Autors Tēma: Mēbeļu restaurēšana  (Lasīts 3709 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Mēbeļu restaurēšana
« : 2014. gada 04. novembris, 17:02:21 »
Atvaino, Olguci, izņēmu šo ārā no logu līmēšanas tēmas, varbūt kāds vēlāk gribēs sameklēt, lai var atrast. /ar cieņu, admin/
__________________________________________________________________________________
Nu man ir novirzes - es no tā kaifu ķeru  :blushing:
re kur no vecās koridora iekārtas  uztaisiju viesu istabā stalažu (6 gadus nokalpoja :laugh: )

[attachment deleted by admin]

« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 04. novembris, 23:35:57 no Spārka »

Anete Goba

• Viesi
Re: Mēbeļu restaurēšana
« Atbilde #1 : 2014. gada 04. novembris, 17:11:36 »
Smuks mincis. Tikai nesaki, ka pati ar savaam rokaam to taisiiji.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2014. gada 04. novembris, 17:29:02 »
Habibi - a kas tur ko taisīt"?  :blushing:  Tur bija vecā tradicionālā  krievu laiku koridora mēteļu karināma iekārta ar antresoli un garo penāli malā. Pēc koridora remonta gribēju  to izmest, bet tās  kastes smuki saskrūvētas, žēl palika - Noņēmu visām kastēm durvis nost. Garo penāli noliku slīpi, virsū antresoli, un no mēteļa  pakaramās kastes vienkārši ar elektriski  frēža zāģīti nozāģēju augšu un apakšu. Tad visu sakombinēju (mēteļu pakaramo kastes augšu uzliku otrādi - iznāca smuka kaste  - foto pašā augšā kreisā pusē) un tai pārmetu pāri no garā penāļa durvis (iznāca kaste ar vāku - tur visādus štruntus varēja samest). Aizbraucu uz depo - paņēmu spilgti sarkanu krāsu  pirmā dienā - vienu kārtu, otrā - otru. Un mēbele gatava. Tas aizņēma  pirmajā dienā 4 stundas apmērām, otrā vienu. Man priekš sevis laika nav žēl
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 04. novembris, 17:32:21 no olgucis »

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 04. novembris, 17:32:29 »
Nu, Olguci, tu dajosh!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2014. gada 04. novembris, 17:37:38 »
Redz, tā ir diagnoze, kam vēl tāda figņa galvā ienāks. :blushing:  Teiksim, kas tāds

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 04. novembris, 17:47:14 »
Mjaa, kjebliishus - pirmo ar otro - kopaa nesaistu. Tu taksh dveeselee maaksliniece.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2014. gada 04. novembris, 17:48:29 »
Tur ar mākslu vien nepietiek, vajag vēl čuju, ņuhu un poņu :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2014. gada 04. novembris, 17:51:07 »
ķeblis bija pusigadsimta vecs, bet tik stabils, ka vēl tikpat nokalpotu. Bet pēc paskata nekur neiederējās. A man guļamistabā prasijās pēc kāda beņķa, kur  drēbes nomest... Nu ja - es pati sev radu problēmas  :blushing: 
Vairāk bilžukus nelikšu ... tāpat par daudz  :faint:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2014. gada 04. novembris, 17:54:22 »
Varbūt iecelt atsevišķā tēmā? Baigi iedvesmojoši tomēr.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2014. gada 04. novembris, 17:56:42 »
nu karma tāda... es ir tehnologs pēc pirmā diploma. Princips jau visur ir viens - iedomājies gala rezultātu - sapni. Paskaties, kādi materiāli un līdzekļi ir rezervē. Pārdomā etapus, nu kādā secībā to darīsi - to visu var  pie TV sēžot izdarīt .  Tad mēģini sevi savaldīt,- tipa - a nafig man to vajag?  :computer:  Un ja neizdodās, tad tik uz priekšu  :banhead:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #10 : 2014. gada 04. novembris, 18:12:11 »
Olguci, tu esi malacis! Šķiet es tevi saprotu.

Esmu gājusi vēl tālāk - pie miskastēm kāri apskatu izmestās mēbeles un mēbeļu daļas. Koridorī man ir līdzīga stalaža, kas savā pirmajā dzīvē bija zapts burku plaukts kādā pagrabā.

Vēl esmu iecienījusi līmētās galdniecības plates, Krūzā  pa pāris latiem. Tā tiku pie jaunas un lielākas virtuves galda virsas, plauktiņa. (2 plates, kokam domāta špaktele salaiduma vietai, lineļla + terpentīns eļļošanai, pāris skrūves)

Ļoti patīk galdniecības darbi!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2014. gada 04. novembris, 22:20:03 »
Nu pirms, man tās  koridora iekārtas ķastes pārtapa par viesu istabas sekciju, viņas gadus trīs kalpoja par grāmatu skapi... turpat koridorī.  pieskrūvēju  vairākus dēļus un  saliku pilnu plauktu - grāmatu par daudz un viesu istabā mani visi tie klasiķi sāk nospiest psiholoģiski - tāpēc paretināju. Bet aizmirsu, ka nav nekā smagāka par grāmatām, plaukti sāka ielocīties. Sapratu, ka tā fiksā ideja ir galīgi garām... bet tāpat nebija mācība  :talking: - neizmetu  :blushing: . Bet grāmatas tāpat tur palika, bet šoreiz īstājā grāmatu plauktā. pat divos viens pret otru. Saule arī viņām virsū nespīd, tas laikam esot  šamām  veselīgi ;o)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2014. gada 05. novembris, 08:40:47 »
Ļoti labi. Gluži kā Čikāgas piecīču apdziedātā Latvju zeltene  :thumbsup:

Kaķis gan ļoti fatāls

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2014. gada 05. novembris, 08:51:26 »
Vīriešiem te būtu ko pamācīties.  Visu cieņu!  :thumbsup:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2014. gada 05. novembris, 10:56:31 »
Vīrieši prot visu, vienkārši viņi neiespringst  :smile: , jo viņiem ir svarīgākas(globālas) lietas jārisina :coffee:
A košaks ir super, tas tiesa, vienkārši viņš ir konservatīvs pēc pārliecības un viņu tracina visas tās manas fantāzījas un nekārtība, kas ar to periodiski saistīta...