Autors Tēma: ss.lv bloķēšana  (Lasīts 15506 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: ss.lv bloķēšana
« Atbilde #60 : 2017. gada 07. augusts, 21:40:36 »
Patiesībā man visa šitā jezga izskatās ne pēc kā cita, kā vien
Jūs, s*da portāls ar s*da 4 milj. apgriezienu, ožu esat zaudējuši? Saimniekus vairs neatpazīstat? Muti cieeeeeet! Un darīt, ko liek! Citādi - apcirtīsim roķeles!
Nu ko, ss ir eleganti parādījis pigu, par ko man patiess prieks, bet... Sekas jau šai dūres vicināšanai būs paliekošas. Un neviena varas augstumos jēgu zaudējusi ierēdne par tām neatbildēs, diemžēl...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #61 : 2017. gada 07. augusts, 21:46:25 »
Es savu Mākonīti pirku ļoti vienkārši - man iedeva rēķinu, Mākonīti un es pa taisno braucu uz banku. Neviens man līdz nebrauca. Pieļauju, ka cilvēki man uzticas... . Kaut gan, kad pirku savā laikā Ķirsi, vecais īpašnieks brauca līdz bankai, ļoti gribēja maksājuma uzdevumu. Es, protams, viņam nevarēju atteikt ;o)) Man vēl viens autiņš bija, pirmais. Par to gan maksāju skaidrā, tur pat pie CSDD sliekšņa, bet tā jau bija pavisam cita nauda...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 07. augusts, 21:53:31 no olgucis »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #62 : 2017. gada 07. augusts, 21:52:56 »
vispār , es pārdzīvoju. Man žēl to ss... Es tur šad tad ielūkojos, lai paskatīties, cik patiesībā lietas maksā. Teiksim, nevaru iedomāties, kur es vēl ņemtu informāciju par to cik mans Mākonis maksā pašreiz tirgū. Teiksim ,man bija kādi  četri modeļu piedāvājumi. Paņem modeli, gadu, piedāvājumus un var izfiltrēt infu uz kuras pamata var "patirgoties"... .
Vai arī , gribās dzīvokli mainīt, var atrast, kāda pašreiz ir cena... ļoti ērti. Man personīgi SS pietrūkst.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2017. gada 07. augusts, 22:00:46 »
Nu bet kāpēc tad pietrūkst? ss ir sveiks un vesels, tikai saucas ss.com.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #64 : 2017. gada 07. augusts, 22:25:02 »
Nu bet kāpēc tad pietrūkst? ss ir sveiks un vesels, tikai saucas ss.com.

Kvadra, tici man VIDs, viņus sveikā nelaidīs...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #65 : 2017. gada 07. augusts, 22:38:21 »
Viss, vairs jau nav vaidziņa, pa kuru paklopēt... Tāpat kā naudiņas, ko skaitīt.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #66 : 2017. gada 07. augusts, 23:14:21 »
Nu bet ko viņiem ViDs var padarīt? Viņi jau nav pat nodokļu parādnieki. Un tagad strādās ne-Latvijā. (Jā, labi tādiem virtuāliem uzņēmumiem, bet ko darīt tiem, kam šeit telpas, noliktavas, ražotnes...)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2017. gada 07. augusts, 23:24:40 »
Nav jau telpas jāpārceļ, vien uzņēmumu jāpārreģistrē citur.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #68 : 2017. gada 07. augusts, 23:27:31 »
Kamēr fiziski strādā šeit, spalvainā ķepa atradīs veidu, kā pamaitāt tev dzīvi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #69 : 2017. gada 07. augusts, 23:44:13 »
vispirms, uzņēmums nevar uz dienu likvidēties, un arī pārreģistrēties, kā citas valsts nodokļu maksātājs. Ja viņi tagad veic darbību citā valstī, tad līdz šai dienai viņi ir darbojušies Latvijā un VIDs sakarā ar visu brēku, var sākt audītu par pēdējiem trim gadiem, ja būs darīšana ar finanšu policiju tad pat vairāk. Lai sevi attaisnotu vida jaukās meitenes visu grāmatvedību melnu izraks, jo viņiem tiks pateikts - bez uzrēķina kantorī neatgriezties. Uzņēmums uzreiz paliks par "nodokļu nemaksātāju" un tiesā, viņus jau varēs saukt par nodokļu nemaksātājiem, līdz ar to augstāk minētais likuma pants tiks uzskatīts par pareizu, jo būs attiecināms uz laika periodu, kad vids to informāciju bija gribējis. Vienīgā cerība uz to, ka uzņēmums ar tādu apgrozījumu algo labas kvalifikācijas grāmatvežus. Bet tas reti kad glābj situāciju. Apstrīdēt var jebkuru dokumentu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #70 : 2017. gada 07. augusts, 23:48:16 »
pie tam, ja vēlies būt citas valsts nodokļa maksātājs, jāsāk ar paša vidu. Nedomāju, ka šai situācijā viņiem tiks dota atļauja. Iespējams, ka viņi ir un paliek vietējie nodokļu maksātāji, vienkārši domens.com vietējam vidam nav pieejams slēgšanai

Atslēdzies reno

« Atbilde #71 : 2017. gada 08. augusts, 08:54:25 »
Darbojas ss.com. Interesanti, kā viss beigsies. Palasīju  sludinājumus -mūsu dzīves spogulis

Atslēdzies Mao

« Atbilde #72 : 2017. gada 08. augusts, 09:03:29 »
pie tam, ja vēlies būt citas valsts nodokļa maksātājs, jāsāk ar paša vidu. Nedomāju, ka šai situācijā viņiem tiks dota atļauja. Iespējams, ka viņi ir un paliek vietējie nodokļu maksātāji, vienkārši domens.com vietējam vidam nav pieejams slēgšanai

Tu man te putra netais. Nopērc ofšoru un šeptējies. Lai ofšors tad pērk, ko gribas kauč Latvijā, ja miera nav. Kā jau minēju - īpašnieks rāda uz valdi un saka: Ich bin, du bist, er ist!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #73 : 2017. gada 08. augusts, 09:10:44 »
Tu man te putra netais. Nopērc ofšoru un šeptējies. Lai ofšors tad pērk, ko gribas kauč Latvijā, ja miera nav. Kā jau minēju - īpašnieks rāda uz valdi un saka: Ich bin, du bist, er ist!

A ko es ...? es neko - ievērtēju variantus ;o)))))

Atslēdzies Camma

« Atbilde #74 : 2017. gada 08. augusts, 09:17:29 »
Cik lielam stulbenim jābūt, lai kāptu divreiz uz viena vida? Es nemūžam vairs nereģistrēšu firmu šeit.
Visus sakost!