Autors Tēma: Histērija ap oligarhu sarunām  (Lasīts 6130 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Histērija ap oligarhu sarunām
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. jūlijs, 10:58:43 »
Tas, ka to nopludinājusi ir Vienotība, iespējamība ir 1%.
1. Naudas jautàjums, jāmaksā par šīm sarunām kompromata īpa§niekam. Kas ir kases turētàjs? Kampars?...pat ja viņš to būtu nopircis, neredzu viņa ieinteresētību personiskam labumam. Ņemot vērà Vienotības iekšējos kašķus, ja tās sarunas piederētu 2 cilvēkiem no partijas vai pat valdei - to noslēpt neizdotos...visi uzzinātu, ka viņi to nopirkuši un atdevuši IR.
2.Nu, pilnīgi nepiemērots brīdis tās publiskot no Vienotības viedokļa...pat ne pirms pa§valdību vēlēšanàm, bet pēc tàm!! Lielàks stulbums nav redzēts...neviens tādas lietas nedara vasarā, kad visiem atvaļinàjumi utt
3. Ja to darītu Vienotība, tad pareizi būtu nākošajā gadà ..nu, sākt varētu februārī, lai tas būtu reāls trieciens zzs uz Saeimas vēlēšanàm.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #16 : 2017. gada 11. jūlijs, 12:22:26 »
... pilnīgi nepiemērots brīdis tās publiskot no Vienotības viedokļa...
...neviens tādas lietas nedara vasarā, kad visiem atvaļinàjumi utt
...pareizi būtu nākošajā gadà ..nu, sākt varētu februārī, lai tas būtu reāls trieciens zzs uz Saeimas vēlēšanàm.

Kas tipiski, ka pats pamats - kāpēc vēlētājam ir tāds domāšanas veids un tāda formāta atmiņa praktiski netiek apskatīts principā. Sliktie politiķi un viss. Jā, viņi ir slikti, bet kā ar tādu vēlētāju, lūdzu, runāt? Ko viņš vispār saprot! Bezmaksas transportu viņi saprot, jā!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #17 : 2017. gada 11. jūlijs, 12:50:35 »
Nu varbūt tā nav visa "vienotība", bet gan liberastu daļa, kas tagad kārtējo reizi pagānīsies par "vienotību", lai gūtu kaut kādu labumu no līķa spārdīšanas. :) Ļoti radoša pieeja :)  No otras puses nedrīkst aizmirst, ka 'vienotība' ir vismaz 3 grupu apvienība, tā kā bēgšana no vienotības būs liela tautas staigāšana. Vismaz 2 ceļi ir sazīmējami - "jaunā konservatīvā partija" un tagadējā vēl nedzimušā partija. 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2017. gada 12. jūlijs, 21:48:58 »
Kas tas rīt par mītiņu pie prokuratūras?, kas to rīko?, ir kāda infa?

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #19 : 2017. gada 12. jūlijs, 22:13:42 »
Cik zinu, JKP rīko mītiņu rīt pl.18 Pils laukumā

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2017. gada 12. jūlijs, 23:42:43 »
Es Rīgā balsoju par Bordānu un man viņš tiešām simpatizē......taču te radās jautājums!....tās oligarhu sarunas ir ierakstītas 3 (!!!!) gadus...ja kaut ko izmeklē un noklausās, tad ir likumā noteikts formāts - ko noklausās, kur tas notiek, kad un cik ilgi...neticu, ka bija atļauja uz 3 gadiem....var sekot izmeklēšana par pilnvaru pārsniegšanu....un ka tik JKP biedriem Strīķei un Jurašam nav jāatbild....un beigās tas ar būs patiesais iemesls sarunu nopludināšanai.... Strīķe uz apsūdzēto sola....viņa tak naiva beibe...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 13. jūlijs, 20:46:44 »
Oi, ziņās redzēju Vējoņa runu tajā piketā  - lai iesaistītie paši izvērtē, ops! labais!
nu, malacis! jē, jē, jē!
Pat nesaproti - raudāt vai smieties, vai abus vienlaicīgi... :(

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #22 : 2017. gada 13. jūlijs, 21:16:04 »
Es Rīgā balsoju par Bordānu un man viņš tiešām simpatizē......taču te radās jautājums!....tās oligarhu sarunas ir ierakstītas 3 (!!!!) gadus...ja kaut ko izmeklē un noklausās, tad ir likumā noteikts formāts - ko noklausās, kur tas notiek, kad un cik ilgi...neticu, ka bija atļauja uz 3 gadiem....var sekot izmeklēšana par pilnvaru pārsniegšanu....un ka tik JKP biedriem Strīķei un Jurašam nav jāatbild....un beigās tas ar būs patiesais iemesls sarunu nopludināšanai.... Strīķe uz apsūdzēto sola....viņa tak naiva beibe...

Jā, bija ierosināta krimināllieta un atzīts, ka kriminālapsūdzība nav pierādīta un lieta izbeidzama. Tagad vienotībai vajag atdzimšanu un iet vaļā antioligahiāde ;) Visi Vienotības zari saskrēja uz demonstrāciju :)  Sausai atlikums tai oligarhiādei = 0. :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2017. gada 13. jūlijs, 22:20:50 »
Bet, ko jūs vispār domājāt, ko cerējāt? Es nelasu par šo tēmu neko. Tikai virsrakstus. Pēdējais hīts ir virsraksti, ka Vējonis aicina pašiem iesaistītajiem skaidrot sabiedrībai savu sakaru ar "oligarhu sarunām". Viss, man jautājumu vairāk nav. Nē, negaidīju neko, viss kā vienmēr.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #24 : 2017. gada 13. jūlijs, 22:41:24 »
Tautas vēlētu oligarhu!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2017. gada 13. jūlijs, 22:51:08 »
Un kurš bija šodien uz tautas sapulci pie prezidenta pils?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2017. gada 13. jūlijs, 23:06:05 »
Cammai vajadzēja būt, kā rīkotājpartijas biedrei ;), es nebiju, jo neesmu Rīgā pašbrīd.
Spārk, Tu biji?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #27 : 2017. gada 17. jūlijs, 14:48:14 »
Jap, priekšvēlēšanu kampaņa no neoliberāļiem un sorosoīdiem ir sākta. Kāpēc tik agri? Tikai tāpēc, lai cilvēki atcerētos savus varoņus un glābējus, veiksme stāsta īstenotājus! Un ja kādam ir par maz, izglītības ministrija sagraus vakarskolu un speciālo skolu sistēmu, jo tie tak nespēs sevi aizstāvēt, bet budžetu novirzīsim ... iekšlietu ministrijai, jo tie neizglītotie pīpmāņu un dzērāji tak gana būs jāarestē un jāsoda! :) Bet pamatdoma, ir iekļūt socioloģisko aptauju līderos jebkādā formā, kaut vai spārdot Vienotību :)
p.s. no KNAB par oligarhu noklausīšanos atbildēja Jurašs :)       
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 17. jūlijs, 15:01:41 no tas_pats_lv »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #28 : 2017. gada 20. jūlijs, 15:09:54 »
Kā jau katru rītu dienu sāku ar rīta kafiju un ziņu izvērtēšanu... Nu ir gan vāks- Nelasīju un nelasīšu, bet  virsraksti visus noliek uz pakaļas :
http://apollo.tvnet.lv/zinas/generalprokuroru-parsteigusi-oligarhu-sarunu-izpausana-jo-tas-esot-valsts-noslepuma-statusa/801290

Ak, kungs! Beidzot ir atklāts valstij, kādi tādi "valsts noslēpumi", tiek slēpti no tautas! Izrādās, ka ja "ievēlētais oligarhs" klaji noniecina tautu, naturāli to apzog un bīda beņķu īpašniekus 100 gudro starpā, tas arī ir tas Lielais valsts noslēpums pie kura tautai nav pielaides. Tipa, tauta ir apšaubāma un nesapratīs...

http://apollo.tvnet.lv/zinas/zzs-valdes-priekssedetajs-oligarhu-sarunas-ir-nozagtas-un-maldina-sabiedribu/801299

Tā lūk. Sarunas ir nozagtas!  Interesanti, vai var saukt par nozagtu kaut ko tādu, kur cietušais nav pieteicies policijā. Man visu laiku likās, ka cietusi ir Tauta. Izrādās, cietuši būs oligarhi un augstākais varas ešelons tai sakarā liekas nav apmierināts. Un vēl, ko nozīmē "maldina" sabiedrību?!  Šai sakarā, vienkārši būtu jābrīdina oligarhus, lai nākamajās sarunās izsakās skaidrāk un lai nemaldina tautu.

Lasīt tos gabalus netaisos- riebj. Es vispār nesaprotu, kā pēc tās informācijas  publicēšanas cilvēks vispār var vēl apgrozīties kādā vadošā amata? Normālā sabiedrībā, cilvēks būtu publiski atvainojies tautai par katru "sarunās" dzirdēto teikumu, demisionējis no visām iespējamām vietām un censtos nevienam acīs nerādīties.
Vispār Pretīgi.... Arī tas, ka cik laika ir pagājis, - 100 beņķi klusē. Un tād man liekas, ka tas ir aiz bailēm, ja nu kāds iepīkstēsies, tad arī viņa sakarā nāks gaisā kāds valsts nozīmes noslēpums... un maz neliksies.
Vispār es to "Valsts  noslēpumu"iedomājos, ka tādu palielu  plauktu aiz slēgtām durvīm, kur tiek glabāti 100 gudro personīgās lietas un tai skaitā visas viņu sarunas, gadījumam... nu lai tur muti

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2017. gada 20. jūlijs, 15:25:28 »
Tā lūk. Sarunas ir nozagtas!  Interesanti, vai var saukt par nozagtu kaut ko tādu, kur cietušais nav pieteicies policijā. Man visu laiku likās, ka cietusi ir Tauta.

Sakarā ar sarunu nopludināšanu (ja vispār), cietusi ir valsts, konkrēti KNAB personā.

To arī pašreiz "cietušais KNAB" dara (skat http://nra.lv/politika/216332-kalnmeiers-tiesiskums-nenozime-ka-taisniba-tiem-kuri-skalak-kliedz.htm), skatās vai ir kas nozagts/noplūdis, vai tas ir kāda fantāzijas auglis! Tad, kad tas būs skaidrs, tad rosinās KP pret tiem, kuriem šī informācija bija jāsargā, jo tā ir iegūta ar operatīviem līdzekļiem. 

Savukārt, ja tas izrādīsies safabricējums, tad attiecīgie personāži, ja vēlēsies, varēs tiesāties ar "IR" par neslavas celšanu.  Bet nez vai viņi to darīs, jo tāda "kaku kustināšana" tikai smaku vien rada, ja atceramies, kā kādreiz Ādamsons apvainoja virkni politiķu pedofilijā. Ar ko tas beidzās? ne-ar-ko. 

Par VN. Beidz taču iedomāties, bet izlasi likumu "Par VN" https://likumi.lv/doc.php?id=41058