Autors Tēma: ss.lv bloķēšana  (Lasīts 15509 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: ss.lv bloķēšana
« Atbilde #90 : 2017. gada 09. augusts, 12:28:48 »
Daddy - nav gan!
Ļoti daudz cilvēku neizmanto NEKO no nodokļu maksājumos dabūjamajiem pakalpojumiem. Pēc būtības, tas, kas ir dabūjams, ir visai šaubīgas kvalitātes. Sākot ar medicīnu, trīsklašu izglītību guvušiem policistiem un citiem brīnumiem. Bērnudārzi privātie, skolas privātās, augstskolas - par maksu utt., utjp.
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #91 : 2017. gada 09. augusts, 12:34:14 »
Daddy - nav gan!
Ļoti daudz cilvēku neizmanto NEKO no nodokļu maksājumos dabūjamajiem pakalpojumiem. Pēc būtības, tas, kas ir dabūjams, ir visai šaubīgas kvalitātes. Sākot ar medicīnu, trīsklašu izglītību guvušiem policistiem un citiem brīnumiem. Bērnudārzi privātie, skolas privātās, augstskolas - par maksu utt., utjp.

Bravo!!! Bez komentāriem. RIP tēmai. Chao kakao, tuši svet, brasaj granatu...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #92 : 2017. gada 09. augusts, 12:42:12 »
Daddy - sāksim jau ar to, ka nav zināms, nav saprotams, kur paliek nodokļu nauda. Nu, vismaz lielākā tās daļa. Ok, var jau teikt, ka man baisi vajag, piem., cietumus. Citādi takšu no bosikiem nevarēšu glābties. Bet absurds ir tajā, ka lielākie bosiki brīvi vazājas...
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #93 : 2017. gada 09. augusts, 12:49:06 »
 :coffee: ... no sākta gala biju pārliecināta, ka VIDs pats pēc sevis nav domāts, kā represīvs valsts iestādījums. Būtība jau viņa pienākums ir savākt nodokļus un palīdzēt nodokļu maksātājiem tos pareizi  aprēķināt un samaksāt. Cik zinu  daudzās valstīs uzņēmums izmaksā strādājošiem algas un tikai tad saņem no vida informāciju, cik un kādus nodokļus tam ir jāmaksā. Uzņēmumi paši ieinteresēti samaksāt pareizi un laikā visas naudiņas, jo nevienam nav ne laika ne intereses komunicēt ar vidiem.

Šai valstī katru gadu paziņo cik desmitus miljonus nav iekasējuši un paralēli VIDā ik gadu neaizmirsts pacelt sev algas. PAR KO?!!!  Vai kāds vispār interesējās, kurš no vidistiem ir pieļāvis, ka kādam (fiziskam nodokļu maksātājām ) parāds ir jau pieaudzis par vairākiem desmit miljoniem, kāpēc tas cipars nav nobloķēts jau pašā sākumā? Normālā firmā, ja klients neapmaksā rēķinu ar viņu pārtrauc sadarbību un bīda uz tiesu. Katru gadu garu garš saraksts ar parādniekiem. Cik no tiem sēž? Cīrule minēja, ka SEPTIŅUS izskata un divus virzīšot uz tiesu. Un pārējie? Tas arī besī, ka nodokļu maksātājiem nogriež saimniecisko darbību, bet paši tai laikā pieļauj, ka valsti izzog - un tur nav neviena vainīgā. Pieļauju, ka visi tie neiekasētie miljoni ir kārtējais vidistu fantāzijas auglis. Kaut kāda  auditos aprēķinātā figņa, ko paši nespēj tiesiski pierādīt un līdz ar to arī piedzīt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #94 : 2017. gada 09. augusts, 12:50:54 »
Nu taisnības labad jāatzīst, ka gluži NEKO neizmantot laikam neizdosies vis. Jā, es neizmantoju ne izglītību, ne medicīnu, policijai metu līkumu un neceru uz valsts pensiju, bet pa valsts autoceļiem tomēr braucu, kaut kādu infrastruktūru izmantoju, pažarniekus, ātros un citus glābšanas dienestus (tpu, tpu 3x), ja nu kas, izsaukt varēšu, tāpat robežsardze strādā utml.
Bet uzskatu, ka no VIDa tā patreizējā veidolā ļaunuma ir pulka vairāk kā labuma. Nu apmēram tāpat kā no VDK, kur uz vienu noķertu reālu "imperiālisma spiegu" bija tūkstošiem salauztu cilvēku dzīvju. Jā, un uzskatu ka būt par šīs represīvās sistēmas skrūvīti, vai, vēl jo vairāk, vadībā, var tikai ļauži bez goda, kam nauda nesmird.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #95 : 2017. gada 09. augusts, 14:12:30 »
jā,jā... materiāls priekš latvijāvissirslikti.lv...

nav grēks nezināt (kur paliek nodokļu nauda), grēks ir negribēt zināt. Tad lūk - šai infografikā varat palasīt http://www.fm.gov.lv/lv/aktualitates/jaunumi/budzets/51797-infografika-lielaka-dala-valsts-budzeta-lidzeklu-atveleta-socialajai-aizsardzibai. Ja interesē detaļas turpat FM mājas lapā varat atrast.

VID pēc būtības ir represīva iestāde, jo neviens, nekur, nekad no laba prāta nodokļus nav maksājis. Nevienā valstī. VIDiešiem aldziņas ir neadekvāti zemas, ņemot vērā šīs iestādes nozīmi, kas ir kaut kāds airbaltiks, latvenergo, brīvosta, telekomi, salīdzinot ar VID? cik tie ienes naudas budžetā un kā atšķiras visu līmeņu darbinieku algas. par to jāraud...

Vajadzētu arī saprast kā strādā valsts mehānisms, cik ātri var to vai citu likumu pieņemt...  jā, esam demokrātiska valsts ar tiesisko paļāvību, neies cauri numurs, ka visi, kas par mani bagātāki, lai sēž cietumā, jo tātad viņi arī zog par mani labāk...

reku labs rakstiņš ar skaidrojumu par krāpšanās shēmām ar auto tirdzniecību http://www.tvnet.lv/financenet/viedokli/672279-kulbergs_sslv_slegsana_atklaj_ka_sabiedriba_nodoklu_nemaksasanu_uztver_pozitivi

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 09. augusts, 14:24:22 no daddy »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #96 : 2017. gada 09. augusts, 14:35:25 »
un no VIDa (tb iekasētiem nodokļiem) Tev nekāda labuma nav, ja?
tas taču arī snobisms pilnīgākais, tā apgalvot :)

Kādus 3 (?) gadus atpakaļ intereses pēc parēķināju, ko es varētu atļauties, ja nebūtu jāmaksā nodokļi. Ņemot cenu modeli nevis "Visi sameta katlā, mēs ņēmām, cik gribējām, un par to, kas atlika, remontējām ceļus", bet reālas cenas bez otkatiem un visādu politiski iebīdīto zicpriekšsēdētāju, kā arī citu "sēdētāju" algām, prēmijām, utml. Un kas man iznāca? Iznāca, ka es mierīgi varu uzturēt savas sievas vecākus, ka es mierīgi varu apmaksāt savu bērnu skološanu, būtu paēdis, padzēris un vēl pāri paliktu, salīdzinot ar to, kas ir tagad. Tā kā jebkurā lietā vai parādībā ir sava daļa labuma un sava - sliktuma, tad vēl nepavisam nav zvanīts, ka bez VID un nodokļiem viss momentā sabruktu un Saule vairs neuzlēktu.
Taisnību sakot, man īpaši nav nepieciešama VSAA, kura no manis naudu paņem un pēc tam izsniedz maniem pensionāriem. :) Varu pats - pa tiešo. Lietderības koeficients iznāks noteikti lielāks.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #97 : 2017. gada 09. augusts, 14:42:25 »

[size=0px]sslv_slegsana_atklaj_ka_sabiedriba_nodoklu_nemaksasanu_uztver_pozitivi[/size][/color]
-----------------------------------------------------------------------------
Nu bet lai tad VIDs iet un ķer tos autotirgoņus, kāds tam sakars ar SS.lv?!  SS ir tikai sludinājumu portāls, ne VIDa filiāle. SS savus nodokļus ir nomaksājis! Ar tādu pašu loģiku var slēgt benzīntankus, Lattelekom, Latvenergo un Sadales tīklus, jo tie visi apkalpo ļaunos autotirgoņus!
VIDiešiem aldziņas ir neadekvāti zemas, ņemot vērā šīs iestādes nozīmi, kas ir kaut kāds airbaltiks, latvenergo, brīvosta, telekomi, salīdzinot ar VID? cik tie ienes naudas budžetā un kā atšķiras visu līmeņu darbinieku algas. par to jāraud...

VIDs budžetā neienes NEKO, VIDs tērē budžeta naudu, to pašu, ko budžetā ienes visi minētie + plus lērums mazo uzņēmumu. Nebūs to, i VIDs nafig nebūs vajadzīgs, jo nebūs vairs ne ko tērēt, ne pārdalīt, ne izplakarēt. Tikai ierēdņi diemžēl dzīvo ilūzijās, ka nauda aug kokos, un vajag tikai stiprāk kratīt vai, vēl labāk, cirst nost, lai ērtāk savāktu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #98 : 2017. gada 09. augusts, 14:49:11 »
SS jau žņaudz ne par nodokļiem, bet par to, ka nesadarbojas, lai gan likums uzliek par pienākumu sadarboties.

Tieši to VIDs jau dara, ka ķer tos blēžus...visi saka SS info ir publiska - jā ir, aktuālā, bet ne jau 2 mēnešus veci dati. Tā nav publiski pieejama un visticamāk, ka to arī prasīja, lai žuļikus izskaitļotu...

bankas, datu centri, telekomi var sniegt un sniedz informāciju, šitie vieni grib būt gudrāki un svētāki par visiem...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #99 : 2017. gada 09. augusts, 14:53:59 »
Iznāca, ka es mierīgi varu uzturēt savas sievas vecākus, ka es mierīgi varu apmaksāt savu bērnu skološanu, būtu paēdis, padzēris un vēl pāri paliktu, salīdzinot ar to, kas ir tagad. Tā kā jebkurā lietā vai parādībā ir sava daļa labuma un sava - sliktuma, tad vēl nepavisam nav zvanīts, ka bez VID un nodokļiem viss momentā sabruktu un Saule vairs neuzlēktu.
Taisnību sakot, man īpaši nav nepieciešama VSAA, kura no manis naudu paņem un pēc tam izsniedz maniem pensionāriem. :) Varu pats - pa tiešo. Lietderības koeficients iznāks noteikti lielāks.

Tikai muļķi maksā visus nodokļus, Tie, kas maksā un vēl par to gaužas - ir dubulti muļķi - jo citādi taču viņi vai nu nemaksātu, vai negaustos par maksāšanu...

Neviens jau neliedz dzīvot pēc pārliecības - atrast darbu vai veidot uzņēmējdarbību, kur nodokļi nebūs jāmaksā. Lietas var dabūt barterī un tas, ka nebūs ceļu un policijas jau ir labi, vēlāk pieķers! :)
Jeb vienkārši tukši paņaudēt gribas??   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #100 : 2017. gada 09. augusts, 14:56:20 »
Tas, ko VIDs pieprasīja, bija VISI sludinājumi par 4 (!) mēnešiem. Adekvāti?

Un vēlreiz - kāds ar to sakars Internet.lv, kāds sakars ar to tām daudzajām firmām, kas izmantoja tās domēnus? Par ko tām jācieš?!

Man izskatās tā, ka lai (varbūt) iznīcinātu vienu blusu, ir nodedzināta ne tik viena māja, bet viss apkārt esošais kvartāls. Malači, labi pastrādājuši, izrakstiet sev prēmijas, jums aldziņas mazas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #101 : 2017. gada 09. augusts, 15:00:08 »
Tas, ko VIDs pieprasīja, bija VISI sludinājumi par 4 (!) mēnešiem. Adekvāti?

Un vēlreiz - kāds ar to sakars Internet.lv, kāds sakars ar to tām daudzajām firmām, kas izmantoja tās domēnus? Par ko tām jācieš?!

Man izskatās tā, ka lai (varbūt) iznīcinātu vienu blusu, ir nodedzināta ne tik viena māja, bet viss apkārt esošais kvartāls. Malači, labi pastrādājuši, izrakstiet sev prēmijas, jums aldziņas mazas.

Ja Tev ir pieejams pieprasīijuma teksts, lūdzu atsūtīt, tad pateikšu, adekvāti vai nē. Kamērt tas ir VTT (viena tante teica) līmenī, pieprasījuma adekvātumu un sakaru ar citām firmām/domeniem novērtēt nevaru, piedod. Baumas nekomentēju :)

Lemberga taktika saistībā ar oligarhu sarunām ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #103 : 2017. gada 09. augusts, 15:24:41 »
https://www.pietiek.com/raksti/klust_skaidri_sslv_asas_reakcijas_iemesli_vid_pieprasijis_visus_datus_par_visiem_vieglo_auto_sludinajumiem_cetru_menesu_laika

Nejūti, ka esi kļuvusi par Lapša upuri? vēl pirms brīža Tu apgalvoji, ka "Tas, ko VIDs pieprasīja, bija VISI sludinājumi par 4 (!) mēnešiem.", tagad jau kopa sašaurinās, par zelta zivtiņām un dzīvokļiem un traktoriem vairs nav prasījuši, bet "tikai" par visiem vieglo auto sludinājumiem... ;)

un? čiks, piks, kverijs un dati gatavi... neprasīja jau sekretārei drukāt uz lapas 3 eksemplāros

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #104 : 2017. gada 09. augusts, 15:34:55 »
Ak vai, jā, to es izlaidu, ka TIKAI par vieglo auto sludinājumiem, pardon.  Ļoti atvainojos.
 :sarcasm:
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 09. augusts, 15:53:05 no kvadra »