Autors Tēma: vīramāte pret  (Lasīts 4428 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

vīramāte pret
« : 2017. gada 13. jūlijs, 09:05:10 »
Man divreiz ir iznācis redzēt, kad nākošā vīramāte ir pret sava dēla laulībām....tàdā līmenī, ka nenāk uz kàzàm...
Toreiz vēl pats biju jauns gurķītis 20+, visi tūlīt beigs augstskolu vai jau beiguši...man nekad nav nācies līst pēc vārdiem kabatà, laikam tāpēc bieži tiku iesaistīts kàzu organizēšanā un to visu redzēt..
Galvenais šo topošo vīramāšu arguments - šīs vedeklas nemīl manu dēlu, grib tikai apprecēties...
Bija pret, ka teica - tikai pāri manam līķim...un jā, viena nomira un dēls rīkoja kāzas....otra nenàca ne uz zagsu, ne uz svinībām...tēvs atnāca uz zagsu.
Ko varu teikt pēc 30+ gadiem un ar savu šìsdienas pieredzes bagàžu?
Šīm vīramātēm bija 100% taisnība...laiks to pieràdīja..
Tātad ieteikums dēliem, ja mamma saka, ka šo nevajag precēt vai tikai pāri manam līķim!....klausīt mammu!...viņai lielàka dzīves pieredze un arī sievietes pazīst labàk...

Atslēdzies Spārka

Re: vīramāte pret
« Atbilde #1 : 2017. gada 13. jūlijs, 09:10:57 »
Un, ja tas pats ar sievasmāti?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2017. gada 13. jūlijs, 09:17:07 »
Latvijā vispār tiek šķirts 70% laulību, pārējās droši vien izbeidzas tādēļ, ka viens no laulātajiem nomirst...tāpēc nafik vispār precēties??!  :sarcasm:

Es ar savu pieredzes bagāžu diezgan droši varu teikt, ka šādas negantas valdonīgas vīramātes/sievasmātes arī ir iemesls laulības šķiršanai. Vispirms jau viņas savu bērnu ir sačakarējušas, un pēc laulībām, kas notikušas pret viņu gribu, turpina čakarēt abus laulātos.

Mans padoms ir laulātajiem dzīvot savu dzīvi un norobežoties no šādām vīramātēm/sievasmātēm. 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2017. gada 13. jūlijs, 09:18:12 »
Es tik esmu redzējusi totāli sagruzījušos meitu tēvus par topošo znotu, arī nupat vēl :D

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #4 : 2017. gada 13. jūlijs, 09:40:04 »
Es 4x vīramāte.
Visas draudzenes/vedeklas patikušas/patīk. Mani gudrie dēliņi taču nevar būt tik dumi, ka sliktas otrās pusītes atrastu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2017. gada 13. jūlijs, 09:44:09 »
Agrāk, pirms auto automātiskās slēdzenes, kā varēja pārbaudīt vai meitene ir īstā?
Kad esi uzaicinājis meiteni uz satikšanos, esi aizbraucis viņai pakaļ uz màju, tad sēdinot iekšā auto (protams, uz priekšējā sēdekļa) - tu atslēdz ar atslēgu viņas durvis, atver un palīdzi iesēsties....pēc tam dodies apkārt auto uz savu vadītàja vietu....ja meitene ir īstā, tad viņa tikmēr pastieps savu rociņu un izvilks tur to puļķīti (kādreiz bija tàdi) un jums nevajadzēs bàzt auto atslēgu durvīs un tās slēgt vaļā...
Ja meitene nav ìstā, tad viņa sēdēs kā princese un neliksies ne zinis...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2017. gada 13. jūlijs, 10:07:27 »
Es 4x vīramāte.
Visas draudzenes/vedeklas patikušas/patīk. Mani gudrie dēliņi taču nevar būt tik dumi, ka sliktas otrās pusītes atrastu.

tieši tā! :) 
bet ja nevar dēlu/meitu līdz 40 gadiem no pupa atlaist vai mēģina bērnu dzīvi izdzīvot, tad pa gabalu no tādām... 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2017. gada 13. jūlijs, 10:18:58 »
Nevar jau zināt, ja vīrenei tā vedekla tomēr būtu patikusi, varbūt tāpat būtu izšķīrušies.
Zinu gadījumu, kur pēc šķiršanās virene ar vedeklu turpina labās attiecības,
bet savu dēlu nosoda par ģimenes izjaukšanu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #8 : 2017. gada 13. jūlijs, 10:20:52 »
Agrāk, pirms auto automātiskās slēdzenes, kā varēja pārbaudīt vai meitene ir īstā?
Kad esi uzaicinājis meiteni uz satikšanos, esi aizbraucis viņai pakaļ uz màju, tad sēdinot iekšā auto (protams, uz priekšējā sēdekļa) - tu atslēdz ar atslēgu viņas durvis, atver un palīdzi iesēsties....pēc tam dodies apkārt auto uz savu vadītàja vietu....ja meitene ir īstā, tad viņa tikmēr pastieps savu rociņu un izvilks tur to puļķīti (kādreiz bija tàdi) un jums nevajadzēs bàzt auto atslēgu durvīs un tās slēgt vaļā...
Ja meitene nav ìstā, tad viņa sēdēs kā princese un neliksies ne zinis...

Tātad es  nemūžam nebūtu īstā. Un ne jau tāpēc, ka slinkums vai lepnums.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #9 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:01:54 »
Tātad es  nemūžam nebūtu īstā. Un ne jau tāpēc, ka slinkums vai lepnums.

Vienkārši, rokas par īsām :).

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:09:16 »
Pilnīgi piekrītu daddy. Tā "audzināšana" un jaukšanās ar savu viedokli visticamāk arī lielāko daļu no tām laulībām galu galā izjauca. Jo tādu čakarēšanos pieciest normāla negribēs. Un kad nu džeks tomēr būs sabriedis tikt pāri mātes viedoklim, tad jaunkundzei tas memmītis varētu būt jau piuegriezies un love novītusi.
Tādas mātes vajag patriekt uzreiz un neļaut čakarēt savu dzīvi. ... ja nu šo kāds memmītis lasa: tas ir vienīgais veids, kā dzīvot savu dzīvi.
Vsp arvien vairāk nostiprinās viedoklis, ja mātes lv nahrenizētu, kad jaunākajam paliek 18 , vairumam jauno pieaugušo būtu daudz jēdzīgākas dzīves. OK, ir kulturāli izņēmumi (kā Alstere), bet tas ir retums.
Vairums ir mūžīgi neapmierinātās, kam nekas nav labi un vajag, lai bērni turpinātu izdabāt viņām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:16:07 »
tu gan sliktā vidē dzīvo

Atslēdzies samtene

« Atbilde #12 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:23:54 »
Varbūt, ka mammā ir jāieklausās, bet ne jāklausa!

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:25:25 »
Reno, var būt. Vai uzskatu par nenormālām lietas, ko vairums slimās masas uzskata par OK esam ;) LV tomēr ar ļoti damagotu masu. Pat ja tas bija domāts kā personīgs uzbrauciens :P . Un runa ir par it kā no malas normālām ģimenēm. Ar studējušiem utt bērniem. Bet tās mātes no 10 vismaz 8 pieaugušo bērnu dzīvi bojā, nevis uzlabo vai kaut liek mierā. Egoistiskas - gaida, ka izdabās utt, kgan pašas vēl ir pilnīgi darbspējīgas. Un jā, arguments KO kaimiņi padomās, ir savrīgāks par bērna emocionālo labklājību(kas vsp ir svarīgāka par materiālo, bet nereti nāk komplektā). Tad nu neviena sieva nav gana laba un loģiski ka normālas no tādas aplikšanas, kas gan jau arī bērnā ir iesēdusies (pašam nesaprotot, ka pavairo mātes tarakānus), paņems un notīsies pat ja sākumā love bijusi. Mazāk normāla mazohistiski cietīs vai tiešām TIK ļoti grib apprecēties (jo ko tad kaimiņi teiks :D )... nu kas labs uz tādiem pamatiem var sanākt?
Jā ~2 ir foršas un atbalstošas. Bet 1 no tām ļooooti turīga (lv bagāta) kopš dzimšanas un ar pilnīgi nestandarta (vidējam lv) redzesloku un domāšanu.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 13. jūlijs, 11:52:23 no tex »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:30:24 »
Domāju, domāju, kur tādas mātes var dabūt redzēt.. Atcerējos, jā, viena ir, un tā ir konkrēti S kunga māmiņa. Bet, par laimi, viņai ir 3 dēli, un tas, kurš "manējais", viņu galīgi galvā neņem.