Autors Tēma: Ceļojums  (Lasīts 17217 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Ceļojums
« Atbilde #30 : 2017. gada 05. decembris, 12:31:14 »
Portugālē biju, okeāns fantastisks, seafood un vīni un paelja garšīga, pilsētas kā jau pilsētas... cilvēciņi nekādi...
otrreiz turp nevelk.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2017. gada 05. decembris, 12:33:05 »
Portugālē biju, okeāns fantastisks, seafood un vīni un paelja garšīga, pilsētas kā jau pilsētas... cilvēciņi nekādi...
otrreiz turp nevelk.

ar pannu Tev  :fryingpan: .

Es bi brauktu vēl un vēl, Ziemeļus nemaz neesmu redzējusi, divreiz pa Dienvidiem izkļaiņojos...

Atslēdzies dille

« Atbilde #32 : 2017. gada 05. decembris, 12:36:48 »
Sintrā visas tās pilis, ja?
nu re, Tu saki- brauktu uz leju, uz dienvidiem. Es atkal biju gandrīz pārliecināta, ka dienvidus izlaižu, bet dodos uz augšu - mežonīgās okeāna piekrastes un tā, tad visādas tur Guimarešas un Douru upes ielejas utt..

Labi, uzklausu viedokļus un patiesi esmu priecīga, ka dalāties.

Atslēdzies dille

« Atbilde #33 : 2017. gada 05. decembris, 12:39:11 »
otrreiz turp nevelk.
Kurā vietā bija tie nekādie cilvēciņi un kā tas izpaudās ? :)
Ap kuru vietu Tu biji Portugālē? ēdi un peldējies vai vēl kaut ko?

Atslēdzies dille

« Atbilde #34 : 2017. gada 05. decembris, 12:43:57 »
Emīlij, vai dienvidos nav šausmīgi pārbāzts ar tūristiem, ka ne kāju tais pludmalēs paspert un mierīgi pa piekrsti pastaigāt un kaut kur pakāpelēt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2017. gada 05. decembris, 12:54:26 »
Oi nu beidz "pārbāzts ar tūristiem". Tu esi tāds pats tūrists kā visi citi, pieciet nu :) Portugāle ir skaista un bagāta ar "ko redzēt", un tūristi tur ir visur un vienmēr. Pavasarī, protams, mazāk.

Douru upes ielejā biju, nezinu kāpēc, bet neuzrunāja vispār.

Atslēdzies dille

« Atbilde #36 : 2017. gada 05. decembris, 13:25:22 »
Ļoti vēlētos vēl kādu viedokli, ja ir būts gan ziemeļos, gan dienvidos -
kas jūs vairāk uzrunāja - no Lisabonas uz augšu vai leju?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2017. gada 05. decembris, 15:14:04 »
Piedod, bet kas tas par sapņu ceļojumu, ja pat nezini, ko gribi redzēt?
Es, kad pirmoreiz braucu uz Itāliju, visu biju izpētījusi un tad tur sajutos kā pasaku grāmatas lappusēs iegājusi galvenā varone :) Viss likās tik zināms. Nebija pat šaubu, ko skatīt, vismaz par galvenajiem objektiem.
Ja grib vienkārši redzēt valsti, tad brauc un pēc sajūtām ēd, dzer, mīli :)

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 05. decembris, 15:24:43 no Nāra »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2017. gada 05. decembris, 15:21:41 »
Kurā vietā bija tie nekādie cilvēciņi un kā tas izpaudās ? :)
Ap kuru vietu Tu biji Portugālē? ēdi un peldējies vai vēl kaut ko?

Tas bija Lisabonā (ēdu) un Estorilā (ēdu un peldējos un ar riteņiem braucu)

Atslēdzies dille

« Atbilde #39 : 2017. gada 05. decembris, 16:17:06 »
Viss likās tik zināms. Nebija pat šaubu, ko skatīt, vismaz par galvenajiem objektiem.

Priekš manis tas būtu pilnīgs tfū - "viss likās tik zināms". Reizēm gribas ienirt arī nezināmajā, lai būtu interesanti.
Personīgā pieredze mani interesē ārī tāpēc, ka pašlaik ir diezgan daudz vietu, ko gribētos redzēt, bet no tām jāatlasa tas, ko var paspēt un tā, lai būtu forši un pārlieku nesaspringti.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #40 : 2017. gada 05. decembris, 16:56:51 »
Ienirt nezināmajā var nozīmēt arī zaudēt daudz laika, un beigās, mājās pārbraucot, saprast - sasodīts, tik daudz kas bija blakām un palika neapskatīts.

Nāras pieeja šķiet lietderīgāka. Bet, šķiet, dille šobrīd tieši ar to nodarbojas.

Galvenais ieteikums no manis - nemēģināt paspēt "visu". Labāk mazu gabaliņu, bet ar baudu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2017. gada 05. decembris, 17:18:17 »
piekrītu!
man arī ceļojumos galvenais ir noķert tās vietas "fīlingu" (t.i. sajust kā vietējie cilvēki dzīvo), nevis apskriet tik un tik "must see" objektus, vai safočēt gigabaitus nevienam nevajadzīgu bilžu...   

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #42 : 2017. gada 05. decembris, 17:31:37 »
Mīļš lūgums zinātājiem -
nosauciet, lūdzu, dažas vietas Portugālē, kas jums visvairāk patika - dabas, miera, vienkārši kaut kādu sajūtu pēc.
tad es mēģināšu izdarīt izvēli - quo vadis?
Visu Portugāli neapskriesi. Es ieteiktu sadalīt: augšgals un apakšgals. Pēc Lisabonas mierīgas izpētes es laikam dotos uz leju - Lagos. Nu un cik tad tur līdz Seviļai. Šitā vēl arī spāņu smukās pilsēteles pieķertu klāt (Kadisa, Ronda u.c.).
Par Portugāles augšgalu man priekšstata nav.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #43 : 2018. gada 26. janvāris, 20:07:12 »
Dill, nu nobāzějies - augšu vai apakšu? Es arī gribu tur tikt un ceru no tevis nošpikot apskates vietas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #44 : 2018. gada 26. janvāris, 22:30:08 »
Es arī savos plānos esmu ierakstījusi pavasari Portugālē. Lidojumi nesanāca gluži kā plānots, tāpēc sākums Lisabonā un dažas dienas Lisabonā un ap to un tad uz Porto un apkārtni. Sintra un Douro upes ieleja ir atzīmētas kā - must see. Tāpat vēl vismaz 10 vietas. Taču realitātē ceļojam pēc principa - ir plāns, ko vajadzētu, bet skatāmies pēc laika apstākļiem, noskaņojuma un citiem faktoriem.
Ceļojums ir bauda, ja tā nav, tad kaut kur ir problēma!