Autors Tēma: ss.lv bloķēšana  (Lasīts 15459 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: ss.lv bloķēšana
« Atbilde #30 : 2017. gada 06. augusts, 20:47:25 »
Mentalitāte ir tas, ar ko mums jārēķinās.
+ SS.LV puiciskā izturēšanās gan pret savu statusu, gan miljoniem, gan VID pirmajiem centieniem nu tiem nospēlējusi sliktu kārti. Vajag strādājot ar nozīmīgu projektu, pildīt mājas darbus. Ir darbu saraksts - neizdarīji, uzvilks uz desas pat diletanti.

Attiecībā uz SS, cik redzu, viņi vienkārši ir pieprasījuši attiecībā uz sevi līdzvērtīgu attieksmi no VID karalieņu puses. Tas būtībā ir viss problēmu cēlonis. Mentalitāte? Nu, paši cietīsit tātad, pateicoties savai supermentalitātei. Tikai pēc tam lai man kāds nestāsta, cik mēs, latvieši, ūberrietumnieciski esot. :) Šinī ziņā - prasti krievu halopi, - nekas vairāk.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2017. gada 06. augusts, 20:49:13 »
Hmzs, šī diskusija jau ir bijusi - ko tu liksi šo triju vietā? :)

Nav mana problēma. Priekš tam mums ir partijas.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #32 : 2017. gada 06. augusts, 20:53:25 »
Redzējāt, kā Ušakovs ierēca, kad šo Juta pieķēra domes īpašuma - vada iebāšanā kabatā?
Jā, ko jūs uztraucieties par VID'u un SS, ķeriet Ušakovu :) :D :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #33 : 2017. gada 06. augusts, 20:54:18 »

Nav mana problēma. Priekš tam mums ir partijas.
Kurai partijai uzticētu? ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2017. gada 06. augusts, 20:55:46 »

Attiecībā uz SS, cik redzu, viņi vienkārši ir pieprasījuši attiecībā uz sevi līdzvērtīgu attieksmi no VID karalieņu puses. Tas būtībā ir viss problēmu cēlonis. Mentalitāte? Nu, paši cietīsit tātad, pateicoties savai supermentalitātei. Tikai pēc tam lai man kāds nestāsta, cik mēs, latvieši, ūberrietumnieciski esot. :) Šinī ziņā - prasti krievu halopi, - nekas vairāk.

Priekšlikumi?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2017. gada 06. augusts, 20:57:22 »
Kurai partijai uzticētu? ;)

Kārlim Ulmanim pēc augšāmcelšanās. Glumie jefiņi no politiskās "elites" jau labi pasen ar saviem solījumiem kko izdarīt vai reformēt izskatās pēc impotentiem, kuri publiski dižojas ar seksuāliem varoņdarbiem.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2017. gada 06. augusts, 20:58:21 »
Priekšlikumi?

Mainīt mentalitāti. Sākot no sevis. Un aicināt citus darīt to pašu. Un tici man, ja mēs atgriežamies pie nacionālā un Krievijas jautājuma, šādus mūs īpaši neciena. Citādākus cienīs vairāk. Un rēķināsies ar to, ka no tāda arī pa tauri ir iespējams atrauties. Arī - bez sabiedrotajiem aiz muguras.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2017. gada 06. augusts, 21:00:16 »
Tas ir lab. Pastāstīsi pirmās pārmaiņu dienas rezultātus?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2017. gada 06. augusts, 21:03:16 »
Tas ir lab. Pastāstīsi pirmās pārmaiņu dienas rezultātus?

Mao, manās mājās pārmaiņas jau notiek sen. Kāda vēl pirmā diena? Pirmā diena bija pirms gandrīz 20 gadiem. Šodien es cepos par visu apkārt notiekošo šeit, muļķis tāds, kuram vairāk par visiem vajag ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2017. gada 06. augusts, 21:07:30 »
... nevajag izgudrot velosipēdu šajā ziņā. Ir gatavi modeļi, un viens no tādiem ir ticis aprobēts. Vienīgais, ir jāspēj iziet ārpus savas latvietības rāmjiem un pieņemt, ka mēs neesam vienīgie, kuri dzīvo par visiem vispareizāk. Te ir jāmāk izpētīt, saprast un kko pieņemt pat no tiem, kuri sākumā vispār šķiet pilnīgi nepieņemami. Jā, esmu šo to noskatījis un pārņēmis no citiem. Darbojas, vieglāk un labāk pašam.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #40 : 2017. gada 06. augusts, 21:07:59 »
Tas lab - jo es, kā tāds lohs klausos, kā Tu cepies un nesaprotu, kurš ko sāks darīt ārpus savas mājas. Un ar kuru datumu...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 06. augusts, 21:21:05 no Mao »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #41 : 2017. gada 06. augusts, 21:10:43 »
Labi, jāsoļo gatavoties darba nedēļai. Pie iesāktās tēmas varam atgriezties vēlāk - iebildumu nav.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2017. gada 07. augusts, 11:30:09 »
Re kur interesants Lapsas raksts  tēmas sakarā ;o)))))
http://puaro.lv/tiesiskums/lato-lapsa-par-ss-lv-un-vid-viss-pa-plauktiniem/

Atslēdzies vecinja

Atslēdzies Mao

« Atbilde #44 : 2017. gada 07. augusts, 13:27:25 »
Mani vairāk interesē, cik ieguvumus un mācības no šī visa SS.LV reāli ieviesīs dzīvē...