Autors Tēma: Izlaidumi  (Lasīts 1398 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Izlaidumi
« : 2017. gada 08. jūlijs, 20:13:28 »
Esmu piekususi. No izlaidumiem. Bērndārznieki, pamatskola, vidusskola, bakalauri, maģistri. Traks var palikt.
Kad tas beigsies?  :angry:

Atslēdzies tuk

Re: Izlaidumi
« Atbilde #1 : 2017. gada 08. jūlijs, 20:28:16 »
Kad beigsi mācīties, tad arī beigsies ;) :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2017. gada 08. jūlijs, 20:38:19 »
Ja ģimenē, tad gan jau beigsies, kad visi izskolosies, ja vien Tev nav 9 bērni ik pa gadam. Ja ārpus savas ģimenes - vnm var ignorēt.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #3 : 2017. gada 08. jūlijs, 20:47:35 »
Ne jau man tie visi beidzēji. Manējām esam iztikuši tikai savā lokā bez pompozām pusdienu taisīšanām entajiem radiem. Bet tak uzaicina. Mağistrs , 25 gadu zellis, un man jāvico sveikt  :rat: Jeb radu bērnam 9. klase - tas kāds baigais sasniegums? Izlaidumu kults, vot, kas tas ir.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #4 : 2017. gada 08. jūlijs, 20:52:06 »
Ne jau man tie visi beidzēji. Manējām esam iztikuši tikai savā lokā bez pompozām pusdienu taisīšanām entajiem radiem. Bet tak uzaicina. Mağistrs , 25 gadu zellis, un man jāvico sveikt  :rat: Jeb radu bērnam 9. klase - tas kāds baigais sasniegums? Izlaidumu kults, vot, kas tas ir.
Mani izbrīna tas maģistra izlaidums. Tas, ka tad arī aicina radus. Pēc dzīvē novērotā  - bērndārznieki, pamatskola, vidusskola, bakalauri, maģistri - katrā nākamajā pakāpē izlaiduma nozīme mazinās, uzaicināto radu paliek mazāk...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2017. gada 08. jūlijs, 21:05:09 »
Vecākā meita videni beidza, aizgājām tikai vecāki uz svinīgo (vietu skaits bija ierobežots), tad papusdienojām restorānā, vēlāk beidzēja aizdevās uz skolas balli. Viss. Nekādu radu svīšanas zālē, lai iedotu puķi, nekādas radu pusdienas (kas tad tâs būtu taisījis, tad jau man saimnieces vajadzētu!). Visiem svētki un apmierināti. A pietiek parādīties Latvijā uz izlaidumu laiku, tā atvaļinājums jāpavada pa izlaidumu zālēm

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2017. gada 08. jūlijs, 21:20:10 »
Nu bet vai tad kāds spiež iet? Tas, ka nespēj "nē" pateikt, tā jau cita tēma...  Neietu, nebūtu te jāsūdzas... Ja izvēlies iet - ko tad sūdzies?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2017. gada 08. jūlijs, 21:21:42 »
Kad latvieši drūmi - slikti, kad priecājas un svin - atkal slikti

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2017. gada 08. jūlijs, 21:23:30 »
Pa daudz svin