Autors Tēma: Pirmais mēnesis ar autiņu  (Lasīts 4936 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Pirmais mēnesis ar autiņu
« Atbilde #15 : 2017. gada 27. jūlijs, 19:04:32 »
 :smile:  uzreiz palika  vieglāk!  :thumbsup:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2017. gada 27. jūlijs, 19:05:40 »
Čūska vienkārši šausmas.
Olguc, vai tad ķirsīti nemaz žēl nebija?
Nu ko jūs piesienaties Olgucim? Viņa tak māksliniece.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:05:17 »
Par Ķirsi iedomājoties man joprojām kaut kas krūtīs sažņaudzas. Par to, ka mēs šķirsimies, bija jau skaidrs gadus trīs atpakaļ, tad kad māsa man teica, ka viņš vairs pat nav vecs, bet jau antīks, kas protams cēla viņa vērtību manās acīs. Starp citu, interesanti, cik autiņam ir jābūt gadu lai viņš varētu saukties par antīku? Ar to brīdi mani mocīja divas lietas, kur atrast viņam cienīgu īpašnieku un sirdsapziņas pārmetumi... sajūta, ka es perinu ko nelāgu.
Kad es ieminējos, kādam ar mašīnu tirdzniecību saistītam džekam par saviem nodomiem, viņš jau  ar nākošo dienu sāka piekrāmēt manu @-kastīti, kārdinot ar visāda veida iespējām vāczemes izsolēs. Līdz beidzot, vienojamies par Mākonīti un to, ka ar Ķirša vērtību samazinās cenu. Tas, ka man vairs nebūs jāmokās ar Ķirša pārdošanu man uzreiz uzlaboja garīgo.
Puikas pacēla Ķirša pārsegu. Par to, kas tur notiek, man nebija jākaunas. Tad viņa paskatījās CSDD informāciju, pēdējo četru gadu laikā  Ķirsis izgāja tehnisko skati ar pirmo reizi. Neviens man nejautāja, par Ķirša problēmām,  diez vai es tās slēptu. Tad viņi nosauca cenu, kurai es uzreiz piekritu, jo par tādu nekad pircēju neatrastu. Tā arī viņi to Ķirsi dabūja ar visām tā  vecuma kaitēm ... Liktenīgā dienā mani  visvairāk uztrauca laika apstākļi - bija silts un saulains. Ja sāktos lietus, Ķirša vērtība kristos trīskārtīgi ;o) Kopš tā laika, kad reiz ieskrēju bodē un atstāju vaļā lūku(kamēr ķemmēju bodi pamatīgi nolija)  šim ir slapjš viss salons, pil ne tikai no grieztiem, bet arī pa visām logu gumijām. Iespējams, ka tāpēc, visi slēdži mikli un ziemas sākumā jau pie -4 durvis aizsalt līdz pavasara atkusnim. Motors bija jau nobraukts tad, kad to pirku, par to man vēlāk pateica diagnostikā un vienas aizmugurējās durvis, viegli ieliektas apakšā - nu tā ir mana vaina - kad mēģināju izbraukt no stāvlaukuma, kļūdījos domādama ka Ķirsis  jau ir beidzies, bet šim vēl savs pusmetrs bija atlicis. Bet tā jau vairs nav mana problēma, jo uzskatu, ka šamiem pērkot jābūt lielākiem profesionāliem par mani. Starp citu, lietus sākās  pēc pāris dienām un tā bija pirmā reize, kad mani tas vairs neuztrauca.  ;) .

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:12:03 »
Antīkais spēkrats - vismaz 30 gadi vecs, jāiziet speciāla komisija, man viens norausies liekas, jo ir lūka.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:12:11 »
Aizkustinoši par to Ķirsi. Nu tad lai Mākonītī labs brauciens.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:13:58 »
Jes!!!! Ķirsis bija tieši 1987 gadā dzimis!!!! Čerts, man vajadzēja pieprasīt uzcenojumu!!!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:21:54 »
Ko nu par Ķirsīti satraucies! Mums puiki ar stāvu sajūsmu briesmīgu 412.moskviču nopirka - koši zilu Hotabiču. Un ir sajūsmā. Un ja vēl aizraušanās ir tādu ūnikumu ķīlēšana... ooooo! Visas brīvdienas zem autiņa vai darbnīcā individuāli/unikālas detālijas virpojot/frēzējot.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #22 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:23:07 »
Man Ķirsis piederēja gadus vienpadsmit... Un tika atvests no Itālijas, vismaz visi pavaddokumenti bija no tā gala. Tikai pēc tam man ienāca prātā itāļu braukšanas paradumiem. Tur tie maitas to motoru nokausēja. pēc mēneša līdz tikko motors nedaudz uzkarsa datčiks bļāva ne pa jokam. Man vajadzēja pie pirkšanas smadzenes pieslēgt - vienkārši, ieraudzīju ķirša krāsu un zaudēju modrību.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #23 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:24:21 »
Apsveicu!
Un tāds sievišķīgs piegājiens :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:26:48 »
Nu, principā jau tas varētu smuki noderēt kādam braukšanas iesācējam. Parasti tieši tādam nolūkam pērk  tādus veterānu auto. Gribās ticēt - tad šams būtu  uz beigām veicis  cienījamu misiju... ai nu ko tur vairs. Viss kas notiek ir uz labu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:33:31 »
Nu ja varētu kaut kur tā forši aizbraukt, bet šodien izlasīju internetā, ka latvijas ceļi tiek  remontēti vairāk nekā 100 objektos. Visur kaut kādas apbraukšanas, luksofori... uz Jūrmalu vispār korķi kilometriem ... Tāda sajūta, ka valsts nemaz nav gatava tam, ka es izbraukšu ielās. Atliek tikai ķemmēt bodes, kas nav finansiāli izdevīgi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2017. gada 28. jūlijs, 07:17:59 »
Tas man arī ir ienācis prātā -pēdas varētu būt no 35 līdz 55 izmēram, bet pedāļi mašīnās vienādi

Nujā, un sēdeklim arī pakaļas izmēru, ja? :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2017. gada 28. jūlijs, 08:41:50 »

Nujā, un sēdeklim arī pakaļas izmēru, ja? :)
Un stūres diametru atbilstoši plaukstas izmēram, pagrieziena rādītāju pirkstu garumam, logus un spidometra displeju pielāgotus dioptrijām.. :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2017. gada 29. jūlijs, 11:18:36 »
Bet ir taču pilsētas mazmašīnītes, kur vidējai sievietei jau šķitīs pašauri, un amerikāņu pikapi - kur vecis uz 200kg var ietrausties...
Vnk atbilstošu modeli vajag izvēlēties.
Citādi nāksies pasūtīt ķīnā individuāli - pieņemu, ka pat uztaisītu tikai būtu kā bildēs ar tām izlaidumu kleitām no aliexpress - bildē kritums un materiāli kā no holivudas sarkanā paklāja, dabā nokarena lupata.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2017. gada 30. jūlijs, 21:00:46 »
Ja stāsts skan labāk, ja Olgucis it kā nesaregulēja sēdekli (kam, protams, neticu ;) ), lai notiek! Jo stāsts, kā vienmēr, lielisks, ar humoru un pašironiju. Autorei taču drīkst būt īpašas literārās odziņas  :brauc: :thumbsup: