Autors Tēma: trepju pakāpienu ražotājs  (Lasīts 5935 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

trepju pakāpienu ražotājs
« : 2017. gada 19. jūlijs, 23:48:20 »
Meklēju. Saziņai var izmantot šo platformu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

Re: trepju pakāpienu ražotājs
« Atbilde #1 : 2017. gada 20. jūlijs, 09:36:03 »
Mēs pakāpienus pasūtījām Latvijas Finierī, līmēti , 3 cm. izskatās normāli, bet jāliek uz rāmja. Optimāli  būtu biezāki, 4- 5 cm
Jau gatavi nokrāsoti pasūtītajā krāsā. Sāka dilt pēc gadiem 5  Izgatavoja uz mm pēc rasējuma, lokveida kāpnēm

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2017. gada 20. jūlijs, 14:54:52 »
Nē ar finieri negribu strādāt
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2017. gada 20. jūlijs, 15:00:20 »
Nu finierim toč ir kā reiz pakāpienu plāksnes, pat ar reljefu, un nemirkstošās. Var nopirkt plāksni kādi 50 mm un lai meistars, ja ir labs štrums - sašķērē kā tīk, visādos kauč līkločos. Tikai pēc plāksnes gan jabrauc diviem makaniem vīriešpukām.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2017. gada 20. jūlijs, 15:24:32 »
es parasti tādos gadījumos  ievērtētu pakāpienus man zināmās mājās, un jautātu pēc firmas vai meistara koordinātēm.
Es vairāk paļautos uz privāto sektoru, noteikti ir ļoti labi meistari ar visu materiālu klāstu. Es tā ārdurvis pasūtīju. Un meistaram ar kuru runāju bija jau savs "portfolio" ar foto un adresēm, kur tās durvis var aptaustīt. Ar rezultātu esmu ļoti apmierināta.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2017. gada 20. jūlijs, 15:53:24 »
Man atkal lakotie koki nepatīk. Finieri uz vietas izgriež, man patīk ka malai kārtas var redzēt un vispār patīk kā materiāls

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2017. gada 20. jūlijs, 16:37:51 »
tieshaam man laikam burti pietruuka :) pardon

man nevajag vienai trepei, man vajag razjotaaju kursh grib razjot trepju pakaapienus tirdznieciibas DE, man ir veikals, man ir ebay, man vajag jaunu sadarbiibas partneri!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2017. gada 20. jūlijs, 16:48:59 »
NU VAI ZINIES!!!!