Autors Tēma: šovakar  (Lasīts 4040 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: šovakar
« Atbilde #15 : 2019. gada 24. marts, 12:08:18 »
Šovakar LTV1  Lustrum   

18:50LustrumLatvia, 2018     
Režisors un scenārija autors: Gints Grūbe Žurnālistes: Sanita Jemberga, Ilze Jaunalksne Operators: Andrejs Verhoustinskis Montāžas...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2019. gada 24. marts, 13:09:52 »
fakti ir ok, tikai kā tie sakārtoti un atlasīti, kuri noklusēti...piemēram, tiek pasniegts fakts, ka 1924.gadā tika izdoti stingri tikumības noteikumi - nu, tur sex pirms laulības ni,ni utt...un tūlīt tiek citēts Ļeņins! ....kāds velns ar āra vairs Ļeņins 1924.gadā, kurš kopš 1922.gada ir paralizēts un nobeidzas 1924.gada janvārī...   
Nu, kāda mārrutka pēc pie šiem tikumības noteikumiem ir jāpietin klāt Ļeņins?

Acīmredzot, dižais vadonis visu padomju cilvēkam vajadzīgo bija jau iepriekš pateicis un sarakstījis, ja reiz tika citēts, studēts un pieminēts vismaz līdz 90.tajiem ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2019. gada 25. marts, 09:19:13 »
Acīmredzot, dižais vadonis visu padomju cilvēkam vajadzīgo bija jau iepriekš pateicis un sarakstījis, ja reiz tika citēts, studēts un pieminēts vismaz līdz 90.tajiem ;)
tas tikai pierāda, ka valstij nebija konkrētas politikas attiecībā uz sex, ja jācitē pirms cik tur gadiem "klasiķa" teiktais...Ļeņina stiprā puse - kā sagrābt varu, bet par sex piesavinājās baznīcas baušļus un tur nekā nepareiza nebija...filmā viss sabāzts čupā, lai radītu skaļu fonu - sex ir tēma, kas visus interesē...   
Piemēram, stāsts par Liepnieka tēvu -"Liesmas" galveno redaktoru, kuru atlaida no amata, jo gribēja šķirties no sievas, - kāds tam sakars ar sex? ....parastas tarakānu cīņas par varu, jo  ja būtu Vosa medību čoms - viss būtu ok...tagad atradās iemesls, lai tai amatā iebīdītu  kādu citu ..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2019. gada 31. maijs, 16:53:34 »
Šovakar LTV7 22.00   

iesaku! :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #19 : 2019. gada 31. maijs, 17:26:47 »
Padomāju un nolēmu piebilst, ka tā tāda veču filma....vīriešu nīdējām  nav jāskatās...bet tām, kuras vēlas saprast, ko puiši runā...esmu līdzīgas sarunas veicis ar saviem draugiem, man filma patika :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2019. gada 31. maijs, 23:25:18 »
Pilnīgi stulbi garlaicīga filma, ar veču nīšanu nav nekāda sakara.
Vai tik kaut kas līdzīgs nebija par Itāliju -tikpat slikti

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2019. gada 01. jūnijs, 13:04:40 »
Es taču brīdināju, ka tā ir veču filma...un nav bojeviks, bet vīru sarunas, kurus interesē ari literatūra, kino, sievietes utt...nu, sievietēm nesaprast vīru draudzību un sarunas, jo sievietes nezin , kas tās tādas ...jā, dāmam var gadīties garlaicīgi, kā kungiem gadās ar tiem mīlas viesuļu seriāliem

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2019. gada 01. jūnijs, 14:11:47 »
Tādēļ jau tas nav jāsauc par filmu. Pietiek ar radioraidījumu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2019. gada 01. jūnijs, 14:20:30 »
Tiešām, vīrieši savā starpā tik neinteresanti sarunājas?  :taunt: (un es neesmu Mīlas viesuļa līmeņa auditorija)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #24 : 2019. gada 02. jūnijs, 00:46:41 »
tak, ok....nevajadzēja man te līst ar šis filmas ieteikšanu...tas bija personīgi, un to vajadzēja paturēt pie sevis....aizmirstiet!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2019. gada 02. jūnijs, 00:51:18 »
nakatiņ  :big_hug: neapvainojies!!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2019. gada 02. jūnijs, 06:55:57 »
diezgan reālistiski un nesamāksloti, kā divi tāda statusa un nodarbošanās čomi var runāties. Bet vai par to jāuzņem filma.. nez. Es izturēju stundu :angel:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2019. gada 02. jūnijs, 08:28:55 »
Man vīrs arī vīriešnīdējs izrādījās :D pusceļā aizmiga... es arī...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #28 : 2019. gada 02. jūnijs, 13:09:29 »
Miegamices! :)

Atslēdzies tuk

Atb: šovakar
« Atbilde #29 : 2022. gada 18. marts, 08:59:48 »
Piekdienās pēc "Panorāmas" būs Benjamiņa, ja kāds vēl nav redzējis. Šodien 1.sērija.