52 »
Olguc, nāksies man Tevi druzciņ sapurināt - kad iesi pa to pūli, paskaties kādam acīs, varbūt tieši šajā brīdī viņa meitai par valsts nodevību dur acis ārā un viņš uzskata, ka pelnīti.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #22 : 2017. gada 26. jūlijs, 12:53:45 »
Nē tak - es ir lietas kursā  :sad_smiley: . Par visām tām šausmām un pašas tautas  mocīšanu. Ne jau par to runa. Vienkārši jau gadu desmitiem vienā no visas pasaules norobežotā valstī dzīvo miljoni... katru rītu ceļas uz darbu, kā viņi tur tiek, fig viņu zina jo ielas visu dienu tukšas.  Drausmīgi platas ielas un visu dienu tukšas jo privāta transporta nav, tauta ja lieto tad tikai velosipēdus. Neviens nesmaida, tāda saspringta seju izteiksme. 80% iedzīvotājiem standarta apģērbs, visapkārt lozungi, saukļi un plakāti. Veikalos praktiski nekādas izvēles, privātas tirdzniecības kā tādas nemaz nav, kompi ir bet tikai lokālai valsts lietošanai un tikai bibliotēkās uz vietas (droši vien kontrolē). Kaut ko man tas viss atgādina  ;) .
Vot, visi runā par ceļojumiem nākotnē, bet te reāla iespēja pāris dienas pabūt pagātnē. Un tieši tiem, kam vēl nav dolecis no kā esam atteikušies. Protams arī pārējiem, kaut vai priekš tam lai vairāk mīlētu Savu valsti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2017. gada 26. jūlijs, 13:46:22 »
 Visi vienkāršās tautas vīrieši ir uzkrītoši kārni, pilnīgi iekritušiem vaigiem. Grāmatā daudz sadzīves detaļu

Privāti laukos kaut kādus lakstus ceļmalās tirgo

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2017. gada 26. jūlijs, 14:00:46 »
...galvaspilsētā ir stadions, kur tiek atrādīti bērnu dziesmu un deju masu priekšnesumi, kā mūsu DZS. Stadiona kompleksā 30 000 bērnu mīt pastāvīgi uz vietas un apgūst deju un dziesmu un tas vecākiem ir liels gods. Stadionā nav īpaši lielu tribīņu, nav vajadzības jo sagatavoto priekšnesumu ir lemts vērot tikai vadonim un tā īpašiem viesiem - nu privāts mājas tejāteris tāds savdabīgs.
Un kad priekšnesums ir noskatīts, tiek gatavots jauns - tā ir to bērnu visa dzīve.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #25 : 2017. gada 26. jūlijs, 18:07:22 »
Visi vienkāršās tautas vīrieši ir uzkrītoši kārni, pilnīgi iekritušiem vaigiem. Grāmatā daudz sadzīves detaļu

Privāti laukos kaut kādus lakstus ceļmalās tirgo

Nu Zkorejā oficiāli bija bads. Labi nobarojušies ir tikai karavīri :)
Citāts
The North Korean famine (Hangul: 북한기근), which together with the accompanying general economic crisis are known as the Arduous March (Chosŏn'gŭl: 고난의 행군) in North Korea, occurred in North Korea from 1994 to 1998

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #26 : 2017. gada 26. jūlijs, 19:39:25 »
Zkoreja mani vienmēr interesēja. Liekas, ka tāda dīvaina valsts ar īpatnēju pagātnes auru. Šad tad iedomājos, kā gan viņi tur  dzīvo. Būtu interesanti kādas dienas 3-4, iejukt tai pūlī un padzīvot tai ritmā. Ne ilgāk. Ar noteikumu, ka mani liks mierā un nenošaus uz kaut kādu nebūt aizdomu pamata. Tapāt man gribētos padzīvot Kubā....

Jā sāk pārņemt visu tavu būtību, es šādu ceļojumu pagātnē sāktu ar ko civilizētāku un lētāku, piemēram ar Albāniju! Un cik es zinu, uz Kubu var aizbraukt caur frančiem, viņiem ir atpūtas braucieni uz Kubu, kur gan jau arī ceļojums pa pašu Kubu ietilpst un viennozīmīgi drošība. Ja ne tik daudz vēsture interesē, cik kas savādāks, es ieteiktu arī Vjetnamu, gan jau atceries Imantā dzīvojošos vjetnamiešu viesstrādniekus? :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2017. gada 26. jūlijs, 20:25:53 »
Jā sāk pārņemt visu tavu būtību, es šādu ceļojumu pagātnē sāktu ar ko civilizētāku un lētāku, piemēram ar Albāniju! Un cik es zinu, uz Kubu var aizbraukt caur frančiem, viņiem ir atpūtas braucieni uz Kubu, kur gan jau arī ceļojums pa pašu Kubu ietilpst un viennozīmīgi drošība. Ja ne tik daudz vēsture interesē, cik kas savādāks, es ieteiktu arī Vjetnamu, gan jau atceries Imantā dzīvojošos vjetnamiešu viesstrādniekus? :)

Uz Kubu var braukt mierīgi, bet lai to garšu sajustu, diez vai. Minska - lūdzu, restorānā konjaks arī no graņonkas nebūs nekas neparasts un divi mellā vilksies nopakaļam...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #28 : 2017. gada 10. augusts, 19:57:52 »
Nu viss Ziemeļkoreja gatavo plānu .... kā uzbrūkt ASV Guamai :)
Un tagad, kad nu ASV varētu palielīties ar savu pretraķešu aizsardzības sistēmu, izrādās, ka viņa nekad nav tikusi izmēģināta ar labiem rezultātiem, jo ir dārga :)  Kopumā neviens nav uzskatījis kodoldraudus par kaut ko reālu un tuvu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #29 : 2017. gada 10. augusts, 20:04:08 »
un Tramps runā "Troņa spēļu" stilā: They will be met with fire, fury and power!
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 10. augusts, 20:10:05 no Spārka »