Autors Tēma: Ceturtā atmoda  (Lasīts 10690 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Ceturtā atmoda
« Atbilde #45 : 2017. gada 06. jūlijs, 17:07:00 »
Par Utopiju un ideālo valsti jau iepriekš daudzi rakstījuši

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #46 : 2017. gada 07. jūlijs, 14:18:25 »
Izrādās, ka ideju par 4 atmodu izmantojusi pēdējas vēlēšanas "Jaunā konservatīvā partija" ar Bordānu, Strīķi un Jurašu. Vienlaikus Sorosoīdu propagandas biļetens IR izlaidis "cīņas ar oligarhiem motivatoru", kas saistīts ar Strīķes un Juraša iepriekšējo darbavietu, un noteikti varēja būt šo jaunizcepto politiķu "slepenā kārts".
Tas mani nepatīkami pārsteidz, jo tas nozīmē, ka "Jaunā konservatīvā partija" ir "Vienotības" (naudas) otra, nu jau jaunā, seja. Par Strīķes kalpošanu Vienotībai jau sen bija zināms, tagad arī IR ir pievienojies, un ekspluatē veco labo "Vienotības" ideju par cīņu pret oligarhiem. Ups, jaunās Saeimas izvēlēšanās laiks ir klāt! :)     

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #47 : 2017. gada 07. jūlijs, 14:36:03 »
es ne tik daudz esmu ieciklējies uz nosaukumu, kā man patīk ideja, ka jāapvieno pozitīvisma spēki, lai vienreiz piebeigtu to negatīvisma masu psihozi

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #48 : 2017. gada 07. jūlijs, 14:58:44 »
Viennozīmīgi jāsāk ar pozitīvām vērtībām, nevis ar plakātu zem kura var pabāzt gandrīz jebko ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #49 : 2017. gada 07. jūlijs, 15:04:24 »
gana veiksmīgi jau doma bija formulēta, bet fakts, ka tur daudz priekšnosacījumu, arī nenoliedzams

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #50 : 2017. gada 07. jūlijs, 17:29:47 »
Jāsāk beidzot ar cēloņiem strādāt, nevis tikai sekas gaiņāt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #51 : 2017. gada 28. jūlijs, 18:29:56 »
Bondars stradās ar jeb ko :) Bet pagaidām viņš veido placdarmu, lai nekas nenovērstu uzmanību!

Latvijas Radio: Iespējams, sargājot īpašumus, Bondars noraksta zemi un māju sievai. Bet es visu laiku domāju, kam tik smukam vīrietim vajadzīga sieva? :D 

Atslēdzies Mao

« Atbilde #52 : 2017. gada 28. jūlijs, 18:52:30 »
Ar to norakstīšanu gan jocīgi. Tiesnesis taču var lemt, ka norakstīšana, norakstītājam zinot jau par esošiem notiesājošiem pret mantu draudiem, tiek norakstīta....

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #53 : 2017. gada 28. jūlijs, 19:04:36 »
Ar to norakstīšanu gan jocīgi.
Es domāju, ka žurnālisti nezināja, kā tai procesu paskaidro īpaši gudrai publikai, bet gan jau ir runa par laulību ar "šķirtu mantu" :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #54 : 2017. gada 28. jūlijs, 19:11:51 »
Es domāju, ka žurnālisti nezināja, kā tai procesu paskaidro īpaši gudrai publikai, bet gan jau ir runa par laulību ar "šķirtu mantu" :)

Ta neko...., godīgs nabags.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #55 : 2017. gada 01. septembris, 07:03:27 »
Piekrītam Freibergai vai ne?
Ja jā - ko darīt, kā runāt, kā veidot sabiedrisko diskusiju un politisko procesu, ja tas ir taisnība?
http://jauns.lv/raksts/zinas/246382-normala-inteligence-ir-tikai-pusei-eksprezidenti-komente-vejona-ieceri-laut-tautai-velet-prezidentu

Atslēdzies Broms

« Atbilde #56 : 2017. gada 01. septembris, 07:40:21 »
Piekrītam Freibergai vai ne?
Ja jā - ko darīt, kā runāt, kā veidot sabiedrisko diskusiju un politisko procesu, ja tas ir taisnība?
http://jauns.lv/raksts/zinas/246382-normala-inteligence-ir-tikai-pusei-eksprezidenti-komente-vejona-ieceri-laut-tautai-velet-prezidentu

Jā, piekrītu. Tauta mierīgi piem Donu varētu ievēlēt.
Pavisam nesen lasīju V.Čērčila teikto, ka, lai nonāktu pie secinājuma, ka demokrātija vēlēšanās ir slikta prakse, pietiek aprunāties ar vidējo vēlētāju.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #57 : 2017. gada 01. septembris, 08:28:47 »
Nu pag,es nedomāju,ka varētu Donu,jo jāņem vērā,ka balsstiesīgie un reālie vēlētāji ir visai atšķirīgs skaitlis.Nav mums te nekāda Amerika.Nevajag tik zemu vērtēt pašiem sevi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #58 : 2017. gada 01. septembris, 08:56:17 »
Jā, piekrītu. Tauta mierīgi piem Donu varētu ievēlēt.
Pavisam nesen lasīju V.Čērčila teikto, ka, lai nonāktu pie secinājuma, ka demokrātija vēlēšanās ir slikta prakse, pietiek aprunāties ar vidējo vēlētāju.

Šķiet, viņš arī teica, ka nekas jēdzīgāks tomēr nav izdomāts

Atslēdzies Broms

« Atbilde #59 : 2017. gada 01. septembris, 09:48:27 »

Šķiet, viņš arī teica, ka nekas jēdzīgāks tomēr nav izdomāts

Jā, to viņš teica par demokrātiju kopumā.