Autors Tēma: Policija iztraucē geju orģiju...  (Lasīts 4842 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Policija iztraucē geju orģiju...
« Atbilde #30 : 2017. gada 12. jūlijs, 15:39:41 »
Būtībā jau man ir vienaldzīgas vīriešu savstarpējas ļubestības izpausmes.  :thinking: Principā, man pašai patīk vīrieši un nav nekas pretī ja viņi savā starpā izfiltrē tos kas nav lietojami.
Mani vairāk šķebina tas, ka šamie neliek mierā jauno paaudzi, kurai sajauc galvu visā tai procesā. Tur tak ir piesaukti drausmīgi cipari! Un cik saprotu, tad augstākais priesteru slānis, atzīst, ka problēma ir  un tas arī ir viss... Kaut kad  bija dzirdēts,  ka kāds tai sakarā ir atstādināts no kalpošanas, vai ko tur ar viņiem tādos gadījumos dara... Bet pēdējā laikā tikai piesauc faktus un saprotoši māj ar galvu praidu virzienā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2017. gada 12. jūlijs, 15:48:41 »
Kaut kad  bija dzirdēts,  ka kāds tai sakarā ir atstādināts no kalpošanas, vai ko tur ar viņiem tādos gadījumos dara... Bet pēdējā laikā tikai piesauc faktus un saprotoši māj ar galvu praidu virzienā.

Kamēr tikai nosodoši kratīja ar pirkstu, nekas nemainījās... arī, ja vispirms met ar sūdu maisiņu, tad nekāda saruna nesanāk...
iespējams, (laiks rādīs) tas ir pareizi, ka mainās attieksme... jo visi tie "nepareizie" (geji, lezbietes, alkaši, narkaši, bomži utt) tomēr ir mūsu brāļi un līdzcilvēki...   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #32 : 2017. gada 12. jūlijs, 17:24:05 »
Principā, man pašai patīk vīrieši un nav nekas pretī ja viņi savā starpā izfiltrē tos kas nav lietojami.
Nu nav jau tā ka visi pederastijas piekopēji ir strikti nelietojami. Piemēram mans mīļais Fredijs Merkurijs, ar pederastiju tikai izklaidējās, jo savā būtība bija biseksuāls (dod vienalga kādu dzimumu priekšā).  Amerikā taisni stiprās vajāšanas dēļ pederastijas piekritēji ļoti bieži bija nomaskējušies par "ģimenes tēviem", kas ļoti bieži deva viņiem brīvību meklēt paša dzimuma partneri (jo heteroseksuālie ģimenes tēvi tak ar meklēja seksuālas izklaidēs ārpus ģimenes).

Mani vairāk šķebina tas, ka šamie neliek mierā jauno paaudzi, kurai sajauc galvu visā tai procesā.

Bet ko tu piedāvā, aizliegt to nevar, atļaut ...? Uz šo brīdi audzina toleranci (kas Latvijā ir amizanta parādība, jo tas nozīmē nepilngadīgo puišu prostitūcijas legalizēšanu, protams, Latvijas stilā - tu nesūdzies, es Tevi nenosodu?)
Bet visām šīm pārdomām nav sakars ar Vatikāna notikumu ;)