Autors Tēma: grēksūdze  (Lasīts 8369 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: grēksūdze
« Atbilde #30 : 2017. gada 15. jūlijs, 00:43:24 »
..tas ir jau cits stāsts, par citu beibi
Par to pašu gan.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2017. gada 15. jūlijs, 00:55:15 »
Ai, nu problēmu ir daudz, jo neprotu izvēlēties...esmu džeks, pie kura beibes stājas rindà jai kop§ skolas  laikiem...tiko sastrīdos ar draudzeni, tad viņas draudzenes ir nàkošajà dienà klàt in stàsta , ka ir tàs vienīgās un īstās...esmu ìstais sakņu princis un nesu to krustu...tas nabv viegli...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #32 : 2017. gada 15. jūlijs, 07:04:39 »
Ai, nu problēmu ir daudz, jo neprotu izvēlēties...esmu džeks, pie kura beibes stājas rindà jai kop§ skolas  laikiem...tiko sastrīdos ar draudzeni, tad viņas draudzenes ir nàkošajà dienà klàt in stàsta , ka ir tàs vienīgās un īstās...esmu ìstais sakņu princis un nesu to krustu...tas nabv viegli...
Jāāā, jāāā, jūtu līdzi... Nav viegli, kad tā lenc. Pareizi dari, ka mūc no viņām visām, labāk pasēdēt autobusa pieturā un pa***čīt uz sētas krāsotāju ielas otrā pusē.
 :sarcasm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2017. gada 15. jūlijs, 09:28:13 »
Kvadra, man patīk vērot un klausīties putnu dziesmās...pat Rīgas parkos....tu esi tur un klausies, diemžēl lakstīgalas nav, bet citi skaisti dzied....lūk, tu klausies putnus un redzi, ka pa parku iet jaunie un ausīs pleijeru austiņas...gribas nàkt klāt un tād izraut, muļķi tàdi! ...bet,protams, to nedaru...
Kvadra, laikam §odien aizbraukšu uz Rīgas Zoo un kàdu stundu vērošu zebras....kad tās uzgriezīs muguru un atràdīs savu pakaļu, uzmini par kuru es tobrīd domàšu? ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #34 : 2017. gada 15. jūlijs, 12:03:07 »
sākums tēmai bija daudzsološāks(visās nozīmēs )  :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2017. gada 15. jūlijs, 16:22:01 »
Jaa... nu traki... lenc tebi tjuuneetas beibes naudas peec... nu kaa taadaam atteiksi...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2017. gada 17. jūlijs, 09:16:14 »
Jaa... nu traki... lenc tebi tjuuneetas beibes naudas peec... nu kaa taadaam atteiksi...

Naudu vajag šīm prasīt! skat, otri citronu sakasīsi :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2017. gada 17. jūlijs, 18:45:38 »
nē, nu laikam tas citrons kopš 90tajiem ir iztērēts :D un beibes aizklīdušas.

A par pašu sākotnējo tēmu, kas tur tāds... Tik vajadzēja tam #$%#$% pateitk par ko tiek dauzīts vai briesmīgi apskādēt aprīkojumu, lai neiedomājas ko tādu kādreiz atkārtot, citādi nekādas mācības un garantijas, ka atkal ko tādu neizstrādās.