Autors Tēma: Kaimiņš sāk strādāt.  (Lasīts 1112 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Kaimiņš sāk strādāt.
« : 2014. gada 05. novembris, 00:41:23 »
Kaimiņa pirmā diena. :coffee:  Būs jautri  :smile:

gudrās galvas esot 20 min pastrādājušas un paņēma 1.5 st pārtraukumu.  Noguruši acīmredzot... A kam tagad viegli?

Atslēdzies Minne

Re: Kaimiņš sāk strādāt.
« Atbilde #1 : 2014. gada 05. novembris, 01:01:50 »
Man JAU ir jautri :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2014. gada 05. novembris, 08:56:05 »
Mani gan bik šķebina Kaimiņa vazāšana pa medijiem. Hrens zina, kādi viņa motīvi, bet noriet defoltā, pirms puika kaut ko ir izdarījis (un ja nu izdara arī?), IMHO ir stulbi. Vēl katram rakstam par Kaimiņu tiek piemeklēta pēc iespējas ķēmīgāka bilde.

Tas gan nenozīmē, ka par to valdības karikatūru es domāju kaut ko labu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 05. novembris, 09:03:16 »
Man tiiri labi patiik Kaiminjhs un jautri ir just tramiigumu vinja koleegjos :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2014. gada 05. novembris, 09:44:11 »
nepatīk, ka viņš visus uzrunā uz Tu
video?? nu neko jaunu jau viņš neparādīs.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2014. gada 05. novembris, 09:46:12 »
P.S. Skaidrībai: ar "valdības karikatūru" domāti visi 100 silessūcēji...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2014. gada 05. novembris, 10:03:34 »
kkam twitterī bija vilšanās, ka Kaimiņš zvērestu nolasījis, nevis pa smuko iestudējis - aktieris tak tomēr, daudz garākas izrādes pieradis mācīties, bet šoreiz nav papūlējies :(

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2014. gada 05. novembris, 10:04:24 »
Kopumā jā, uz visa tā bara fona, Kaimiņš nav sliktākais, IMO. Lūk, visādi Puzes stipendiāti.... psrs sakārņi u.t.t....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2014. gada 05. novembris, 10:16:19 »
Kaimiņš ir mutes brūķētājs, tie ir slinki, tekstus nemācās, ja var nolasīt. Zvēresta neiemācīšanās profesionālim ir kauna lieta. Bet tas vells mums ir tik vajadzīgs tajā VIP mājā, ka esmu gatavs pieciest.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2014. gada 05. novembris, 13:07:35 »
es vienmēr esmu atturējusies komunīcēt ar tādiem  kaimiņveidīgiem. Man nepatīk cilvēki, kas noliek cilvēkus neveiklā situācīja. Arī viņa būšanu tajos 100 krēslos - ni un ni.  Uzskatu, ka  tur vajag profesionālus, kas strādā, neviss izklaidē tautu. Nu tāda nostāja...
Bet pašreiz man viņam nav ko pārmest. Goda vārds, liekas, ka pat ir labi, ka ir kāds, kas uzdrošinās uzdot neveiklus  jautājumus un kuram, ja godīgi, nav bailes to krēlu zaudēt. Teiksim, beigās, tas jautājums - Jūs tulīt nodosiet zvērestu un uzreiz to lauzīsiet... kā šai gadījumā ar sirdsapziņu? Šādus tādus komentārus par šo jau labu laiku esmu lasījusi, bet man patīk , ka ir kāds, kas tieši pienāk un uzprasa un tas, ka tauta to redz. Jūtos patīkami un negaidīti pārsteigta
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 05. novembris, 13:09:06 no olgucis »