Autors Tēma: ss.lv bloķēšana  (Lasīts 15471 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: ss.lv bloķēšana
« Atbilde #75 : 2017. gada 08. augusts, 09:45:00 »
Statistika vispār ir interesanta  -  Latvijā ar katru gadu arvien vairāk uz slikto pusi mainās reģistrēto/likvidēto uzņēmumu attiecība. Kopš 2016.gada likvidēto skaits ievērojami pārsniedz dibināto. Šī gada septiņos mēnešos likvidēto jau par trešdaļu vairāk kā dibināto... Vai tas nav trauksmes zvans? Nu labi, kāda daļa bija reāli nestrādājošo pēc tam, kad ieviesa tos 50€ gadā, kāda daļa sīko mikrouzņēmumu pēc nodokļu celšanas, bet ar to vien visu neizskaidrosi, savs nopelns būs arī valsts politikai un VIDam.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #76 : 2017. gada 08. augusts, 11:32:28 »
Uz LV pāri 80 000 firmu bij drusku, maigi izsakoties, par daudz.  :rofl:
Viens otram dzimenēs dāvināja vaig, vai ne ļoti....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #77 : 2017. gada 08. augusts, 12:12:00 »
Ā, nu labi, tad jau viss ir štokos, priecājamies. Un varam parēķināt, pēc cik gadiem, patreizējai tendencei saglabājoties, šis skaitlis pietuvosies nullei
 :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #78 : 2017. gada 08. augusts, 14:39:51 »
Diez VIDs pietiesātu kompensāciju maksās no savām kabatām vai no mūsu nodokļiem ;) :D
Cik atceros, kāds pirms stāšanās amatā čiepstēja par igauņu pieredzi un
atbalstošu, ne sodošu iestādījumu :) Izskatās, ka smagas problēmas ar lauka tveršanu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #79 : 2017. gada 08. augusts, 20:14:08 »
Ā, nu labi, tad jau viss ir štokos, priecājamies. Un varam parēķināt, pēc cik gadiem, patreizējai tendencei saglabājoties, šis skaitlis pietuvosies nullei
 :sarcasm:

Es ne par to - kā radās 50 EURO normatīvs? Sēž bābas, dzer kafiju ar kūku un spriež: Mums te to neko nedarošo uzņēmumu savairojies, piežmiegt nevaram, davai sodu 100 uzliksim?". Cita, iekodusies pilnu muti kūkā, teic: "Nea, 100 nevar, izskatīsies no gaisa grābts, davai 50.".
Nedarošo neko uzņēmumu ir daudz, tūkstošiem. Kaut kas bij jāizdomā, izdomāja glupību.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #80 : 2017. gada 08. augusts, 22:23:27 »

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #81 : 2017. gada 08. augusts, 23:08:58 »
Man tik liekas - vai Cīrule nav "peška" spēlē, kuru tiek bīdīta biku citos kabinetos.Ka nav piemērota - jā, ja būtu gudrāka, šitādās ķēpās neiekultos.Bet dikti utopiski gribētos, lai tos 2 miljonus gadā, kas tagad ies garām valsts kasei, lai piedzen no šī ļembasta autoriem.Un ja būs tiesas darbi - varbūt pat ārpus Latvijas, tad atkal no mūsu nodokļu naudiņām? :evil:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #82 : 2017. gada 09. augusts, 08:52:31 »
Kā tad īsti notiek lietas?
Amatos bieži nonāk/sēž ne tie cilvēki - radi, draugi un vajadzīgi cilvēki. Viņi ir izvēlēti ne pēc profesionālām iemaņām, bet gan citiem principiem. Plus vēl ir tādi, kas sagrābj savu vietu, piemēram falšu vēlēšanu rezultātā. Lūk un šie cilvēki visa starpā ir atkarīgie no visādiem blakusapstākļiem, viņiem vienmēr kāds var uzspiest vai izkļaņčīt neprofesionālu lēmumu un viņi nevar atteikt, jo ir parādā. Ap viņiem automātā aplīp visādas dēles, a ko? Zīšanas instinkts. Tad atlikušie profesionāļi izvēlās vai nu samierināties, vai karot, vai aiziet kur acis rāda. Tie, kas samierinās klusiņām izstumj arī kādu ģeldīgu lietu, bet arī paliek par atkarīgajiem. Tie, kas izvēlās karot no sākuma tiek kušināti, tad ūjināti, tad diskreditēti un visbeidzot zem viņiem sāk rakt. Še pieslēdzās arī aļa sabiedriski aktīvie, jo diskreditē un rok publiski, bieži tiešām atrodot kādu vājo vietu un tad sabiedrībai ir ko ārdīties, pie viena novēršoties no cēloņiem. Aizgājēji, zinot drēbi, bieži kļūst par līderiem savās rebēs un izmanto iegūto pieredzi un ir gan noderīgi, gan bīstami vienlaicīgi - atkarājas no rakstura. Tik tālu ok?
Nu lūk, bet tās ir sekas. Cēlonis ir korupcija. Valsts nespēja algot profus kas/un padzīs atkarīgos. Bet ne jau nav naudas, profiem līdz brošai, jo visu laiku ielien lienošie un kultivē atkarību. Cik var? Vienmēr, jo lienošie visu laiku korumpē atkarīgos, vai šantažē jau korumpētos un tā pa apli.

Lūk, un kad Tu, mans mazais draudziņ, pēdējo reizi kādu nebūšanu cēli gaismā, rakstīji iesniegumu vai vismaz uz avīzi? Jeb tu esi starp tiem ūjinātajiem un karotāju izsmējējiem?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #83 : 2017. gada 09. augusts, 10:20:27 »
Nomētājiet tagad mani ar tomātiem vai vēl ko smaržīgāku, bet es uzskatu, ka normāls cilvēks TAJĀ kantorī strādāt neies, uzskatīs zem sava goda. Tā ka, tiem, kas tur strādā, jau ir zināma diagnoze. Tad ko no tādiem var gribēt un gaidīt?!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #84 : 2017. gada 09. augusts, 10:43:02 »
Valsts “ nespēj algot profus“(c Mao).
Valsts vai valdība? Un  nespēj vai negrib?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #85 : 2017. gada 09. augusts, 10:47:29 »
Jā, neveikli uzrakstīts. Teiksim - galvgalī esošie daži goda vīri un sievas vai nu pakļaujas sistēmai, vai kā savādāk netiek izpildīt savus uzskatus. Šeit es nesaprotu tieši prezidentu - tāds amats, a Tu vēl domā un bremzē. Gļēvulis? Kompromats? Vienkārši tukša vieta?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 09. augusts, 10:56:23 no Mao »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #86 : 2017. gada 09. augusts, 11:45:53 »
Nomētājiet tagad mani ar tomātiem vai vēl ko smaržīgāku, bet es uzskatu, ka normāls cilvēks TAJĀ kantorī strādāt neies, uzskatīs zem sava goda. Tā ka, tiem, kas tur strādā, jau ir zināma diagnoze. Tad ko no tādiem var gribēt un gaidīt?!

nestrādāju VID, bet tik pat labi, var nomētāt ar ķirbjiem, ka normāls cilvēks arī maximās nestrādā, tirgos savukārt strādā pilnīgi degradētie (tiem ar siļķi iesviest)... beigās būs, ka es viena pati gudra, te smukā cepurē stāvu... :) :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #87 : 2017. gada 09. augusts, 11:47:44 »

nestrādāju VID, bet tik pat labi, var nomētāt ar ķirbjiem, ka normāls cilvēks arī maximās nestrādā, tirgos savukārt strādā pilnīgi degradētie (tiem ar siļķi iesviest)... beigās būs, ka es viena pati gudra, te smukā cepurē stāvu... :) :)

Visi piderasi, es viens D'Artanjans...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #88 : 2017. gada 09. augusts, 11:53:02 »
Nē, daddy, ir liela šķirba. Tirgos un Maximās strādājošie 1)dara vajadzīgu darbu, 2)savu "apkalpošanu" neuzspiež, 3)nevienu neterorizē. Un mest viņiem ar siļķi nebūtu nekas cits kā normālam cilvēkam nepieņemams snobisms. 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #89 : 2017. gada 09. augusts, 11:55:33 »
un no VIDa (tb iekasētiem nodokļiem) Tev nekāda labuma nav, ja?
tas taču arī snobisms pilnīgākais, tā apgalvot :)