Autors Tēma: Spāru svētki, dāvana  (Lasīts 3422 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Spāru svētki, dāvana
« Atbilde #15 : 2017. gada 02. augusts, 17:46:34 »
Nu nez, manuprāt, greizi nevar nošaut tikai ar ēdamo un dzeramo. Pārējais visticamàk būs nevajadzīgs, ja precīzi nezini saimnieku gaumi un vajadzības.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2017. gada 02. augusts, 17:50:00 »
Vispār jau tādi audēju austie ir tajā pat “Senajā Klētī“ vai citos roku darba salonos,
tādus rūpnieciski austus un pēc tam šūtus varbūt Larelinu veikalā var meklēt.

Klētī nebiju, netā rāda info, ka tur tik tautas tērpi un cimdi...
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies true detective

« Atbilde #17 : 2017. gada 02. augusts, 17:53:12 »
Nu nez, manuprāt, greizi nevar nošaut tikai ar ēdamo un dzeramo. Pārējais visticamàk būs nevajadzīgs, ja precīzi nezini saimnieku gaumi un vajadzības.

it kā jau zinu gaumi, bet jaunā mājā vēl nav būts. iespējams tur viss citādi kā vecajā. balzāms ir vests, sajūsmā nebija. ko vēl varētu no LV ēdamā, dzeramā?

ps. beigās jūtu, ka iegrūdīšu rokās to pašu balzāmu ar Laimas šoko un miers:) man patīk, kad dot mājienus ko vajag, tas izslēdz galvassāpes man kā uzaicinātai personai par to ko pirkt un dāvanas saņēmējam, ko ar to s.du darīt?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2017. gada 02. augusts, 17:54:21 »
Viens linu audumu/ izstrādājumu veikals ir Artilērijas ielā starp Barona un Čaka ielu

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2017. gada 02. augusts, 17:58:02 »
Iemāci upeņu balzāmu kā kokteiļa daļu -tas parasti aiziet! Un zefīru piem.

Atslēdzies Liepa

« Atbilde #20 : 2017. gada 02. augusts, 18:00:47 »
Artilērijas ielā starp Barona un Čaka ielu ir "Latvijas Tekstila" veikals: https://latvijastekstils.lv .

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 02. augusts, 18:03:57 »
Var tak visādas kaņepju eļļas vai sviestus, cidoniju, rabarberu cukātus... ko tik nu tagad neražo.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2017. gada 02. augusts, 18:50:46 »
Es dāvinu visiem to klak klak klak - nu klauvējamo verķi, kas pie durovom steiprinās'i.
Forši, tradīcija, visi zin, paši nepērk.

Atslēdzies magda

« Atbilde #23 : 2017. gada 03. augusts, 00:34:34 »
...nu,nez,ja man sālsmaizē atvestu zefīru-dajebkādu  :alkofest: !!! tas par to,ka dzeramie un ēdamie (manuprāt) nav dāvana! Un ar savu gaumi nav ko uzbāzties! Un vēl - gribam vai nē-mūsu balzāmu ar sajūsmu un izpratni ,reti kur uzņem! :) Vismaz mūsu draugu/paziņu lokā, tikai Pēterburgas inteliģence :))) -komplektā ar svecēm -tas esot īstais Baltijas šarms!:)
Par linu galdautiem- nekāds deficīts tas nav,gan jau,ka var atrast visos daudzmaz normālos tirdzniecības centros!
reno- a,kas pret salvetēm?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2017. gada 03. augusts, 01:47:56 »
Es mazu ugunsdzēšamo aparātu uzdāvinātu. A kālab ne? Privātā māja, nomaļus. Galu galā , ražots Latvijā! Un nav nemaz tik slikts dizains. Nekad nevar zināt kad noderēs. Bet smuku šlejpīti apkārt un pāris vārdu, ka tāda smukuma drošībai un lai mājai ilgs mūžs. Un kālab ne?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2017. gada 03. augusts, 08:50:01 »
Es dāvinu visiem to klak klak klak - nu klauvējamo verķi, kas pie durovom steiprinās'i.
Forši, tradīcija, visi zin, paši nepērk.

man baisi paliek iedomājoties cik klauvējamos verķus Tu nākamajā dzīvē dabūsi atpakaļ...  :rat:
Tava karma ir pamatīgi iedragāta...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #26 : 2017. gada 03. augusts, 12:51:19 »
Linu veikals ir Brīvības 147. Tas starp Cēsu un Tallinas ielām.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2017. gada 03. augusts, 12:53:21 »
Laikam esmu citādāks, pie kam vecis, bet man tāds linu galdauts izsauktu nulle emocijas. Liktos kā bezjēdzīga, formāla dāvana.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2017. gada 03. augusts, 20:11:22 »
Es mazu ugunsdzēšamo aparātu uzdāvinātu. A kālab ne? Privātā māja, nomaļus. Galu galā , ražots Latvijā! Un nav nemaz tik slikts dizains. Nekad nevar zināt kad noderēs. Bet smuku šlejpīti apkārt un pāris vārdu, ka tāda smukuma drošībai un lai mājai ilgs mūžs. Un kālab ne?

Nav prāta darbs no LV vest. Tie marķēti LV un pedantiskam saimniekam var rasties erors smadzenēs. Vietējo tad jāpērk, ideja ok.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2017. gada 04. augusts, 08:55:50 »
Turpat Helsinku IKEA var ieskriet un kaukādu figņu nopirkt...būs i lētāk i kvalitāte labāka...
no LV es vestu tikai pārtiku vai sievietes ;)