Autors Tēma: Sviests ar sviestu  (Lasīts 12232 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Sviests ar sviestu
« Atbilde #15 : 2017. gada 29. jūlijs, 17:24:06 »
vidusjūriete tu mūsu :big_hug:

vīns un olīves?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #16 : 2017. gada 29. jūlijs, 18:27:43 »
Ja nu kāds tomēr to sviestu vēl lieto - veikalu tīkls Beta (parasti nomalēs) tirgo Zelmas svietu pa 8 eur kg, tikko 2 pac iepirku pa 1,45 gb. Nezinu cik ilgi būs, bet vēl ir. Ražotājs - Rokišķu p.k.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2017. gada 29. jūlijs, 18:39:52 »
Es no tiem, kuri sviestu vairs nelieto...kā doktors pateica, ka holesterīna skaitļi ir asins analīzēs par augstu, tā nelietoju...šķiet kopš € ieviešanas Latvijā...drusk atceros cenu latos, bet nemazākās nojausmas par cenu €...jau 10 € par kg? ...tas būtu 6,5 ls? ....main gott, latos bija 3...
Pēdējie atklājumi gan saka, ka tas holesterīns ir štrunts...mirst visi

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2017. gada 29. jūlijs, 19:10:02 »
Izklausās, ka Spārka varētu zināt arī oficiālo versiju, kāpēc? vai - kam par godu tas pieaugums?
Nezinu, kuram paliks labāk no oficiālās versijas, bet sastapu tādu:
"Piena cenas Latvijā šogad būtiski augušas. Viens no iemesliem ir piena tauku cenu kāpums, pēc kuriem globālajā tirgū ir audzis pieprasījums.
Piena produktus vairāk sākuši importēt tādi lielie ražotāji kā Ķīna, Meksika, Japāna, tādējādi audzis pieprasījums. Savukārt vēlme pēc piena taukiem palielinājusies, jo mainījušies stereotipi, ka piena un dzīvnieku tauki būtu neveselīgi." (Dienas Bizness)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #19 : 2017. gada 30. jūlijs, 14:18:03 »
Speciali Emilijai-Promo shodien sviests,ja njem 2 pac.,tad cena par pacinju 1,48 eur

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2017. gada 30. jūlijs, 14:47:48 »
Mjāa -šodien apskatījos cenas, 10 eur tas ir lēti
Labi, eju kult, interesanti, cik iznāks

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2017. gada 30. jūlijs, 14:47:58 »
Jaa protams es tagad tesīšu uz Promo pēc sviesta paciņas. Ta jau man Lietuva tuvāk (un veikalā Beta ir lētāk tepat aiz stūra).

Bet par informēšanu paldies :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2017. gada 30. jūlijs, 15:20:21 »
pēc divām :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2017. gada 30. jūlijs, 17:15:49 »
Nu tad tā. No 0,5 l skābā krējuma par 2 eur iznāca 325g sviests.  6 eur/kg  -es taču pareizi rēķinu?

Patiesībā biju domājusi pirkt saldo krējumu, taču tad tā arī vajadzēja teikt. Bet tas nekas. Liku klāt mazliet sāli, mazgāju ar ļoti aukstu ūdeni, kamēr nolejot tīrs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2017. gada 30. jūlijs, 20:47:25 »
Es pagājšnedēļ tikpat stulbi blisinājos pie sviesta plaukta AT.
Sviestu lietoju lēni, paciņas pietiek ilgam laikam, tā ka nebiju pirkusi kādu brīdi.
Arī te sviestam cenas strauji kāpušas - paciņa pāri par 2€

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2017. gada 30. jūlijs, 21:10:23 »
Nu šur tur vēl pa lēto (līdz1,50) ir dabūjams, es arī nopirku, bet tie droši vien kaut kādi iepriekšējo pievedumu atlikumi. Tā jau gluži nebūs, ka viens maksās 1,50, otrs turpat 2,50.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #26 : 2017. gada 02. augusts, 12:05:10 »
Štrunts ar sviestu...  :faint:  Man vakar teica, ka par 10-20 % celsies cena ūdenim un apkurei- nu tas ir vispār Vāks! Apkures sezona sākas parasti  oktobra sākuma. Un nesaki ne pieci, kad ar 2018 gadu būs paceltas minimālās algas un soc.nodokļi (valstī 70% saņem minimālo) un akcīze degvielai ( kas parasti visu pakalpojumu un produktu pašizmaksu iespaido) , būs automatiski vēl viens lēciens. Tad nu gan būs Kašmars... nu ja padomā, tad tā tam ir jābūt  :bricks:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2017. gada 02. augusts, 12:36:16 »
...valstī 70% saņem minimālo...

Neesmu pētījis statistiku, bet 70% šķiet pārāk sakāpināts cipars. Tas no a la vesti.lv ņemts?
Cik % iedzīvotāju dzīvo pilsētās ar 10K + iedz. skaitu? Tie paši 70 varētu būt.
Lielveikalu/ ne tikai Rīgas/ stāvvietas, rindas un vidējā čeka summa tādā gadījumā liecina par katasrofālu nodokļu apiešanu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #28 : 2017. gada 02. augusts, 14:33:14 »
nu es , kā grāmatvedis 4 darba vietās - tikai vienā , vienam cilvēkam ir 1.5 minimālās ( un tam, tikai tāpēc, ka uz līguma pamata pienākas tieši pusotras minimālās- tātad alga  celsies proporcionāli). visiem pārējiem darbiniekiem algas  no nostrādātām stundām pēc minimālās stundu tarifa likmes - tātad arī, paldies Dievam celsies. Es apkalpoju mazos uzņēmumus, kuri nevar atļauties sev ofisu, kopā ap 34 darbinieku. Viens pret 33 - tie procenti sanāk vēl augstāki.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2017. gada 02. augusts, 15:05:10 »
Olguc, minimālo reāli nesaņem gandrīz neviens. Pie mums taču ir ēnu ekonomika-otru pusi vai vairāk saņem aploksnē,, tas tak skaidrs.