Autors Tēma: Histērija ap oligarhu sarunām  (Lasīts 6093 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Histērija ap oligarhu sarunām
« : 2017. gada 06. jūlijs, 11:37:48 »
 Armands Strazds‏ @strazds  11h11 hours ago         Freids teiktu, ka histērija ap oligarhiem vienmēr rodas no neatrisinātām žurnāla IR finanšu problēmām.

Es no sevis piebilstu, ka tas ietilpst mēģinājumā atdzīvināt apzagušās "Vienotības" tēlu, tā sakot - ķeriet zagli!
p.s. un pats amizantākais ir Zatlers, kurš ir oriģinālais prezidents, kas tika oligarhu izraudzīts zoodārzā ;) 

Atslēdzies Mangusts

Re: Histērija ap oligarhu sarunām
« Atbilde #1 : 2017. gada 06. jūlijs, 12:17:50 »
Ja šīs sarunas ir autentiskas, man pilnīgi vienalga, kādi bijuši kāda slēptie motīvi - gribu, lai tas vadzis lūst un beigās visi dabū, ko pelnījuši.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 06. jūlijs, 12:49:17 »
Es domāju, ka mērķis ir histērija, lai vairs nesaprot, ko īsti dara ;) Un visi jau sen ir dabūjuši ko pelnījuši, jo tās ir 2011 gada sarunas ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2017. gada 06. jūlijs, 12:57:58 »
Es domāju, ka mērķis ir histērija, lai vairs nesaprot, ko īsti dara ;) Un visi jau sen ir dabūjuši ko pelnījuši, jo tās ir 2011 gada sarunas ;)

Nu jā,  ostu dabūja

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 06. jūlijs, 17:27:54 »
Oligarhi pasen jau visu ir dabūjuši, un ja nav plāns kā viņus pamatoti iesūdzēt tiesā, tad par ko ir pēršanās? Un gan jau pēc Vienotības aiziešanas mēslainē notiek tas pats, mēs vēl daudz uzzināsim par Vienotības pretvalstisko darbošanos. :(

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2017. gada 07. jūlijs, 10:30:28 »
Latviešiem kà vienmēr skauž, ka kàdam latvietim ir osta un vēl vairāk....labāk lai tà RTO pieder kàdam zviedram, tad nav kašķa...nu, kā lielās bankas pie mums....esat redzējuši tos peļņas ciparus, ko viņi pārskaita uz Zviedriju...
...vispār par šo visu domājot, bauri ir un paliek bauri...zog un skauž...atdot visu kungiem zviedriem, vàciesšiem?
Tad kam mums valsts?
..tikai valodai un Dziesmu svētkiem?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. jūlijs, 21:12:17 »
Šitais tagad bija nopietni domāts? :wtf:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2017. gada 09. jūlijs, 19:42:18 »
Protams, ka nenopietni, bet visnotaļ reāli...

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #8 : 2017. gada 09. jūlijs, 22:58:49 »
Kas ir tas, no kā tagad jānovērš uzmanība?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #9 : 2017. gada 09. jūlijs, 23:32:32 »
Nu es domāju nodokļu reforma :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2017. gada 10. jūlijs, 00:29:01 »
Kas ir tas, no kā tagad jānovērš uzmanība?

No Nila?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #11 : 2017. gada 10. jūlijs, 09:07:42 »
Bankas? Zviedru draugu politika un viņu atkritumi? Stambulas konvencija un tās ratifikācija un pieņemšana? Sliktie eksāmenu rezultāti un tautas konkurētspēja?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2017. gada 10. jūlijs, 11:50:52 »
Par 99% esmu pārliecinàts, ka §o oligarhu histēriju uzsāka aizturētie maksātnespējas administratori, jo
1.Paràdīt tautai, ka ir lielàki zagļi par viņiem un lai viņu aizturēšana, izmeklē§ana nebùtu mediju pirmà ziņa. Panàkts!
2.Oligarhu sarunas medijos paràdījās neilgi pēc administratoru aizturēšanas.
3.Viņiem pietiek naudas, lai nopirktu šos materiālus no ieraksta veicējiem, un lai ar tre§àm personām tàs nopludinātu. Panàkts!
4. Nopludinot caur žurnālu IR, tiek panàkts, ka žurnàls un tur esošie žurnālisti nodarbojas ar oligarhu lietu. Nav laika tàlàk atmaskot maksātnespēju. Panākts!
5. Knab tagad dabù papildus slodzi ar oligarhu lietu, jàpàrbauda Dūklava zeme utt...tiek noņemti izmeklētàji no maksātnespējas un pàrsviesti uz oligarhiem. Panākts!
6. Jo mazàk izmeklētàju pie lietas, jo mazàka preses uzmanība, jo lielàka iespēja vienoties!
Panākts?? ;)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 10. jūlijs, 18:47:07 »
es vairāk domāju, ka Vienotības līķis ir dziļā izmisumā, un ar visu šo jandalu mēģina  izzondēt, cik viņai lielas cerības vēlēšanās, lai laikus jau varētu pārgrupēties.  Un Vienotība ir jau sākusi Saeimas priekšvēlēšanu kampaņu, atkal jau meklējot kādu partiju varētu aprīt :)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #14 : 2017. gada 11. jūlijs, 10:34:49 »
Skat vakardienas TV3 ziņas. Viņi pārgrupējas - Pabriks, Viņkele, Čigāne, Judins, Loskutovs, Pūce un kompānija veidošot jaunu, liberālu, eiropeisku spēku
https://tvplay.skaties.lv/parraides/tv3-zinas/856176?autostart=true   3.50 min.