Autors Tēma: aspirīns  (Lasīts 2680 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: aspirīns
« Atbilde #15 : 2017. gada 14. jūlijs, 08:35:17 »
Zin ko saka babuls videejais, ja tam dara zinaamu, ka pret muguras saapeem visefektiivaakais liidzeklis ir vingroshana? Kaa nav kauna njirgaaties par vecu cilveeku! Pat ja tam "cilveekam" ir 52...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2017. gada 14. jūlijs, 08:59:03 »
Hi hi, vai kāds ir redzējis ģā saietus? Piedodiet par riebeklību, bet 90% indivīdu ar patoloģisku aptaukošanos un prāta spējām vidēja oligofrēna līmenī. Vienīgais, kas ir svarīgs - kafijas galds. No farmāču galdiņiem tiek savāktas bukletu kaudzes, neskatoties kāda tēma un kāds preparāts, labi, ja pieejamas pildspalvas un končas - grābj no abām lietām riekšavām. Tikvien, ka neplūcas un tašas nevicina ap galvu.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2017. gada 14. jūlijs, 13:17:01 »
Zin ko saka babuls videejais, ja tam dara zinaamu, ka pret muguras saapeem visefektiivaakais liidzeklis ir vingroshana? Kaa nav kauna njirgaaties par vecu cilveeku! Pat ja tam "cilveekam" ir 52...
Kā es šim piekrītu. Ļauži pa lielākai daļai ir par slinku kaut jel ko darīt savas veselības labā, kaut ļoti daudz var panākt ar to pašu vingrošanu, ar saprātīgāku ēšanu, ar vienkāršiem tautas līdzekļiem, ar attieksmi pret dzīvi. Nē, iet pie ārsta - dod man to brīnumtableti, kas mani izārstēs! Bet, kā teica kāds austrumu gudrais, mēs kopā esam trīs - pacients, ārsts un slimība. Divi stiprāki par vienu. Kurā pusē nostāsies pacients, tas arī uzvarēs. 

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #18 : 2017. gada 16. jūlijs, 18:32:25 »
Pirms padsmit gadiem izoperēja liesu. Dakteris ieteica regulāri lietot sirds aspirīnu, lai trombus šķīdinātu. Lietoju regulāri, izņemot gripas laikā nē, jo aspirīns noārda asinsvadu sieniņas. Regulāri nododu visas analīzes utt. Viss OK.
Kuņģis turas normas robežās un niķojas tikai tad, kad ēdu asus ēdienus.
Tā kā aspirīna briesmas ir stipri pārspīlētas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2017. gada 16. jūlijs, 21:07:20 »
Tīri teorētiski tam, ka asinsvadus jāpabirstē, visādas "bļaškas" jāizšķīdina un asinsrite jātur kārtībā, lai neaizaug kā netīra kanalizācija - piekrītu. Bet man priekš tam ir netradicionālā medicīna, bez nevēlamām blaknēm.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2017. gada 18. jūlijs, 08:38:33 »
asinsrite jāiztīra ar regulāru pulsa paaugstināšanu aerobā slodzē. Nevienas drapes nestāv klāt