Autors Tēma: Viss! Nekad vairs  (Lasīts 4557 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Viss! Nekad vairs
« : 2017. gada 21. jūlijs, 12:41:24 »
Vīriešus es protams mīlu. Un neredzu šai faktā neko kriminālu. Protams, ka mīlu izvēlīgi un atturīgi, jo cienu valsts likumdošanu sākot ar Satversmi un beidzot ar vietējās pašvaldības lēmumiem.
Tieši tāpēc neforsēju notikumus. Pieņemsim, ka vienā brīdī man būs par maz ar kaķi un es atkal iegādāšos sev vīru. Šis būs tik tālu zaudējis modrību, ka nodzīvos ar mani pāris nedēļu un iekraus man pa tauri, jo visam ir savas robežas. Nojaušu , ka ar divām nedēļām man pilnīgi pietiks lai apgaismot šamo par savu pasaules, valsts iekārtas un ģimenes dzīves redzējumu – un tas nav priekš vīrieša vājiem nerviem. Šams protams gribēs oponēt un izteiks savu viedokli manuāli, par ko nav paredzēts neviens kriminālais pants, jo ģimenē diskusiju procesā, katrs izpaužas kā prot un valsts tur neiejaucās. Tipa, kas  zina, varbūt šiem tāda  priekšspēle un valsts nevēlās būt trešais dalībnieks šajās rotaļās.
Nav jau gluži tā, ka man šai jautājumā nav nekādas pieredzes. Teikšu vienu, apprecēt vīrieti  ir vienkārši, bet tikt pēc tam no viņa vaļā ir gandrīz neiespējami. Nē jau, neviens līdz šim dūres mana deguna priekšā nav vicinājis, kas  rada zināmu izbrīnu, jo manā skatījumā šad tad būtu pelnījusi gan. Vienkārši nevēlos izaicināt. Nav ko pieradināt, lai ganās savvaļā.
Vien’vārd sakot, vairs neprecos, jo cienu Kriminālkodeksu. 

Atslēdzies tuk

Re: Viss! Nekad vairs
« Atbilde #1 : 2017. gada 21. jūlijs, 13:13:10 »
Īsti nesapratu, bet ja plānā nav ģimene un bērni,
tad taču var būt kopā ar vīrieti, bet dzīvot atsevišķi un bez juridiski noformētiem
statusiem. Un bez problēmām attiecības pārtraukt.
Ja ģimenē bērni, tad pat pārtrauktas attiecības tāpat nebūs pārtrauktas,
jo tāpat paliksiet tēvs un māte.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2017. gada 21. jūlijs, 13:42:50 »
tuk, par to arī runa.  :coffee:
brīvās attiecībās vairāk vienlīdzības. Ja tevi nekas cits, izņemot mīlestību nesatur kopā, tad liekas kalnus apgriezīsi otrādi, lai to nezaudētu. Un šajā gadījumā, tas attiecās uz abiem.
kad iedod vīrietim brīvību, izrādās, ka viņam to nemaz tik dikti arī negribās

tai pašā laikā nostrādā vecie labie reflekši, kad skatās uz jauno paaudzi. Kaut kā gribās, varbūt drošības pēc, lai lai tos papīrus sakārto. Kaut gan, kāda tur drošība? Ja cilvēkam uzliek rāmjus, viņš jūtās iegrožots. Pasaule kaut kur tur aiz loga, bet te četrās sienās no tevis gaida kaut kādu pienākumu izpildi. Principā, nav izvēles. Tai pašā laikā, pirmajā variantā nav spiesta lieta, vienkārši dari, jo vēlies ko labu otram un arī tas ar prieku tiek pieņemts.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2017. gada 21. jūlijs, 13:56:37 »
Nu uz Zviedru ģimeni es te nevienu nemudināšu, bet Somijas piemērs gan ir sakarīgs, dzīvo kopā līdz iesēts bērns, un tad jau vairs nekur neliksies (ak godīgi tie somi! - hmmm, vai Latvijā ar tā varētu nemaz nezinu?).

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2017. gada 21. jūlijs, 14:20:33 »
...vairāk vienlīdzības. Ja tevi nekas cits, izņemot mīlestību nesatur kopā, tad liekas kalnus
apgriezīsi otrādi, lai to nezaudētu
...jo vēlies ko labu otram un arī tas ar prieku tiek pieņemts.

Nu, tas viss iespējams arī juridiski noformētās attiecībās.
Atslēgas vārds - mīlestība :)
Smakt un nejusties brīvs, pienākumu nomākts cilvēks var justies jebkādās
attiecībās, ne vien tajās, kas starp vīrieti un sievieti...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2017. gada 21. jūlijs, 14:26:54 »
Ļoti vētrains pieteikums, kas liek domāt par zināmu trauksmi šajā jautājumā.
Vaita kāc spiež precēties? Dzīvo mierā, guli ar ko gribi, kas kam daļas.
Izrādās, ir vīrieši, kas mēdz kraut pa tauri sievietei?!?! Tas kaut ko liecina par sievietes izvēli un sevis pasniegšanu manuprāt. Es nepazīstu tādus vīriešus, vismaz sabiedrībā, kurā uzturos, tādu nav.
Pārējais tak pofig, pasaulē pietiek precētiesgribošo sieviešu priekš tiem vīriešiem, kas kāro apprecēties. Problēmas manuprāt nav.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2017. gada 21. jūlijs, 14:28:51 »
"Olguča pārdomas pēc spoža bildinājuma noraidīšanas".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2017. gada 21. jūlijs, 14:47:15 »
Jā, ja pēc divu nedēļu kopdzīves iekrauj pa tauri,
tad kopdzīve ar kaķi, tiešām ir labāka izvēle.

Man tas Olguča texts atgādināja bērnībā lasītu pasaku, kur meitai atbrauca
precinieks un viņa gāja uz pagrabu pēc cienasta, ilgi nenāca atpakaļ,
gāja meitu meklēt un atrada gauži raudam - meita bija domājusi,
mēs apprecēsimies, mums piedzims bērns, es viņu sūtīšu uz pagrabu,
uz vecajām trepēm kritīs un pagalam būs ... Un tā nu meita raud...

No sērijas - kā būtu, ja būtu... :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. jūlijs, 15:06:06 no tuk »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2017. gada 21. jūlijs, 15:04:31 »
Nekad neesmu izpratusi un sapratusi tās sievietes, kurām apprecēties nozīmē nez kādu debesu mannu. Un vismazāk man saprotamas tās madāmas, kuras priekš tam gatavas apbērnoties.
Ja nu kungs ļooooti grib precēt, tad var padomāt. Bet pie pirmās pazīmes, ka mēģinās fiziski ietekmēt - fitj!- pa durvīm laukā un aizmirst adresi. Vienalga kurš.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2017. gada 21. jūlijs, 15:08:30 »
kamēr es te bodes ķemmēju, tikmēr olguča vietā ir viss pateikts  ;) .
Par to taures apskādēšanu man ir vienīgais  dzīvē, bet regulārs piemērs - kaimiņos aiz sienas. Vismaz reizi divās nedēļās jaukumam ir zila acs. Par iemesliem nejautāju, man patīk kad ir intriga ....  :ou:
par to precēšanos, jau labu laiku saņemu tiešus un netiešus mājienus. Palieku domīga un tas man bojā garīgo, jāsaka. Es ir konservatīvs eksemplārs un man  īpaši neko negribās mainīt savā dzīvē kur viss skaidrs un  jauki sakārtots. Kaut gan, savā laikā  būt precētai man pat ļoti patika. Ir tur zināmas priekšrocības, kad vecis vienmēr pa rokai.  :blushing:
Bet līdz ko sievišķis tiek pie brīvības un ja pāris gados šim nav sagrozīta galva, tad jams dabū svaigu gaisu plaušās un  priekš precēšanās  nav lietojams.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2017. gada 21. jūlijs, 15:48:54 »
Tiem, kas jau ir paprecējušies vispār ir ļoti grūti ko tādu atkal iesmērēt, tad interesanti pavērot, kā piedāvātājs lokās zušveidā un izgudro dajebviskautko - piemēram, sabāž, kā kāmis, savas parpalas pa otra stūriem vai izdomā, ka poza XXXXXX ar būšot, bet pēc kāzām, vai gluži otrādi - tādas pozas izgudro, ka pārrunas turpinās traumās.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 21. jūlijs, 17:12:26 »
Man īstenībā gribas Olgucim gribas uzdziedāt - neraudi ne asariņu, drīz būs jauna vasariņa :) - tik nostalģisks es esmu vēsās vasarās :) :ligo:

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 21. jūlijs, 17:14:13 »
No kā nāk tie mājieni -no potenciālās preces vai tantēm?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2017. gada 21. jūlijs, 18:52:01 »
Kādām, k Čertu "tantēm" ...  Man vispār liekas, ka viedoklis par radu ciešām saitēm šīs valsts robežās ir, maigi sakot, pārspīlēts. Spriežot pēc radu rakstiem, man tādas, protams, kaut kur ir. Un tas arī ir viss, ko es par tādām zinu. Līdz ar to, nedomāju, ka viņu viedoklis man būtu svarīgs.
Vienkārši, ja tev sāk uzdot jautājumus, - vai esmu iedomājusies par iespēju kopā dzīvošanai un kā es to iztēlotos, vai kam ir jānotiek, lai es uz ko tādu parakstītos. Tad es palieku tramīga. Vispirms tāpēc, kālab man vispār kaut kas jāmaina savā dzīvē. Otrkārt tāpēc, ka cilvēkam patiešām nav ne vainas un pāri darīt negribās. Kaut kā tā...
Tikai nepieminiet mīlestību, šai ziņā esmu imūna. Jau kopš 20 gadiem, kad kad sapratu, ka arī tai reiz pienāk gals un tas ir pārāk sāpīgi, lai es sev pieļautu tik tālu darīt pāri, tāpēc protu sevi nobremzēt. Bet man prieks, ka kas tāds bija piedzīvots.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2017. gada 21. jūlijs, 18:53:58 »
Man patiik olgucha piegaajiens...